Sevdiğini özleyenler buyurun

selam kızlar nasılsınız bakalım.şöyle bir göz atayım kendimi hatırlatayım dedim.beni unutmayın çalışıyorum gelemiyorum diye.öpüldünüz...bu arada bu resimleri büyük boyutta yani direk görüncek şekilde nasıl ekliyoruz...

ben geldim ben geldim hihoyyyt
böceğimleydim bütün gün off of özledim yine :asigim:

hoşgeldin cnm a.s.
burası sevdiğini özleyenler topiği ben okula gittim bugün hiç özlememişim fisfisfis
ders anlatmak ders dinlemek bu aralar sıkıcı geliyo bana -tatlicadiarzu-

hoşbuldum şekerim a.s.
ay bilmez miyim hele şuan ki ruhani durumunla hiç gitmez o dersler :teselli:
ama yokluğunda en azından bi uğraşın var benim boşluk problemim var sırnaşık şey okul bitti yapcak bişi yok sırnaşık şey

sorma tam depresife bağladım dersim vardı sabah dinledim ninni gibi geldi mirmirmirmir sonra ordan nete takıldım akşam dersim vardı maslakda oraya gittim kendi yaşıtımda adamlar hepsi ders anlatmak zor geliyo kafamçokkarıştı blok yaptım kısa kestim bende :icecream: benneyaptımki

bu net ve de kk olmasa nasıl zaman geçer bilmiyorum ya bi oturdummu başına anlamıyorum nasıl geçmiş zaman kaydirigubbakcemile2
bizim okulda blok ders modası vardı zati hocalar da sevmiyordu uzatmayı bizim de işimize geliyordu tabi :teytey:

daha önce hiç bu tarz bişi kullanmadım şekerim bu ürünlerin olduğu reklamlara bakarken herbal xenicol diye bişey duydum. markanın daha önceki ürünlerinin işe yaradığı biliniyormuş o yüzden çekici geldi bana da. onu denicem ben benimkini bi yollayayım başlıcam valla ama sahteleri çok oluyormuş dikkat etmek lasım yaff

hadi ya bi denemek lasım :1closedeyes: bende denizem 1 ayda kilo verdiriyomuş :1shok: bir ay yicem bir ay kullancam sırnaşık şey o zaman dengelerim kaydirigubbakcemile3

hadi ya bi denemek lasım :1closedeyes: bende denizem 1 ayda kilo verdiriyomuş :1shok: bir ay yicem bir ay kullancam sırnaşık şey o zaman dengelerim kaydirigubbakcemile3

sorma kız ben de ona tav oldum zati ister daha az kullanıp daha az kilo veriyormuşsun ki bunu tavsiye ediyorlar bünye sapıtmasın diye sırnaşık şey çok kullanırsan çok verdiriyormuş delikafadulden günde aldığın hap sayısına göre yani
yaşasın tatlı yiyip zayıflamak :sm_cool:

seni gören obez sanır sevinmeye bak kaydirigubbakcemile3
asıl benim acil ihtiyacım varda benimki izin vermiyo fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…