Sevdiğini özleyenler buyurun

hevınım 2 tum gun boyunca aramadıgımdan anladı ona kızgın oldugumu mj attı aşkım sen bana kızdın galiba diye arıcam benseni bbegim dedi..sonra evet kızgınım görüşüz yazınca çok kızdıgımı dahada anladı dun sabah mj attıo öglen arıyo 3 kez aradı dün=) gece enson 1buçuk saatti geçik konuşmuşuz kaydirigubbakcemile3 işte diyorum ya bazı şeyleri laf la degil ona onun gibi davranarak anlatabiliyorsun.. özür dilemedi ama haklısın aşkım dedi senı çok iyi alıyorum dedi aman nazar deymesin akıllandı biraz sanırım

heee bu arafa bizim burada üzlü bi pazarımız var çok ucuz şeyler oluyo 50 kuruşa 1liraya felan neler neler 1.5 ytl ye beyaz bikini aldım hemde takım=) astarı felan da var yai boyundan baglamalı felan delikafadulden

maşallah canım benümkide hatasını anlayıp bi arasa kırcam kafasınıklava:

bayansu cum hadi senı aramıy sen kaynananlarla yazıyorsun bildigim kadarıyla onlarıdamı aramıyo tatlım yaa:1closedeyes:

:) ben ce senı ve kaanı özledigi için böyle huuzursuzluk çıkarıyor canım yan yana oldugunuzda bence bukadar kavga etmezsiniz?

Nurum cok sevindim canim hihoyyyt
oh olmus enisteye anlasin hatasini bidahada yapmasin aynisini sonra karsisinda bizi bulur :lepi:

bayansu canim ya sen aradinmi bidaha? dün aramistin teli kapaliydi yanlis hatirlamiyorsam, bidaha denesene bi :teselli:

aradım(çağrı yaptım yani) ve günaydın aşkım die msj çektim...
ne yapıyor biliomusundelikafadulden
telefonu kapatıyor arada bir açıp sonra tekrar kapatıyordelikafadulden
öldürecek bu adam beni

delikafaduldendelikafadulden
bedava kız valla bedavadelikafadulden

ama Asi bitmesin senağlama
benim efsane dizim o :asigim:

dudaktan kalbede bitiyormus sali aksami yeni ögrendim :1shok:

yaprak dökümü, kavak yelleri bunlar bitmesi gerekirken en güzeller bitiyor haksizlik bu :dilcikar:

sus kız kavak yelleri bitmesin asi bitebilir ama kavk yelleri bitmemeliklava:
yaprak dökümüde bitebilir:roflol:

aradım(çağrı yaptım yani) ve günaydın aşkım die msj çektim...
ne yapıyor biliomusundelikafadulden
telefonu kapatıyor arada bir açıp sonra tekrar kapatıyordelikafadulden
öldürecek bu adam beni

kaydirigubbakcemile3 hay allah yahu, ne yazdığını da merak ediyor, çok seviyor bence seni ondan :))

Selamlar herkese kıslaarrr...:))

Bugün mektub yolladım sevdiceğime...

hakiki mektub nostaljik mejtub...

hemi de 65 kuruş :))) :roflol:

Balım bişi almadım, bildiğim mektup yazıp yolladım Postaneden 65 kuruşa kaydirigubbakcemile5

:roflol: hay allah iyiyliğini versin bende nasıl oluyor bu nostajik mektup diyorumlülülülülülü
ben her hafta yolluyorum da ondan tuhaf gelmedi bana:CüvCüv:

sus kız kavak yelleri bitmesin asi bitebilir ama kavk yelleri bitmemeliklava:
yaprak dökümüde bitebilir:roflol:

Ama Efe cikiyor diziden o olmazsa izlemem ki ben :dilcikar:
(Gerci Mine icinde izliyorum) sırnaşık şey

Nergis'cim ne görüyorum öyle evlilige ilk adim, nisanlaniyormusun sözleniyormusun napiyosun anlat hemen Şeniz

ayy acil cikmam gerek yemek yapcakmisim gelirim sonra a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…