hoşbulduk canımm. haklısın canım yaklaştığını biliosun ama bi türlü gelmio gibi oluodur ama geççek kşumm ne kaldı şurdaaaa bitirdinn 400 leri 300 leri 200 lerii
handanm sende 400 leri tükettin şekerimmm bi bakçan 200 lerr hem seninki izne gelmemişmiydi
inş. cnm geldi pazar sabahı yol ettim ama böle daha kötü oldu sanki ya geldi gitti tadı damağımda kaldı gaziantepe gitti senağlama ordan hakkariye yollayabilirlermiş sınıra senağlama ne bilim ya daha önce hiç düşünmemişdim asker psikolojisini gidenler gelenler ne çabuk gitti geldi derdim ama bende 3 sene oldu sanki senağlama senağlama
naber kıs nacidee işi bıraktn mı kıss görünmüyodun ne zmndır
nie cnm sıkıldnmı hihoyyyt bana göre çok çalışmşsn:)
offf kızlarrr offf bunalımda hissediyorum kendimi...iki hafta içinde bana bişi olmassa bidaha olmaz...
delircem ya aglamak istiyorum....2hftlıgına cezaevine gitmişti 2hft daha kalıcakmış
hali perişan yemek fln yemiyomuş çok uykusuzluk da cabası
tlf yok bişi yok.haftada bi ya da iki kez anca konuşuyoruz.......
iki hft daha nası katlanıcam bilmiyorum.............:çok üzgünüm:
sabır canım sabır geçicek hepsii...
bu zor zmanlar hayatta hep sınav gibii herseyiyle basarmaya çalısmak zorundayız en az yaralar alarakk.. olumlu ol güzel günlerinizi düsün bak nasıl geçicek 2 hafta görürsün.. sadece zaman sabır ve pozitiflik hepsi bu...
rahat yerden alıp oraya vermelerine sinir oldm.
onca kişi arasından 4kişi seçildi ve biri benmki...
ne güzel gidiyo derken bu çıktı
sinirden aglıycam o dereceyim.........
canım anlıyorum seni çokiyi anlıyorum ama yapıcak bisey yok malesef ben sadece kendini yıpratma diyorummm ona da pzitifliğin yansısın hep.. askerde mantık yok ne yazıkki ve hiç olmadığı kadarr kızıyorum bu olaya ama keske bisey yapabilsek ... allah hepimize sabır versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?