Sevdiğini özleyenler buyurun

bugün şafakımız 72 tüm batman a slm olsun arkadslar.. kız kurbik tuğçe hani resmin ben de görücemkaydirigubbakcemile

bende özledim özledim özledim ÖMRÜMÜ evet en son sabah gördüm ama napıyım heran her saniye onu özlüyorum yaaaaaa (((( çok seviyorum çoooooooooooookkkkkkkkk

ben annamadm ya geyik versiyonuynan normali arasında pek fark yok :) asi nerden bulmuş da orayı doldurmuş :))

kız ben orda daha önce kurbişin doldurduğunu görmüştüm orası sandım:utangac
: sobelendiğim yeride doldurdum artı nacşdeyi sobeledimmm:1closedeyes:

ben ömrümü hep her an her saniye özlüyorum yahu bu nasıl birşey çokkkkkk seviyorum çoooooooookkkk:1hug::1hug:Şeniz:içelim:

cnm benim aşkımda daha askerde deil ama bende her saniye özlüyorum hatta her salise bende çok seviyorummmm çokkkkkkkkk aklım almıo özledim gene keşke her an birlikte olsak:asigim:

kurbiş naber bebm napıosun orjinal gözlü kurbişşmm

kaydirigubbakcemile3iyiyim kuşumm sen napıosunn keyfin nasıl hatın gızz..bak yeni resimler ekledim geçen seneki halimi falan ...gözlerine inanamıcan
alıştıra alıştıra bak ama:roflol::roflol: korkma

kaydirigubbakcemile3iyiyim kuşumm sen napıosunn keyfin nasıl hatın gızz..bak yeni resimler ekledim geçen seneki halimi falan ...gözlerine inanamıcan

kız tugçe ben senı kara kuru bişey zanneyıordum sen sarışınmışsın ayol:):lepi:

tamam kuşum bakıorum hmennnn kaydirigubbakcemile2

bide güzeller güzelim nasılsın bakem gözükmedin yada ben görmedimhihoyyyt

bana öle gelmiş ozmn şekerim.ama tarz değiştirmişin tuçe beaa sırnaşık şey

Son düzenleme:
ogescim ben hemn atlıyorum soruna iyiym valla cnm senden nbr....__???
cicişim valla bencede baya deiştirmişkaydirigubbakcemile3

iyyiz ogess senden nbrr ??
valla asicim seni görmek nasip olmadı :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…