Sevdiğini özleyenler buyurun

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhihoyyyt

kızlar mektup atmiştim geçen perşembe. almamiş aşkım hala ya fisfisfis
netten bakıyorum teslim edildi diyo
inş. gitmiştir de askeriyede bekletiyolardır
ilk defa foto koydum bi de
mektupları okunmadan alıyo diye
şansa bakınkafamçokkarıştı

la korna ayşe dedim ne iyi kızmışsın valla üstüne geldin heeee=)

hoşduk asim mucx

kaydirigubbakcemile3
malum oldu bana kaydirigubbakcemile3

Bu gün sevdiceğimin yanında olcaktım 1 hafta boşluğum var ama ailece beni çıldırttıkları için gitmedim.. Oh olsun. :dilcikar:

Boşverdim de cinlerim de tepemde valla
Mektupları okuyup da napıyorlar acaba çok merak ettim şimdi.. Sen yazıyorsun aşkım seni çok özledim bilmem ne.. Adam okuyunca nasıl bir ruh haline giriyor ki kaydirigubbakcemile3
Mektubu verirken de
-Al asker sevgilin seni çok özlemiş
-Sağol komutanım

kaydirigubbakcemile3

kendin kaşındın beni her seferinde yanlış anla tehdit et ve sonra benden iyi olmamı bekle

bunu yazdı cvp veremediim ne desem kiCADIARZU

yok canım öyle satır satır okumuyorlarmış içine açıp bakıyorlarmış işte sayfalara öyle göz atıyormış hani belki askeri ile ilgili kötu bişey olur içinde telefon vs.hap felan bunları yapan çok var malesef canım ama bakıyorlar genelde..

kendin kaşındın beni her seferinde yanlış anla tehdit et(tehdit dediği de sen buraya gelince görüşcez dedim o) ve sonra benden iyi olmamı bekle

bunu yazdı cvp veremediim ne desem kiCADIARZU

anam sen adama ne yaptında böyle yazdı bu sanakafamçokkarıştı

Hmm anladım canım.. Ama ben olsam dayanamazdım okurdum valla ne yalan söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 Pek severim aşk hikayeleri okumayı dinlemeyi kaydirigubbakcemile3

anam sen adama ne yaptında böyle yazdı bu sanakafamçokkarıştı

kızz napıcam allah aşkına 2200 km uzaktaki adama tehdit dediği sen gelince görüşcez fln diorum ya şakadanda anlamıo bu asker milleti belki başka şeyi kastediyorumdur..:jeyyar:

offfffffffffffffffffffffff sıkıldım yaaaaa:dilcikar:

ogescim bakıyorlar mektuplara malesef:bbo:

ya mektupları alan çocuk benimkinin arkadaşı
bizimkiler okunmuyordu
açılmadan alıyo
ama yok demiş gelmedi mektup demiş
ondan merak ettim
bizimkine biraz pahalıya mal oluyo açılmadan alması ama olsun
kantinde yedirip içirme falankaydirigubbakcemile3

Hmm anladım canım.. Ama ben olsam dayanamazdım okurdum valla ne yalan söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 Pek severim aşk hikayeleri okumayı dinlemeyi kaydirigubbakcemile3

canımyüzlerce mektup geliyordur hangi birini okusun adamlar delikafaduldengerçi biz olsak üşenmeyiz okuruz dim,:jeyyar:

evet canım bizimkide arkadaslarına sigara bişiler alıyordu aldırıyorlardı garibimedelikafadulden

aysum sende yaz gene afilli bişiler kuzum al gönlünü şafak azalıyo zaten gelinde sorarım demeden

alırsın iafdesini bi gelsin hade bakalım gönder bişilerde barışın:)

aysum sende yaz gene afilli bişiler kuzum al gönlünü şafak azalıyo zaten gelinde sorarım demeden

alırsın iafdesini bi gelsin hade bakalım gönder bişilerde barışın:)

telefonunu kapattı yine açsın da bakarıs canım ...
şaka bir yana iyice yoruldum artık bir erkeğin pesinden koşmak bana göre değil beni çok yordu-tatlicadiarzu-

telefonunu kapattı yine açsın da bakarıs canım ...
şaka bir yana iyice yoruldum artık bir erkeğin pesinden koşmak bana göre değil beni çok yordu-tatlicadiarzu-

haklısın canım ama kocan o senin birbirinizi çekiceksiniz.. askerden gelsin düzelir merak etme:teselli:

açsında yaz gönder bişiler kafan rahat olsun:1rolleyes:

canımyüzlerce mektup geliyordur hangi birini okusun adamlar delikafaduldengerçi biz olsak üşenmeyiz okuruz dim,:jeyyar:

Üşenmeyiz balım yaa bi an düşündüm de delikafadulden
bayansu, canım askere gidince bir haller oluyor bu adamlara dönüce bişeyciği kalmaz üzme sen tatlı canını kaydirigubbakcemile5

haklısın canım ama kocan o senin birbirinizi çekiceksiniz.. askerden gelsin düzelir merak etme:teselli:

açsında yaz gönder bişiler kafan rahat olsun:1rolleyes:

şuna bak yaaa sizi bile yorduk canım kusura bakmayın....kendi çevremden insanlar bile beni bu kdr düşünmez sağol bebeğima.s.

şuna bak yaaa sizi bile yorduk canım kusura bakmayın....kendi çevremden insanlar bile beni bu kdr düşünmez sağol bebeğima.s.

delimisin canımcım lafını bile etme ya olur mu öyle şey ne yorulması

taş attıkta kolumuzmu ağrıdı

tabiki düşünüyoruz yada kendi adıma düşünüyorum şahsen

önemli değil kuzum ben sıkılsam aynı şeyi yapçağına eminima.s.

sıkılma sende canım benim bak cevapta attı ilerleme var dayanamaz o sana:CüvCüv:

CANIMSIN YAAA...TABıKı YANINDA OLURUM SENDE SIKILSAN AMA SIKILMAZSIN ıNŞALLAH TATLIM..
a.s.
SON MESAJIMDA DA ÖYLE YAZDIM SEN BANA DAYANAMAZSIN HADı ıNDıR YELKENLERıNı GEL AŞKINA DıEE:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…