Sevdiğini özleyenler buyurun

ay evet ya oluo öle şarkılar türküler bende aşkımı özledimmm yaaaaasenağlama

Kızlar selam bayadır yazmıyordum bu arada şafak da azaldı baya.Nişanlım cep telefonunu yakalattıydı komutanına,sonra gizlice hattını aldı arkadaşının telefonuna takıyordu hattını öyle konuşurken aynı komutan yine yakaladı arkdaşının telefonunu da aldı.Tabi tutanak yazmışlar aşkıma,ceza olarakda nöbetten düşmesine rağmen hergün nöbet yazıyorlar,baya bi üzgündük artık ankesörlüden konuşuyoruz kısa konuşuyoruz ama olsun,kıyamadığım hergün arıyor yine de,bende arıyorum askeriyeden böylelikle idare ediyoruz,Şafak 164.Daha çok yolumuz var biliyorum,umarım başka ceza vermezler aşkıma yaa,

Ayy canım çok geçmiş oLsun aynısı bizimde başımıza geLdi ...TeLini yakaLattı aşkım tutanak tuttuLar..Ama ondan sonra ankesörLüden konuşmaya BaşLadık..Çok şükür ki bide teL bağLAdıLar Bende arayabiLiyorum..Bende işaLLah bi sorun çıkmaz die dua ediorum ama BaKaLım işaLLah...

Ah canım yaa,aman yeterki iyi olsunlar ceza almasınlar razıyız ankesörlüye.İnş başka ceza almazlar ya.Senin çok az kalmış.Ne güzel Allah kavuştursun.

cok özledim....
sesiniii gözleriniii bana kizmasiniiii herseyini....
ama asla gelmicek...
bir daha beni aramicak....
yoluma bile cikmayacak
offffffffffff
neyin bedelini ödüomkiii ben dahala yaaaaaaaa
allahim sen büyüksün...

anam kızlar ne dionuz ya:çok üzgünüm:
içimi daralttınız valla..kim gitti niye gelmicek neden aramıcakbenneyaptımki
ay moralim bozuldu vallasenağlama

tünaydın kızlar
ben geldm temizlik yapçam da başlamadan mola verdim sizle
kim morelini bozdu kız
hee mesajları dion evet ya ayrılmışlar heralde kşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…