Sevdiğini özleyenler buyurun

valla meltemim toplansak ne guzel olurr beee bi kahve içeriz nergis bize fal bakar:) ahahhaha..

iyi yaptın meltemim çok merak ettim en kısa zmanda cepten filan çek koy tatlım

neyse gelicem ben gene kaçtım hadiiii mujkxxx

yok Canım beLLi bi markası oLsaydı netten bakçaktım ...
merak ettim de azcuk...

MeLtemcim en kısa zamanda bekLioz ..
bundan sonra bizde pabuçLarımızı çekip yoLLayaLım hehe...

benimkinin adı markası belli ama yine nette yok nergisim. kafalarına göre çeşit koyuyor bunlar çoğu zaman modellerin hepsi olmuyor nette

bende de bu tarz meraklar yeni yeni başlıyor yahu değişim geçiriyorum galiba sırnaşık şey

hehehe VaLLa merak ettim ben babeti çok severim..
dar paça kotLa felan çok hoş duruo..
ama şimdiki hedefim güzeL topukLu bi ayakkabı aLıcam..
hiç giymedim ama başLamak istiom..
şöyLe şirin bi topukLu ayakkabıyLa sırnaşık şey

heee Nur bende ne kahve faLı bakarım bi biLsen...
atmasını biLe beceremem kısss...
ama yine sizin güzeL hatrınıza 2 bişeyLer saLLarım...
maksat mutLu etmek değilmi hehehe

valla meltemim toplansak ne guzel olurr beee bi kahve içeriz nergis bize fal bakar:) ahahhaha..

ya bu toplanma bölümü var ya orda görüyorum habire toplanıyorlar, bende istiyorum ama tanımadığım insanlarla ne yapıcam :çok üzgünüm:
bi ara yine açılmıştı bu konu merve ve handanla konuşmuştuk ama havalar güzelleşince konuşuruz demiştik. hazır havalar güzelleşiyorken toplanabiliriz aslında CADIARZU

ben düğünlerde giyiroum artık kızz ayy eskiden düğüne conversle giderdim ama neyapalım yaa çocukluk var ozaman ahahhaha:)

ya meltremim handan demişken cidden handan nerde:).. valla ben uyarım dedigim gibi 10 saattlik tolu çekerim gelirim yanı no problem benım için:)

hahah nur aLemsin yemin ederim..yok ben hiç düğüne gitmiom..
bi abLamın düğününe gittim ondada mecbur ...babet güydüm ama çok şıktı
abimin düğününde topuklu giyim dedim..
biraz abartmışım çok sivriydi topuğu aşağıya indim baktım oLcak gibi değil..
yukarı çıkıp değiştirmiştim hehehe

bak mesela benimkini bulucam diye sitesini karıştırırken bunu buldum. mağazada hiç böyle bişey yoktu. halbuki babetten çok böyle bi ev terliğine ihtiyacım vardı, bu olsaydı bunu alırdım :çok üzgünüm:

kız nergisd allah sen bennde abimin düğününde topuklu giydim azcık ta uzak arbaların düğününde convers giydigim oldu yani:)
valla gelirim ben nergis bidyom ya benım bi anlık düşünceme bakar cebimdede param varsa takmam hiç bişeyi benımki izin verir sagolsun:) ama benı siz alırsınız ben pek bilmem istanbulu:)

Ayy bak bunLarda çok güzeLl..
yaa internette çok güzeL babetLer var..
ama girmediğim mağaza kaLmıo hiç böYLe bir babet buLamıorum..
haksızLık ama bu...

topLanabiLirz Canım da uzakta oLanLar var..

olsun toplanır resim çekeriz onların da canı çeker, dayanamaz gelirler :jeyyar:

ya meltremim handan demişken cidden handan nerde:).. valla ben uyarım dedigim gibi 10 saattlik tolu çekerim gelirim yanı no problem benım için:)

hiç bi fikrim yok canım ya. siteye girmeyeli bi ay olmuş. msne de girmiyor hiç bilemiyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…