Sevdiğini özleyenler buyurun

inş. hemencecik sizinde darısı başınıza kızlar
ayın 30 unda 2 ay olucakk
sanki hiç askere gitmemiş
sanki ben onu o kadar 15 ay hiç beklememişim gibi geliyorrr
unutuluyorr bile askerlik öyle diyim size...

evet bencede sessiz olandan korkucann

ya bizim sorunumuz başka
bnm kaynanam olucakların binaları var ve benim onların karşısında oturmamı istiyorlar
bende bunu istemiorm en azından alt katında oturim diyorum
bu olaya takmış duurmdayımm
sinirleniyorum yaniii
bakalımmm ne olucakk
olay biraz inada bindi gibime geliyor...
üzülüyorumdaaaa

Allah sana kolaylık versin.işin en zor kısmı görümce elti kaynana.onlarla aran iyi olmayınca mutlaka eşlede bi pürüz çıkıyo.biz şimdiden başladık Allah sonumuzu hayır etsin:)

canım perdeni kapını kapatınca karşısında ot urmuşsun altında oturmuşsun ne farkeder.bence b öle ufak şeylere fazla takılma.kayınvalidemin benim için sölediklerini bi anlatsam şaşırırsın.keşke dedim yazını okurken böle laflar duyacağıma böle sorunlarım olsaydı.değil altında karşında oyturmayı yanında bile otururdum.o yüzden sevdiğini yıpratma derim.bırak karşısında otur.kapa kapını olsun b itsin

dediğin gibi en kötüsü altında otur bari
başka çocuk yok mu karşısında oturacak olan
bişeyi inada bindirirsen gelin olarak kaybetme ihtimalin yüksek olur şekerim diyeyim bi bahane uydur.. saçma olsun yalan olsun ama inat yapma derim ben yasakkelime

söz nişan var mı canım sizde, yani ailecek kaynaşma durumu oldu mu??
hani daha o bile olmamışsa çok erken başlamışsınız Allah yardım etsin..
burda okuduklarımdan sonra anladım ki ailesiyle boşuna inatlaşmanın kötülemenin bi anlamı yok hep haklı çıkan ailesi olacak çünkü :1no2:

kesinlikle öle hayatım.ben bi keresinde annene karşı çok kırgınım d edim senin bneim anneme kırılmaya hakkın varmı o kaç yaşında sen kaç yaşındasın ailelerimize kırılmak gibi bi lükse sahipmiyiz biz dedi.sustum kaldım.ayrıca benim ailem biliyo onunda ailesi b iliyo.bize kalsa hemen nişan yapıcaz.ama annesi kendi köyünden bi k ızla evlenmesini istediği için beklemedeyiz.sab ır sabır diyorum da oda tükenmek üzere.sevmesem bi dak. düşünmezdim uzatmazdım.belki kabullenirler diyorum.ayrılamıyoruzda.oda çok seviyo bende.çıkmazdayım yani...

köyünden bi kız almak mı :1shok:
millet eğitimli kültürlü kaliteli bi gelinim olsun diye uğraşır
ama hala hizmetçi isteyenler de varmış demek ki :1shok:
gerçekten bi çıkmazdaymışsın :1no2: herşey sevdiğinde bitiyor ama.. o ailesine anne onu seviyorum diyip karşı durmadıkça bi adım bile atılamaz.. e bi yandan da annesine karşı gelmek yemiyor.. o ayrı bi arada kalmış sen ayrı bi arada :teselli:

sorma cnm.sab ret olucak hepsi ikna e dicem dio.bende bekliorum sabırla.inşallah beni görünce severde buda kapanır gider...neyse kızlar size doyum olmaz.sabah 5 de kalkmak zorundayım.kendinize iyi bakın.bol bol öptüm:)

canım ksuura bakmadaa annnesine nasıl bizmm kırılma hakkımız yokmuş yaa
bnmde çok kırıldığım lafları oldu
ama çok önemli diil,ufak tefek şeylerdi
ama kusura bakmasınlarrr annesi bnm beşiğimi sallamadı, hiç bir hakkı yok üstümde
aynen senin üstünde ne hakkı varki sana laf sölücek yaa

ben böyle şeylere çok kızıyorum
kimse kimseyi sevmek zorunda diil ama saygı duymak zorunda

ev konusunaa gelincede ben kız almıyorum onlar kız alıyorlar
tuhaf bişey istemiyorumki kızlar yaa
hadi desemki başka apartmandan bana daire alıcaksınız tamam dicemde,aynı bnayı kabul ediyorum daha ne istim
şimdiden bnm oturcağım yere kadar karışırlarsa ilersini düşünemiyorum

laf söyleme hakkına katılıyorum şekerim dediğin gibi..
yaşarken bizim burdan baktığımız gibi olmuyordur ama,
hep öyledir ya işin içindeyken anlayamaz insanlar..
ama sevmek değilse bile saygı duymak zorunda insanlar buna da katılıyorum..

ev konusunda sen haksızsın demiyorum zati
kesinlikle haklısın sonuna kadar..
ama eğer annesi inada bindirmişse işi ne yaparsak yapalım sadece kendi ilişkimizi yıpratmaktan başka bişey olmaz.. bi de annesinin istediği olmamış gibi üstüne yıprandığınızla kalırsınız canım bunu demek istedim ben

life cıgım..özenıyorum sana benım de 47 ye düştü şafakım ama artık aşkım gelsin istiyorum canım senı istemeye geldiklerinde felan şartları konuşurken ailende agarlıgını koyar sen merak etme canım ..

anladım cnm yaa bakalım hyrlısı bekliyoruzz
sadece bu sebepten bekliyoruzz

hayırlısı olsun canım a.s.

ooo bu saatte siz? burda? hoşgeldiniz efenim sırnaşık şey a.s.

az kalmış cnm 1.5 ay falann
inş. herşey isteidğiniz gibi olurr:Saruboceq:

yok canım onlar kendi aralarında halletsinler öyle gelsnler
ben aileme söyletmem
oğulları söylesin onlara

lifecığım eger senınki ailesiyle halledemezlerse aileneni katarsın araya eger öyle bişey olursa ben direk ailemi katarım araya da bilmiyorum yani.. benım kaynanada evin üstüne ev yapın burada oturuursunuz diyo:)yanına asla istemıyo..2 oğlunada demiş evin üstüne gelin yapın diye (evin üstünde çatı var:))abileride çatı var bide oryaa edecekleri masrafı gider yakınlardan ev alırız demiller kendilerine ev almışlar anlıyacagınız.. benım kaynana pek bişey demiyor siz huzurlu olun bana yeter dio. ço şükür..

uyuyorum, uyuyorum
günler çabuk geçsin diye
bekliyorum, bekliyorum
bu sensizlik bitsin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…