Sevdiğini özleyenler buyurun

ben geldimm hihoyyyt

tüm K.K. annelerinin anneler gününü kutluyorum,
darisi bizim basimiza insallah

bu arada dün cok karamsardim ama bugün cok mutluyum cünkü hersey yoluna girdi hihoyyyt

su an icin belli bisey yok daha canim,
bir iki ay beklicez islerin durumuna göre,
askimda öyle diyor ekimde olmasa bir iki ay sonra olur oda olmazsa seneye ilkbahar-yaz olur sen üzülme sakin ama olacak merak etme elimden geleni yapicam dedi :asigim:

sabah kaynanami aradim anneler gününü kutladim, yazik cok dertlenmis dügünü yapamicaz galiba bu sene diye, dedim sikma sen kendini hersey olur hayirlisi olsun yeterki dedim agladi kadin telefonda :çok üzgünüm:

ama bu sene dügün olmasada yaz sonu gitcem kocisimin yanina iki haftaligina yoksa dayanamam bu hasrete :asigim:

bu arada dün gece askim benimde anneler günümü kutladi anne olmadigim halde, diyorki gelecegin anne adayi olarak kutluyorum, bi tuhaf oldu icim :asigim:
Allah'im herkese nasip eder insallah hayirli, saglikli evlatlar :Saruboceq:

ayy çok sevındım bende hadı bakalım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın derler canım..

valla 6 gun var ama normalde pekheyecanlıd egilim ama geceleri uyuma sorunum başladı uyuyamıyorum sanırım benimki gelicek diye oluyo kafama takmıyom diyom ama sanırım içten içe takıyorum..

kiyamam canim ya kalbini ferah tut herzaman bak onca günün hasreti bitiyor kavusuyorsunuz Allahin izniyle sag salim, Allah birdaha ayirmasin hep yanyana olursunuz insallah :Saruboceq:

ben biraz cikiyorum gülüm canim makarna salatasi cekti onu yapayim annemde yok evde geldimi yemek derdi olmasin bugünde onu yiyelim sırnaşık şey

görüsürüz daha sonra bebisim :1hug:

canlrımmm nasılsnızzzz
bambusiii ayrıntıları istiyoruz hee
nasıldı tören
mervecimmm bizzzzz artvinliyizz özümüz sevgi ccanm sözümüz sevgii diyruz bugün

hava güzel ya geziyordur kesin :jeyyar:

sagol ablam sonunda karamsarligimdan kurtuldum,
ne yapalim hayirlisi böyleymis, bu sene dügünümüz olmasada seneye olcagini biliyorum ya bu yeter bana kaydirigubbakcemile3 hem bisürü eksigimi hallederim o zamana kadar,
ama yazsonu kesin gidicem askimin yaninda istanbula 2 hafta kalirim kesin bolbol gezeriz insallah :Saruboceq:

ne eksik degilki ablam,
daha ceyizimi bile yapmadim, bitek mutfak aletlerimi aldim bide catal kasik bicak takimimi bide bi kac ivir zivir seyler, kara kara düsünüyordum ekime kadar nasil halletcem diye hayirlisi böyleymis bak, koca bir senem var herseyi almak icin :lepi:
bide evi ben burda tutcam ya onun derdide vardi, simdilik kurtuldum bundanda :dance:

valla öyle ablam cok haklisin,
banada herkes diyor cok masrafa girme hersey olur zaten yeterki siz mutlu oldun diyorlar,
Allah yardimcimiz olur insallah :Saruboceq:

bu arada badem gözlün geliyor yakinda cok özledin dimi ablacim :teselli:

gecer buda ablam insallah :Saruboceq:
bak biz 4 senedir bu hasretle özlemle yasiyoruz tam bu sene kavuscaz derken yine bi sene beklicez, özlemek cok cok güzel ama bir o kadarda zor hep yaninda olmayi istiyorsun :asigim: ama o özlemin sonunda bide kavusma oluyor ya herseye bedel iste :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…