- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
meltemcim bu rukiye nergisin mustafasının amcasının oğlunun karısı ama mustafyı çok sevıyormuş yanı(ne anlamda oldugu meçhul) hatta askerdeyken mustafaya 5 sayfa mektup yazmış şimdide mustafaya diyormuşki sen ben kocam mustafanın ablası mustafaya sen gelince hepbirlikte tatile gidelim diyormuş nergis te buna dellenio..tabiki bizde..
ben baktım kız öle düşündüğümüz gibi deil be satılyolarmış telefonları
ay kızlar bişe dicem ya siz dik oturup dik mi yürürsünüz?
boşverin böyle işleri şekerler. bu kadar da saygısızlık olur sevdiğimize. hem de herşeyi bilmemek bazen iyidir, yüksek ökçeler kitabındaki gibi yerimseniben
ya ben dik yürürüm, çoğu zaman dışarıda bi yerde otururken dik otururum ama evde bazen yamuk yumul otururken buluyorum kendimi
neden sordun şekerim
ya dik duramadığımı farkettim üst kısım biraz fazla diye dik duramıyorum
sinirlerim bozuldu da ondan sordun kuzum
seni çok özledim sevgilim. yüreğinden öpüyorum...
şafak 5... her nekadarda bugün aradığımda sana ulaşamayıp kızssamda seviyorum lan seniklava:
ya canım siz izinsiz yapmışsınız sanırım askerliği, hem de dağıtımdan sonra hiç görmeyerek :1shok: yanlış mı anlamışım bilmiyorum ama maşallah nasıl dayandınız ya :çok üzgünüm:
evet canım izin kullanmak istedi ama sonanda izni iptal oldu ikimizde yıkıldık.. bende anlamadım nasıl dayanabildik...CADIARZU hayat galiba bazen yapamadığın şeyleride yapabiliyorsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?