Sevdiğini özleyenler buyurun

handanm sende 400 leri tükettin şekerimmm bi bakçan 200 lerr hem seninki izne gelmemişmiydi

inş. cnm geldi pazar sabahı yol ettim ama böle daha kötü oldu sanki ya geldi gitti tadı damağımda kaldı gaziantepe gitti senağlama ordan hakkariye yollayabilirlermiş sınıra senağlama ne bilim ya daha önce hiç düşünmemişdim asker psikolojisini gidenler gelenler ne çabuk gitti geldi derdim ama bende 3 sene oldu sanki senağlama senağlama

haklısın canım bende şuanda herkese ne çabuk gidip geldi diyorum başa gelince öyle olmuyordur:teselli: canım neden daha kötü olsun bebşmm daha iyi oldu rn azından sarıldın ona kaç günlükk özlemini birazcıkta olsa gidermiş oldun:1hug:.. hayırlısı neresiyse oraya gitsin nerde rahat arıcaksa senii orda dursunnkaydirigubbakcemile5

masallah masalah safak 82 herkes 80lerde yaw canım sıkıldı bak şimdik benimki sizden 2gün sonra gelecek olsun bende sizlerin sevincini aylasırım artık:)

nie cnm sıkıldnmı hihoyyyt bana göre çok çalışmşsn:)

aslında calışmak güzel hem para kazanıosun hem vakit geciriosun
yeni yeni insanlarla tanısıosun ama bi zaman sonra sıkıo ya ondan
sıkıldım ve cıktım bide askım izne gelecekti daha cok vakit gecirmek için
bıraktım sizlerle birlikte safak saymayıda özledimm zaten kaydirigubbakcemile3
ondan öle işte cicikızcım

offf kızlarrr offf bunalımda hissediyorum kendimi...iki hafta içinde bana bişi olmassa bidaha olmaz...
delircem ya aglamak istiyorum....2hftlıgına cezaevine gitmişti 2hft daha kalıcakmış
hali perişan yemek fln yemiyomuş çok uykusuzluk da cabası
tlf yok bişi yok.haftada bi ya da iki kez anca konuşuyoruz.......
iki hft daha nası katlanıcam bilmiyorum.............:çok üzgünüm:

sabır canım sabır geçicek hepsii...
bu zor zmanlar hayatta hep sınav gibii herseyiyle basarmaya çalısmak zorundayız en az yaralar alarakk.. olumlu ol güzel günlerinizi düsün bak nasıl geçicek 2 hafta görürsün.. sadece zaman sabır ve pozitiflik hepsi bu...

rahat yerden alıp oraya vermelerine sinir oldm.
onca kişi arasından 4kişi seçildi ve biri benmki...
ne güzel gidiyo derken bu çıktı
sinirden aglıycam o dereceyim.........

günde 12saat nöbet...
o orda sıkıntı içindeyken içimden hiç bişi yapmak gelmiyo
uyumak istiyorum uyanınca bitmiş olsun...

rahat yerden alıp oraya vermelerine sinir oldm.
onca kişi arasından 4kişi seçildi ve biri benmki...
ne güzel gidiyo derken bu çıktı
sinirden aglıycam o dereceyim.........

canım anlıyorum seni çokiyi anlıyorum ama yapıcak bisey yok malesef ben sadece kendini yıpratma diyorummm ona da pzitifliğin yansısın hep.. askerde mantık yok ne yazıkki ve hiç olmadığı kadarr kızıyorum bu olaya ama keske bisey yapabilsek ... allah hepimize sabır versin canım...

sağol cnm yaa....şu iki hft da geçsin sonrası daha çabk geççek eminim..
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…