- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
hevınım 2 tum gun boyunca aramadıgımdan anladı ona kızgın oldugumu mj attı aşkım sen bana kızdın galiba diye arıcam benseni bbegim dedi..sonra evet kızgınım görüşüz yazınca çok kızdıgımı dahada anladı dun sabah mj attıo öglen arıyo 3 kez aradı dün=) gece enson 1buçuk saatti geçik konuşmuşuz kaydirigubbakcemile3 işte diyorum ya bazı şeyleri laf la degil ona onun gibi davranarak anlatabiliyorsun.. özür dilemedi ama haklısın aşkım dedi senı çok iyi alıyorum dedi aman nazar deymesin akıllandı biraz sanırım
heee bu arafa bizim burada üzlü bi pazarımız var çok ucuz şeyler oluyo 50 kuruşa 1liraya felan neler neler 1.5 ytl ye beyaz bikini aldım hemde takım=) astarı felan da var yai boyundan baglamalı felan delikafadulden
bayansu cum hadi senı aramıy sen kaynananlarla yazıyorsun bildigim kadarıyla onlarıdamı aramıyo tatlım yaa:1closedeyes:
hevınım 2 tum gun boyunca aramadıgımdan anladı ona kızgın oldugumu mj attı aşkım sen bana kızdın galiba diye arıcam benseni bbegim dedi..sonra evet kızgınım görüşüz yazınca çok kızdıgımı dahada anladı dun sabah mj attıo öglen arıyo 3 kez aradı dün=) gece enson 1buçuk saatti geçik konuşmuşuz kaydirigubbakcemile3 işte diyorum ya bazı şeyleri laf la degil ona onun gibi davranarak anlatabiliyorsun.. özür dilemedi ama haklısın aşkım dedi senı çok iyi alıyorum dedi aman nazar deymesin akıllandı biraz sanırım
heee bu arafa bizim burada üzlü bi pazarımız var çok ucuz şeyler oluyo 50 kuruşa 1liraya felan neler neler 1.5 ytl ye beyaz bikini aldım hemde takım=) astarı felan da var yai boyundan baglamalı felan delikafadulden
ama Asi bitmesin senağlama
benim efsane dizim o :asigim:
dudaktan kalbede bitiyormus sali aksami yeni ögrendim :1shok:
yaprak dökümü, kavak yelleri bunlar bitmesi gerekirken en güzeller bitiyor haksizlik bu :dilcikar:
aradım(çağrı yaptım yani) ve günaydın aşkım die msj çektim...
ne yapıyor biliomusundelikafadulden
telefonu kapatıyor arada bir açıp sonra tekrar kapatıyordelikafadulden
öldürecek bu adam beni
hoşgeldün nisancığım..hihoyyyt canım nerden aldın nasıl bişey yani??
Merhaba kızLAr Nabersiniz bakaLım...
Balım bişi almadım, bildiğim mektup yazıp yolladım Postaneden 65 kuruşa kaydirigubbakcemile5
sus kız kavak yelleri bitmesin asi bitebilir ama kavk yelleri bitmemeliklava:
yaprak dökümüde bitebilir:roflol:
Ama Efe cikiyor diziden o olmazsa izlemem ki ben :dilcikar:
(Gerci Mine icinde izliyorum) sırnaşık şey
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?