Sevdiğini özleyenler buyurun

ben ararsam arıyo benımki hep işleri var hep gezio ben hiç umrunda degilim ben aramasam aramıo artık..

kuzum uzaksınız bide şimdi özgürlüğüne kavuştu bizde 15 ay bi yerde hapis gibi olsak

sonunda nasıl oluruz düşünsene hem herşeyden hevesini alsın kalan günler sizin zaten kuzucum

öylede asi ben kimi bekliyorum burada melis?benım yanımda mı annem babam ailem arkadaslarım kim var burada?asıl 15 ay yanlızlıgı ben çektim burada..o benım derdimi çektimi ben bu yanlızlıgımla onun derdini çektin bana yapılırmı bu?

canımcım onların bizim gibi düşünmediğini artık biliyoruz

şuan inan seni üzdüğünün farkında değil tatlişim evet sen çok haklısın

ama o da sen onu beklerken hem sana kavuşmayı hem özgürlüğünü

hem ailesini hem arkdaşlarını özledi ikinizde birbirinize ihtiyacınız var

birbirinize kızarsanız daha yıpranıcaksınız..şu finallerin bitsin herşey düzelicek

nurummmmmm:teselli:

canım sen de çok hassassın, böyle hemen kötüye bağlamamalısın olanları veya olmayanları...
biraz zaman ver mutlaka düzelir canım, sen de haklısın ama, üzerine gitme ki, daha kötü olmasın, sonradan pişmanlık ta olmasın canımm...a.s.

hem daha kavuşma anının heycanını yaşayın dediim gibi finallerin bi bitsin bi görün hiç bişey kalmaz

tatlım sıkılma sen:)

Canlarım çıkmam gerekiyi benimm...
sabah çok erken kalktım, yarın da çok yoğun bi gün...

öpüyorum hepinizi...kaydirigubbakcemile2

gitmicem finnalerim bittiğinde bakalım gelicekmi benı görmeye beyefendi.. ben bunları düşünüyorsam onund adüşünmesi gerek 27 yasında koskoca herif cahil desen cahil degil başklarına zaman buluo bana bi mj neden atmıyo aramı?her konuşmanın sonu ben senı daha sonra ararım oluo..ben bunları çekmek duymak içinmi katlatdım bukadar şeye..

çok haklısın insanın zoruna gidio sen tüm zmanını ona vermişken onun zman ayırmaması ama

şuan kendi kendini üzüyosun canımcım o gene değişime uğramıyo sen de sıkıldığınla kalıyosun

zamana bırak kendine gelsin düzelir hem sen gitmezsen o gelmezse

gene hasrete ve sorunlara devam edersiniz şekerim::

benı baglaamaz ben seven insan okdar isteyen insan geldikten bi gün sonra biterdi sevdiğnin yanında.. ben ona dedim geleyim senı karışamaya dedim yok abım gelicem yengem gelicek rahat edemeyiz dedi ama ne oldu ne abısı geldi ne yengedi arkadasına baka baka döndu gitti evine yine benım dediğim oldu..o arayana kadar aramıcAK nur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…