AMAN DA AMAN COKTA SEVİNDİRİK OLURMUŞ KIYAMAM naniknanik
EEE ANLATIN BAKEM Bİ KONU ACIN KISSLAR
sositosositokızlar ne dicem şimdi sizin askerler gelince benimki daha gitmiş bile olmucak
fakatacaba herkesin bende dail askerleri geldi bitti dielim acep herkes burdaklileri hatırlar demi kızlar gerçi ben sizle bekliom sizinkiler gelcek bnmki daha gitmicek ee siz gidince ben braya gelmemkinaniknanik
sositosositokızlar ne dicem şimdi sizin askerler gelince benimki daha gitmiş bile olmucak
fakatacaba herkesin bende dail askerleri geldi bitti dielim acep herkes burdaklileri hatırlar demi kızlar gerçi ben sizle bekliom sizinkiler gelcek bnmki daha gitmicek ee siz gidince ben braya gelmemkinaniknanik
anam o neden kız
işi şehir dışında tatlım
gitmeden önce de biz ayda bir ancak görüşüyoduk
geldikçe görüşüyoduk işte
gene öyle olacak
ABUUUUUU BİZSİZ GELMMEZMİŞTE ARTIK BİZ BU SİTEDEN VAZ GECEBİLİRMİYİZ DİĞER ARKADASLARIMIZA TESELLİ VERİRİZ BİZ DİĞER ARKADASLARIMIZLA 460 GÜNÜZÜ BURDA BİR ARADA GECİRDİK UNUTMA OZAMAN YENİ GELEN ARKADASLAR OLUR BİZ HERZAMAN OLAMASAKTA DİĞER ARKADASLARLA SOHBET EDERSİN ONLARA ALIŞIRSIN ZOR OLMAZ İNAN DAHADA YENİ ARKADASLARIN OLUR senağlama
aboww kıyamam kız zor oluodur öle sanada:teselli:
aşk olsun sen hemn bıraktın beni yeni arkadaşların kollarına yani alışamam ben bi krem banane banane hıh:1closedeyes: anam ozmana bende evlenirim belkim bende her zman gelemem yuppiiiiiiiiiii:asigim::lepi::teytey:
kız sende evlenmeye bahane arıyon haa
Allah iyiliğini versin:roflol:
cicim atarmıyım seni hiç avutmaya calışıom sadece:)))))))))))
ne marifetlisin kıs sen öleee
hem keki hem mercimegi fırına vermişsin :)))
gene ben ogesim bıktın kız benden iyiyim benkaydirigubbakcemile3
iyi keyfin yerindedir şimcik aşkınlada konuştın
ee sende anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?