Sevdiğini özleyenler buyurun

tatlım şuan belirli bir mesleğim yokki okulu liseden terk ettim. açıktan okuyorum... liseyi kaxanacağım ardından üniversite sonra istediğimi elde edip istediğim meslek olucakki belirli bir standartta iş bakıcagım..... şimdi geçici... burada bedava kurslar var... ben masörülük kurslarına gidiceğim bu agustos ayında ...... oradan sertifika veriyorlar oz aman hiç değilse elit yerlerde güzellik merkezlerinde masörlük yapar iyi bir maaş alırım sonrada okulumun bitmesini bekler ardından mesleğimi ozaman yaparım... kısmet .. kafamda planmadığım okulu kazarnırsam eğer oyun ve yazarlık böllümü olucak ama ilk önce yavaş yavaş ilerliyorum...

bende geldiim güzel bayanlar a.s.

özlemim karşılaştık sonunda :1hug:
sen ayaklarına masaj yaparak başlayabilirsin masörlüğe

anladıım özlemcim sen de okurken evlenirsin bişşi olmaz:)hayıırlıısıı buymuşş çok şşükür herzaman..
ayşşe abla ben öğrenciyim bana tatil ama sizede çift maaşş:)

slm kızLar bende geLdim..
ama hakkımda atıp tutmuşsunuz bee al sana özlemÇok üzgünüm çoook
asi sanada geLio :mymeka:

resmi tatil gunlerinde çalıışştııgıınıızda günlük ünüz 2 katıı olarak ücret yazıılmııyormu ayşşa abla ben öyle biliyorumda ondan dedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…