offf kızlarrr offf bunalımda hissediyorum kendimi...iki hafta içinde bana bişi olmassa bidaha olmaz...
delircem ya aglamak istiyorum....2hftlıgına cezaevine gitmişti 2hft daha kalıcakmış
hali perişan yemek fln yemiyomuş çok uykusuzluk da cabası
tlf yok bişi yok.haftada bi ya da iki kez anca konuşuyoruz.......
iki hft daha nası katlanıcam bilmiyorum.............:çok üzgünüm:
sizde nişan yoktu demi canım yani aynı şehirde deilmisinz kayınvalidenlerde.. bak bak kaynanası merakta etmiş gelinini aramışşş nazar::=))
anladım canım... gelinini merak etmiş aramış ama insan telefonda bi farklı oluo dicek hiç bişe yok gibi oluo yani en azından bende öle oluodu telde konuştuğumuz zamanlar:içelim:
ya bir arada çok bulunduk canım bize geldiler ailemle tanıştılar felan ama böyle telde ilk kez aradılar çok heyecanlandım bide ben nişan felan olmadan önce epk içli dışlı olmak istemıyorum yanı ben pek arayıp sormam ayda yılda bir son samimiyet tez ayrılık getirir düşüncesindeyim çünkü.. ama çok heyecanladımdelikafadulden
anladım canım ama bizde tanıtıktan sonra da telde konuştuk bi tuhaf oluyo insan. bende pek aramam öle yani evlerimiz çok yakın 2 3 sokak var yok yani görüşüoruz gerek kalmıo tlefona çok çok nadir dışında. heyecanlanma güzeller güzelimm konuştun kapatıtn ne güzel arıolar seni kaydirigubbakcemile5
evet canım çokbaşka bi heyecan ya budelikafadulden
sen neyapıosun canım nasıl sevgilinel aran bi sorun yokdimi?
canım yaa
sabret güzelim bak az kaldı o kadar sabrettin
ben senin kadar tecrübeli değilim sen 1 seneyi devirdin
2 hafta nedir canım benim
bakacaksın bitmiş olacak üzülmemeye çalış
bunun sadece dile kolay olduğunu en iyi ben bilirim
ama kendine dikkat et askerin için dikkat et sen güçlü ol ki o da güçlü olsun:teselli:
selam kızlarrrr ay ben şafak saymıorum ama bende aşkımı özlüyorummm amaa. cicişim mervem bozma morelini 2 hafta geçince hem şafağın azalcak hemde ordan kurtulcak sabır diyorum felaket sabırsız biri olarak ama sen dayanırsınn cicimmm
selam kızlar nabersiniz ve nerdesinizz bugün???? valla bitirdiniz şafaklarıı yaaa bende istiorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?