Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar ya bu askerlerin insan olduğunu unutuolar mı nedir anlamadımki o da etten kemikten deilmi aklım almıo bu durumları yakötükedihüso

biz gözlerinin içine bakıozz onlar ezio adam etcekler diye..hain domdomlarr, hoşşiklerrkötükedihüso

he asicim yaa
ikizlerim ya ben sağım solum hiç belli olmuyo
ama şimdiden rahatladım bilesırnaşık şey
bugün Allah karşımasakin insanlar çıkarmasaydı
kesin çok pis kavgalar etmiştimkafamçokkarıştı

yavru kuşlar ben avrupa yakasını izlemeye gidiyorum
bayadır tv izlememiştim nası bişimiş bi bakiim de geliyimkaydirigubbakcemile3

yavru kuşlar ben avrupa yakasını izlemeye gidiyorum
bayadır tv izlememiştim nası bişimiş bi bakiim de geliyimkaydirigubbakcemile3

bak bakalım nasılmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de yaprak dökümüne bakıyorm şu an

bilmiyon mu şekerim :
asker uyumaz
asker acıkmaz
asker susamaz.......!!

:mymeka:

başlarım böyle işe ben ya ne demekmiş o kıyamam ben aşkıma valla göndermiom yawklava:

allah şükür sakinlermiiiişşş elifimm bde kavga etme:teselli:

biz gözlerinin içine bakıozz onlar ezio adam etcekler diye..hain domdomlarr, hoşşiklerrkötükedihüso

aynen ya ne adaletsiz iş sinirim tepeme çıkıoklava:

benimki dedi ki oglum olursa askere göndermemek için elimden geleni yapcam mirmirmirmir
o derece bezdirmişler...

benimki dedi ki oglum olursa askere göndermemek için elimden geleni yapcam mirmirmirmir
o derece bezdirmişler...

en iyisi okuyabildiğin kadar okumak...ben erkek olsam kaç tane üniversite bitirirdim vallasırnaşık şey

şaka bi yana görev bu da işte kaçılmazki...vatan için dökülen onca kanın yanında bu yapılanlar hiç..:çok üzgünüm:

o derece bezdirmişler...

aynen bizdede var ve düşün artık daha gitmeden böle dio ki kendiside gitmesin die çok uğraştım ama kaderkaydirigubbakcemile2

mecburi ama bugün isteyen gitçek deseler nadirdir gitçem die atılan o kanı dökülenlerde eminim istememiştir gitmeyi ben anlam veremiyorum elle tutulur bi yanı bu işin:jeyyar:

kızlar dayanamadım geldim bi bakıyım dedim
eline sağlık cicişim güzel görünüyo
ayy benimki uyuyakaldı galiba arar diye düşünmüştüm aslında

elif gel tabi ya hem bakı hem yazsan olmuo mu şekerim
kurbişim sen de yaprak dökümüne bakıon demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…