Sevdiğini özleyenler buyurun

sen gel de istanbula alması kalsın şekerim. ben alabilirim şahsen. işim yok gücüm yok sırnaşık şey

ya aslında biliyorum sakarya istanbul arası 1 .45 dk felan ve 9 yasıma kadar da istanbulda yaşadım da arada da hep gittimde nerede iinilir nerde biinilir hep kafam karışıyo bide ad olarak pek bilmiyorum o yusden didim..

Ayy bak bunLarda çok güzeLl..
yaa internette çok güzeL babetLer var..
ama girmediğim mağaza kaLmıo hiç böYLe bir babet buLamıorum..
haksızLık ama bu...

ay sorma diyorum ya netle gerçek mağaza tutmuyor diye.
alıcaksın burda resmi gideceksin mağazasına nerde bu model diye burunlarından getireceksin kötükedihüso

ya aslında biliyorum sakarya istanbul arası 1 .45 dk felan ve 9 yasıma kadar da istanbulda yaşadım da arada da hep gittimde nerede iinilir nerde biinilir hep kafam karışıyo bide ad olarak pek bilmiyorum o yusden didim..

ay benim bile bilmediğim yerleri var istanbulun boşver şekerim gereken yerleri öğren gerisini boşver sırnaşık şey

ablanız istanbula gidecekmiş aba orta kulak iltihabı olmuş
nedir bu yaaaa

çok geçmiş olsun ablam a.s.
ama böyle bi habere sevineceğimi düşünmemiştim. biz de istanbulda toplansak mı diyorduk

bende güngörendeyim..
evet canım benimki kıza biLir ama Lise arkadaşLarımLa görüşçem derim..
bi yaLan buLurum yani...

MeLtem sende amma araba merakLısıymışsın heee

sorma ya gerçekten hastalık derecesinde araba meraklısıyım ama ablam da bi türlü cevap veremedi sormicam bi daha :dilcikar:
benimkinin mesleği de araba zati. hayatımızın yarısı araba bizim :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…