inş. hemencecik sizinde darısı başınıza kızlar
ayın 30 unda 2 ay olucakk
sanki hiç askere gitmemiş
sanki ben onu o kadar 15 ay hiç beklememişim gibi geliyorrr
unutuluyorr bile askerlik öyle diyim size...
evet bencede sessiz olandan korkucann
ya bizim sorunumuz başka
bnm kaynanam olucakların binaları var ve benim onların karşısında oturmamı istiyorlar
bende bunu istemiorm en azından alt katında oturim diyorum
bu olaya takmış duurmdayımm
sinirleniyorum yaniii
bakalımmm ne olucakk
olay biraz inada bindi gibime geliyor...
üzülüyorumdaaaa
canım perdeni kapını kapatınca karşısında ot urmuşsun altında oturmuşsun ne farkeder.bence b öle ufak şeylere fazla takılma.kayınvalidemin benim için sölediklerini bi anlatsam şaşırırsın.keşke dedim yazını okurken böle laflar duyacağıma böle sorunlarım olsaydı.değil altında karşında oyturmayı yanında bile otururdum.o yüzden sevdiğini yıpratma derim.bırak karşısında otur.kapa kapını olsun b itsin
söz nişan var mı canım sizde, yani ailecek kaynaşma durumu oldu mu??
hani daha o bile olmamışsa çok erken başlamışsınız Allah yardım etsin..
burda okuduklarımdan sonra anladım ki ailesiyle boşuna inatlaşmanın kötülemenin bi anlamı yok hep haklı çıkan ailesi olacak çünkü :1no2:
kesinlikle öle hayatım.ben bi keresinde annene karşı çok kırgınım d edim senin bneim anneme kırılmaya hakkın varmı o kaç yaşında sen kaç yaşındasın ailelerimize kırılmak gibi bi lükse sahipmiyiz biz dedi.sustum kaldım.ayrıca benim ailem biliyo onunda ailesi b iliyo.bize kalsa hemen nişan yapıcaz.ama annesi kendi köyünden bi k ızla evlenmesini istediği için beklemedeyiz.sab ır sabır diyorum da oda tükenmek üzere.sevmesem bi dak. düşünmezdim uzatmazdım.belki kabullenirler diyorum.ayrılamıyoruzda.oda çok seviyo bende.çıkmazdayım yani...
anladım cnm yaa bakalım hyrlısı bekliyoruzz
sadece bu sebepten bekliyoruzz
life cıgım..özenıyorum sana benım de 47 ye düştü şafakım ama artık aşkım gelsin istiyorum canım senı istemeye geldiklerinde felan şartları konuşurken ailende agarlıgını koyar sen merak etme canım ..
life cıgım..özenıyorum sana benım de 47 ye düştü şafakım ama artık aşkım gelsin istiyorum canım senı istemeye geldiklerinde felan şartları konuşurken ailende agarlıgını koyar sen merak etme canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?