Sevdiğini özleyenler buyurun

nergis kız ayakkabıların ne güzelmiş hele bi kaç tanesine bayıldım valla çok cicilerrr:)

sağoLun canLarım Benim..
geçen yaz hiç ayakkabı aLmadım düşünün yani..
ben hep aşkımLa aLışveriş yapardım
o gidince eLimde kaLanLarLa yetindim..
geLsinde çıkçaz aLışverişe ciciLer aLcaz kendimize :roflol:

bende burdayım nergisim ama hazırlanıyorum kayınvalide günü -tatlicadiarzu-
biraz okuyorum biraz giyiniyorum sırnaşık şey

nergisim sevgilimde hep bana sagolsun güzel şşeyler aldıı ve alııyorda:) ama o yokken hiç canıım bişşiler almak istemııyoo geldin ona bişşiler bakııcas benıım hiç bişşeye ihtiyacıım yok sadece duz beyaz bi gömlek istiyorum okadar..

bu arada azdaha zehirleniyorduk aygaz gaz kaçıırmıışş butun evi sarmıış hemen kapıılarıı camlarıı açtıım ateşş yakmadıım allahtanhemen yogurt aldıım bakkaldan geldim yorgurt yedim hemen

kız nur geçmiş olsun allah korumuş valla

meltemim git gelde anlat neler yaptın kaynanacığın neler hazırlamıştır şimdi sana::)

nergiss kız benim aşkımda hep alır hatta daha yeni aldı allah onları başımızdan eksik etmesinn

bende alırım ay aşkım bnm ya:)

ayy aman dikkat et canım Allah korusun yaa :1shok:
bide süpürge tarzı bişey varsa havadan halıyı süpürüyormuş gibi yap canım. gaz aşağı inermiş ya daha kolay çıkar :1hug:

geleyim hemen buraya zaten sırnaşık şey süprizi varmış merak ettim valla yahu CADIARZU

doğru diyorsun asim Allah ıonları başımızdan eksik etmesin :asigim:

geleyim hemen buraya zaten sırnaşık şey süprizi varmış merak ettim valla yahu CADIARZU

doğru diyorsun asim Allah ıonları başımızdan eksik etmesin :asigim:

kaçta gitçen kız saat 3 olduCADIARZU

sürprizi neymiş acep belki mehtabını öne çekmiştirkaydirigubbakcemile2

ay evet valla eksik etmesin:asigim: kurban olurum aşkıma ya:asigim:

sagolun canlarıım yaa valla bende diyom neden burnum acayip bi koku alııyo nefes almakta güçsüzleşştim dikkatlice bi kokladıım anam gaz!! ayyy anneme söylemicem yoksa kadıının yüreğine iner.. nergis kıız nereye gdiceklermiş eglenmeye
ayyy meltemkıız bise sevgilin gelmişş olmasıınnnnnn düşşüp bayıılma sakıın:)

kaçta gitçen kız saat 3 olduCADIARZU

sürprizi neymiş acep belki mehtabını öne çekmiştirkaydirigubbakcemile2

ay evet valla eksik etmesin:asigim: kurban olurum aşkıma ya:asigim:

onlara gitmem 5-10 dk sürüyor zati yahu. bu saatlerde gidiyorum genelde. yemek saatine yakın kalkıyorum.
yok bi hediyeymiş. benimki de biliyor ne olduğunu dün yalvardım resmen söylemedi görünce gerçek tepkini veremezmişim tahmin edemiceğim bişeymiş ondan meraklandım. CADIARZU

hadi ben çıktım ciciler. akşam gelişmelerle burdayım :lepi:

tamam kuzum git gelişmelerle gel bakalım merakla bekliyim seni:roflol:

neymiş kız o hediye CADIARZU

ee tabi gerçek tepki şartsırnaşık şey

git hadi sen mucukss kuzucum

vaLLa Nurum ibrahim tatLısesin boğazda çıktığı bi yermi ne varmış oraya gitçekmişLer..
Benimki dedi....
ama biLmiorum ne kadar doğru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…