Sevdiğini özleyenler buyurun

ben de bir taraftan bilgisayardaki işlerimi halledip
bir taraftan da burayı takip ediyorum.:)

hoş geldin.

Günaydın kızLar....
bir gün daha bitti Ve yeni birgün başLadı...
kazasız beLasız bugünLeride atLataLım işaLLah..
SevdicekLerimize kavuşaLım...

KızLar yaa ben bugünLerde aşkımı daha bi fazLa özLediğimi hissediorum
Nedense ):

aahhh ahh nergisim yarama tuz basma,hele ben hele ben bizim dana da ben özlemedim seni diye kızdırıyo yok bide hastaneye gitmişmiş ufak bi kız varmış arkadsının akrabası bununla muhabbet ederken kız demişki sen gözumu çok yakışıklı görundun,yuz hatların çok guzel şeytan diyo o kızı git bul bol bi kaşık suda ,kıskandırmak için söyluyo ama cıldırtmasınıda biliyo,dana yaaaa.. dun akşamdan beri sinirliyim heeeeeee....

ne yapıcan gamzecim bişey yapamıyonki yanında degilki yuzune bakmayasın evınde degilki aradıgında telini açmayasın.. elin kolun baglı kıskan dur ama bende onu kıskandırıyorum oda çatlıyo ahahahhadelikafadulden

seninkide iyiymiş aslında ama bana tutmaz o yöntem o kıskandırır ama ben kıskandırmaya kalksam kıyameti kopartır demedik laf komaz çok delidir çoooookkkkk

moral fln kalmadı kızlar ya
yazık değil mi 9 askerimizin ailelerine.malesef diyarbakırda 9 askerimiz şehit oldu
hiç bişiyin anlamı yok şu anda.tabi ki ateş düştüğü yeri yakıyo..ne söylesek boş.....
hepsinin bekleyenleri vardı bizim gibi hepsinin canı vardı
içlerinden biri bizim canımız da olabilirdi..
Allah rahmet eylesin onlar şehit oldular ailelerine sabır diliyorum çok zorr..

allah rahmet eylesin birgünde şu haberleri açtıgımdan butun haberlerin mutlu oldugunu ne zaman duyucam acaba?allah o canları alanları ıslah etsin..

onlara yardım edenin de destekleyenin de oy verenin de Allah belasını versin inşallahhhhhhhh

Amin kızLar Aminn..
Gebersin itLer...
baharın geLmesiyLe meydana çıktıLar işte..
NasıL bir yaratıkLar anLamadım ki...
şerefsizLer..
işaLLah birgün kendi kendiLerini öLdürürLerde toptan temizLik oLur...

olmazmı canım Yaaaa..
tabikide vardır..
aLLahım MekanLarını Cennet etsin..
Geride kaLanLara da sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…