Sevdiğini özleyenler buyurun

artık alıştm cnmm takmıyorm aramamasını bilem :) en sonn pzt günü konuştk hem de toplamda 4 saat :)
o yüzden bugüne de yetti:) dün kaynanam aradı onu aramamış mrk etmiş
beni aradı dedm anlattm iyiymiş fln diye
hoşuma gidiyo onun benden sorulması hihoyyyt cadı gelin sengözlerimebaksanab

benimde keyifler iyi çok şükürrr
aşkımlan mesajlaşıoruz uyur birazdann.sabah 6da kalkıp 24 saat nöbeti var:teselli:

bende öyle olurum valla beni arasın tab:1closedeyes:i.. kaynanan bozuluodur kız kaydirigubbakcemile3

benimde keyifler iyi çok şükürrr
aşkımlan mesajlaşıoruz uyur birazdann.sabah 6da kalkıp 24 saat nöbeti var:teselli:

mesajlaş tabi kurbişim ayy yazık uzun zmanmış nöbeti ama ne yapçan şafak ne kaldı zaten:1hug:

bende öyle olurum valla beni arasın tab:1closedeyes:i.. kaynanan bozuluodur kız kaydirigubbakcemile3

mesajlaş tabi kurbişim ayy yazık uzun zmanmış nöbeti ama ne yapçan şafak ne kaldı zaten:1hug:

evet kuşum işi zor onunda...eh az kaldı işte 104 güncük ne kikafamçokkarıştı

kaynana bozuluyodur tabii ben de olsam bozulurum.ben dogurmuşum büyütmüşüm okdr elin kızı gelmiş el koymuş klava:
24 saat nöbet çok tuçe yaa öldürcekler çocukcaazları bu kdr da olmazz:1no2:

ASİİİİİİİİİİİİİİİ yicem gülüm seni çiğ çiğ kıss sen beni nie sobeledin kırk saat onla uğrastım:bbo:

iyi akşamlar hepinize
keyifler yerinde maaşallah
bugün benim hiç keyfim yok yaa
acayip gerginim
sebep sorsanız o da yok
konuşurken de bişi diyip üzecem diye baya kastım kendimi
az konuştuk üstelik çok yorulmuş:çok üzgünüm:

kaynana bozuluyodur tabii ben de olsam bozulurum.ben dogurmuşum büyütmüşüm okdr elin kızı gelmiş el koymuş klava:

çok tabi kuşum yaa..bi gece öyle uyuyakalmışta komutan yakalamış..tutanak tutmuştu herif:mymeka: Allahtan cezadan ses çıkmadı

yok bişiyim tatlım yaa
sizin aranıza girince sakinliyorum azcık
hakkaten bilmiyorum niye gerginim yani gerilmem için bi sebep yok
neyse aranızda gelirim kendimekaydirigubbakcemile2

asicim geçmiş olsun kuşum ne oldu sanaa

ASİİİİİİİİİİİİİİİ yicem gülüm seni çiğ çiğ kıss sen beni nie sobeledin kırk saat onla uğrastım:bbo:

ama ama ben sobe yaptım banane banane

ben bilmem valla vermem aşkımı kmsellere beni arıcak tabi bozulsun isterse ay ne caniyim yaaa:1shok:

evet kuşum işi zor onunda...eh az kaldı işte 104 güncük ne kikafamçokkarıştı

kuşum 460 lardan gelmedn mi azıcık tabi bak bana daha başlamadım bile boşver kız az kaldı seninki gelcek benimki başlamıcak bile daha:lepi:

bebeişim yok bişeyim balkon kapısını kapatırken elimi sıkıştırdım ama bişesi yok geçti bileeeyerimseniben
kız aynen banada oluo böle arada geliolar geriliom sanki ortada yıkılmıcak dert var gibi ama sonra deişio geçer canişimm bizle düzelirsin senkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…