Sevdiğini özleyenler buyurun

Canım istemeye geLcekLer işaLLah..
BakaLım aşkımLa bugünü kararLaştırdık..
ama annemLe babam yazLıkta oLdukLarı için henüz söyLeyemedim..
bidaki hafta yanLarına gidip söyLıcem bakaLım..
ayy çok korkuyorum kızz ...
hayırLısı bakaLım..

aaayyyhhh canııımmm bende de var o heyecandan :asigim: :1hug:

dağıtım izninde gelicekler :))

hiç düşünmezdim böle erken olacağını (gerçi 3 yıldır birlikteyiz de :1rolleyes:)

hihi, hayırlısı olur işallah canım, çok sevindim senin için de :) :1rolleyes:

hayırlısı olsun cnm allah tamamına erdirsina.s.

vermeyın zaten benı annem evi olmadan gelmesin kapıma dedidelikafadulden
banada senın okulun bitmeden benden asla böyle bişey isteme dedilülülülülülü
benım okul bi gidişle bitmez bende evlenemem zaten oda zavallım daha işe girip ev alana kadar da zaten alamaz o yusden benı alamaz annemde zaten vermez yanı nur evlenemezlülülülülülü

güzelim onu mu bekliceksiniz annende abartmış daha gençsiniz bazı şeyleri birlikte yapabilirsiniz

evi illah cihandan gelcek diye bi kural mı var?

okulunu bitirde evlenin hatta önce bi kavuşsanız şafak bittiii be ay bana dert oldu ciddeen

canım bazı şeylerde anneni babanı önüne alamıyorsun resti çekemiyorsunyanı benım daha okulda 1. yılım bu okul nezaman biter meçhul.. sınıfta kalmak ta var geçmek te var..yanı sınıfta kaldım diye okulunda bırakamam ailemin okadar emegini bırakıpta koca peşine gidemem benım okul bitene kadar cihanda biriimini yapsın peşinatını hazırlasın hiç yoktan evin içine girip kıramı gibi ödenen evler var düşün olunca onlardan kalanlarlada bişiler yaparız diye düşünüyoruz acelemiz yok yani canım..herzaman bunu derim dicemde elin adamı nı nekadar seversem seveyim asla annemin babamın ailemin önune geçeçek kadar onlar rest çekecek kadar guvenmem ona.. sen böyle şeyler sormadın tabiki ama =) ben anlatayım dedim melisim=)

evet bebegem benım daha okulum var=) olsun sen evlende ayakkanının altına ilk benım ismimi yaz=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…