Sevdiğini özleyenler buyurun

hevincim herşeyde vardır bi hayır nişanlında nasıl sana böyle bişeyi söylesin kolay degilki söylemek ama eltinde bence ayıp etmiş

anneler bilir en son babalar duyar zaten kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

nabıyorsunuz kızlarr..

napalim güzelim biz biraraya geldimi hic susarmiyiz habire cene caliyoruz iste hihoyyyt
sen nasilsin hosgeldin bu arada Şeniz

hevincim herşeyde vardır bi hayır nişanlında nasıl sana böyle bişeyi söylesin kolay degilki söylemek ama eltinde bence ayıp etmiş

yok canim eltimin sucu yok, o bile ekimde dügün olcak diye hazirliklara baslamisti, sadece o degil herkes dügün var diye hazirlik yapiyordu. ekim istiyorduk ama tam tarih belli degil diye (biz 17.10. istiyorduk) eltime dedimki bana kesin tarih verinki senelik iznimi yazdirayim diye aa yazmadinmi hala iste böyle böyle demistiniz ya dedi, dedimki bu askimla benim kararimdi büyüklere danismadan olmaz dedim, haklisin dedi gitti konustu geldi dediki kayinbaban söyle böyle dedi, herkes sok oldu tabi kaynanam bile düsün artik cünki herkes ekimde dügün var diye bekliyordu. kayinbabamada kizamiyorum, napsin gercekten para yok oda güzel bi dügün yapmak ister eminim ondan bu sene yapamiyoruz diyor :çok üzgünüm:

o anda sorduysa belkide nişnalınında haberı yok belkide herkes çok oldu demekki sizde nikah yapsanız düğün yapmasanız olmazmı?

o anda sorduysa belkide nişnalınında haberı yok belkide herkes çok oldu demekki sizde nikah yapsanız düğün yapmasanız olmazmı?

nikahi yaptikki biz evliyiz zaten ama nikahda ne annem ne ablam ne baska akrabam vardi biz vize icin erken kiymak zorunda kaldik nikahi bu yüzden herkes dügün istiyor haliyle, e bende gelinligimi giymek istiyorum tabi

Ayse ablam öpüldün Şeniz

öyl demek istemedim yani tabi gelinlik giyeceksin ama eglenti olmıcak canım.. yanı adam gelicke formaliteden nikanızı kıyacak takılar takılıcak felan okadar yani eğlentili olmıcak..

öyl demek istemedim yani tabi gelinlik giyeceksin ama eglenti olmıcak canım.. yanı adam gelicke formaliteden nikanızı kıyacak takılar takılıcak felan okadar yani eğlentili olmıcak..

valla onu hic düsünmedik canim, bilmiyorum eger benim kocisde illa bu sene olcak diyorsa mecburen öyle yapmak zorunda kalcaz,
bakalim zaman herseyin ilaci hayirlisi olur insallah. :Saruboceq:

ben kactim kizlar hava sogumadan disarda komsularla oturayim az öpüldünüz Şeniz

Vayyy beee ne günlerim geçti bu topictee..Ağladım,ağladık..Güldükkk bekledikk sabretmeyi öğrendikk..Ve işin en güzel yanııı özlediklerimiz geldii..Bekleyenlerin az kaldıı hadi mutlu olun artık:teselli:

Öyle hüzünlendim ki yazdıklarımı okuyunca ne kadar çaresizmişimsenağlama
Ve inan bana benim sevgilimin askere gitmesi bende çok derin izler bıraktıı şimdii sorsalar bana en üzüldüğün an diyee aşkımn askere gittiği günlerdi derim..
Ama bunu yaşamanında iyi yanları var sonunda hasret bitecek...Sonunda muradımıza ericeğizalkisalkisalkis

Allah sizleri sevdiğinize kavuştursun canişkolarım..KK'nın en güzel topigi burasııa.s.

:enbuyukkk:

anneler gününde badm gözlümün içi burulur;annesi öleli 6 yıl oluyor
benim içim burulur bir kez bile kutlayamadığım için
tek tesellim annemin olması şükürler olsun

canlarımmm ben kahvaltı yapim bari
pazar günü sabahın köründe uyandığıma inanamıyorum

askerimi bu sabah 2. kez uğurladım. :a015:
yemin törenine gittik. iyi ki gitmişim Sönmezim. Şeniz

Bende Özledim Bendeee hihoyyyt

Şafak 5 Allah'ıma Şükürler Olsun.. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…