Sevdiğini özleyenler buyurun

nurum
erkekler askerden geldiğinde ahırdan çıkmış dana gibi oluyorlar
hepdi öyle bebeğim

işteeeeee sorun buuu sen bi inat o bi inat kızlar ya askerleriniz geldi mii görüşemediniz mi

bana dert oluyo yahu inat etme görüşün sonra inat et olmaz mı

benımle ilgilenmedigine göre ailesi arkdaslarıyla iyi vakit geöiriyo gitsin onları sevsin ozaman..

ondan inat yok asicim benım şuanki dururmu bilmiyo çünkü eskiden olsa canım hayatım demedigimde dedirttirene kadar akla karayı seçtirirdi ne yaptım ben neden böyle davranıyon diye bu sefer yıne demedim tams sonra görüşürüz hoşçakal dedi..

nurrr bende kendime kızıyorummmmm

sen benden de inat çıktın yahuuuuuuu kuzummm ne yapsın annesi filan salmıodur

çünkü şuan da stresten çıktı üzerindeki stresi atıp normal hayata geçiş sağlamaya çalışıyo eminim

aşkım hayatım demediğini ble anlamamıştır kuzucum

butun gun milletin uşaklıgını yapıo yengesi çarsıdan alıcakmış binsin gitsin arabayla cihan yokken nasıl gidiyordun? ev bakıcamış ablaları bu gezdiyo bakıyorlar hepsinde ehliyet var bunun gelmesinimi bekliyorsunuz emin ol ayşe abla ben okadar askerlikten sonra evime bile gitmez ilk önce sevgilim yanına giderdim emin ol yapardım bunu yani..kendi salaklığına yansın..

badem gözlüm aradı
cep tlf yok ya ankesörlüden
1dk 30 sn konuştuk
yarın sabah yine tatbikata gideceklermiş
cuma döneceğim dedi

salakmı okadar anlamıcak asi eskiden anlayan erkek neden anlamasın ailesi ona karışmıo dedim ya 27 yasında insan ki annesini ben arasam şimdi desem cihan bana böyle davrnıyo annesi maşa ile döver onu nedne kıza böyle davranıyon diye.. istese gelirdi gelmemesi için hiçbi neden yok?

kuzum sen haklısın bu tartışılmaz ama bu böyle cihana söylesene sen kendi kendini yedikten sonra kıyameti var mı ki yok en azından o da bilsinseni üzdüğünü

anlıcakolsa anlatayım sen buyutuyorsun diyo dedim benımlede ilgilen bende burada yaznlızım unutma bunu dedim
ilgileniyom ya işte dio..yok ya artık anlasın ona onun gibi davranmadıkça anlamaz bunlar ..

var ya erkeğim bu cümlelerimi görse gözleri yaşarırı kaydirigubbakcemile3

anlayışlı sanıcak duyan dakaydirigubbakcemile3

ben olsam sakaryayıyı bulmuştum sinirimden yahu bakalım yanımda nasıl diye

ama sen de haklısın canım sen üstüne düşme arama o arasın merak etsinn bakalım

ben yeterınce anlayışlı davrandım canım hemde yeterınce..aynen dediğin gibi yapıcam o aramadan aramıcam aradııgında daişim var donra görüşrüz dicem.. bu yuk bi ihtimal abisi o geldiği için partı veriyordur paşa paşa egleniyordur işte..

ben geldimm hihoyyyt

anacim girdim topice tam selam yazayim dedim askim aradi susmak bilmedi masallah bide biz bayanlara derler telefon elimizden düsmez diye alin size kanit böyle degiliz iste saatler oldu bakin görün :roflol:

nurum üzülme canim zamana birak herseyi 15 ay dile kolay az degil biraz daha bekle canim simdi finallerin önemli onlari düsün sen kafana takma birseyi insallah hersey düzelcek yine sen üzülme yeterki :teselli:

ayy kizlar bizim isyerine domuzgribine yakalanmis bi hasta geldi, doktor bana demezmi tahlilleri yap diye biseyde diyemedim ona gittim 55 yasindaki is arkadasima dedim sen yapsana ben daha gencecigim kocama kavuscam daha kadin gül gül öldü gitti tahlilleri yapti bana getirdi al bakim dedi bende son retuslari yaptim eldivenle falan bisey olmadi sükür, askima anlattim korkudan gözü döndü -tatlicadiarzu- cabuk tahlil yaptir cildirtma beni diyor dedim adamin yanina bile yaklasmadim banane diyor :roflol:

bu arada hastanin durumu iyi simdi, hastanede atesi düsmüs belirtiler yok olmaya baslamis, tam teshis koyulmamis yani nasil biseyse anlamadim hastaneden öyle dediler -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…