Sevdiğini özleyenler buyurun

HADİ YAWW KÖTÜ OLMUS BAK BU KESKE BİRAN ÖNCE GİDİP GELSEYDİ ASİCİM BE NESE HAYIRLISI OLSUN BAKALIM:teselli:

bend eöle diodum cnm ama çok bunalmıştım gitçek die gitmiceğini duyunca acaip mutlu oldum ama tabi çabuk btse bende isterdim ama olsn yanımda olsunda:asigim::asigim:
hayırlısı artık:içelim:

bu arada arkadaslar hepinizin profiline baktım kise foto eklememiş yaw foto ekleyinde bakalım yaw yüzünzü görelimmm dimi ama

kuşum benim profilde vardı ama bizimkinin haberi yok üyeliğimden..denk gelir diye sakata gelmek istemedim kaldırdımkaydirigubbakcemile3

dur ekliyim ben yine bak kaldırrım yine bi ara:icecream:

cadı asiiiiii sende koyyysanaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:lülülülülülü

canımcım bende kurbiş gibyim aynen benimkide beni deil sakata gelmek artık neye gelirim bilmiom öldürür heral beni yaş tahtaya basmim şekerimkafamçokkarıştı:asigim:

kızlar ya bu sistemi ben çözemedim yaw 90 doğumlu birisi 19 olması gerekmio mu 89-20 91 17 deilmi hesaplayın bak anlamadım ben

kızlar ya bu sistemi ben çözemedim yaw 90 doğumlu birisi 19 olması gerekmio mu 89-20 91 17 deilmi hesaplayın bak anlamadım ben

kuşum 89luyum bende ama 19 yaşında görünüorum...nisan a kadar amasengözlerimebaksanab

1 ay sonra 1 yaş büyücemkaydirigubbakcemile3

nacide kız koydum albüme resimlerimi..bi bak hemen silmedenkaydirigubbakcemile3 çabuk çabukk=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…