la korna ayşe dedim ne iyi kızmışsın valla üstüne geldin heeee=)
hoşduk asim mucx
kendin kaşındın beni her seferinde yanlış anla tehdit et(tehdit dediği de sen buraya gelince görüşcez dedim o) ve sonra benden iyi olmamı bekle
bunu yazdı cvp veremediim ne desem kiCADIARZU
yok canım öyle satır satır okumuyorlarmış içine açıp bakıyorlarmış işte sayfalara öyle göz atıyormış hani belki askeri ile ilgili kötu bişey olur içinde telefon vs.hap felan bunları yapan çok var malesef canım ama bakıyorlar genelde..
anam sen adama ne yaptında böyle yazdı bu sanakafamçokkarıştı
ogescim bakıyorlar mektuplara malesef:bbo:
Hmm anladım canım.. Ama ben olsam dayanamazdım okurdum valla ne yalan söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 Pek severim aşk hikayeleri okumayı dinlemeyi kaydirigubbakcemile3
ya mektupları alan çocuk benimkinin arkadaşı
bizimkiler okunmuyordu
açılmadan alıyo
ama yok demiş gelmedi mektup demiş
ondan merak ettim
bizimkine biraz pahalıya mal oluyo açılmadan alması ama olsun
kantinde yedirip içirme falankaydirigubbakcemile3
aysum sende yaz gene afilli bişiler kuzum al gönlünü şafak azalıyo zaten gelinde sorarım demeden
alırsın iafdesini bi gelsin hade bakalım gönder bişilerde barışın:)
telefonunu kapattı yine açsın da bakarıs canım ...
şaka bir yana iyice yoruldum artık bir erkeğin pesinden koşmak bana göre değil beni çok yordu-tatlicadiarzu-
canımyüzlerce mektup geliyordur hangi birini okusun adamlar delikafaduldengerçi biz olsak üşenmeyiz okuruz dim,:jeyyar:
haklısın canım ama kocan o senin birbirinizi çekiceksiniz.. askerden gelsin düzelir merak etme:teselli:
açsında yaz gönder bişiler kafan rahat olsun:1rolleyes:
şuna bak yaaa sizi bile yorduk canım kusura bakmayın....kendi çevremden insanlar bile beni bu kdr düşünmez sağol bebeğima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?