heeeeyyyyyyyy
napıyonuz çitlenmikler
bugün aramadı daha...sesini duymadığım gün ölecek gibin oluyom nefesimi çeviremiyom ben yaaaa...senağlama
cicikız ne güsel bir gün geçirmissiniz canım çok sevindimm! :))
hoşgeldin bebek
arar bu saatlerde:))
işalla ablamm...
sizin Balo varımıışşş, ne güsel olursun sen şindik, pamuk :)) :1hug:
balım daha 30 ağustosta
ıokuduğun gibi mille plan yapıo ama boşa hehe
yemin töreni ne zaman bellimi
okudum kuzum okudum :)) çok şaşıracaklar doğrusu delikafadulden
tam belli değil ama aileler çağrılmıyormuş o birlikte abluşum ya, kendi aralarında yapıcaklar töreni :roflol:
:a015:
kaydirigubbakcemile3 yavru öpüyorum çok çok
daha sık uğra özletiyosun kendiniklava:
olmazzz tabi delimisin kızım sen :mymeka:
hiç mi bakıp örnek almıyorsun bize
git bir işe gir çalış hayatını kazan yada çeyiz fln yapgamyoncuiremsu
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nur'cum üzülme yaa:teselli:
Kocaman insanlarsınız.Konuşmalısın bence bu konuyu
O kadar zaman geçtikten sonra seni görmek için can atması lazım.
En kötü ihtimalle nişandan sonra yanına gelmeliydi..
Kırıldığını belli et canım
iiyiyimm yafrum ya ne olsunnn sen nasılsın?
telefonda agladımsenağlama
daha nasıl belli edeyim bilmiyorum düşünemıyorum ya.
bende iyiyim de canım Nur için üzüldüm şimdi
yaa canım kıyamam:teselli:
tepkisi ne oldu peki ağladığında
aglama dio gelicem ama şimdi degil enden şimdi gelemediğimi sorun ediyorsun daha sonra zaten hep gelicem dio ama 5 yasındaki çocugun gösterisi benden daha mı önemli senağlama(bunu demedim tabi ona) 15 ay bekledin 1 hafta daha neden sabretmıyorsun zaten geliceksin diyo bende dedim gelmicem sen gelene kadar buraya, gelmicem oraya dedim geliceksin dedi gelmicem dedim sonra tamam finallerin bittiginde ben gelirim dedi hadi dun nişanları vardı gece istese gelebilirdi gece 3 ek kadar arkadaslarıyla takıldı araba yoksa bile gece 2 de tren vardısenağlama bugünde 5 yasındaki yegenının gösterisi varmış evdekiler demiş kimseye söz verme ben kimsemiyimsenağlama.. gecen yegenı demiş amca geldin hiç kalmıyon bizde neolur gel diye tutuşmuş bunun bacagına bende dedim bende okadar bekkliyorum dedim gelmeni.. ses vermıo öyle diyincesenağlama bugünde telde konuşurken başladım yıne aglamaya bagardım o kadar gece arkadaslarına gezecegıne gelebilirdin dedim bugün pazar dedim sınavım yoktu biliyon dedim telefonu kapat şimdi dedi aglama dedi bende aglayarak kapattım biradaha da hala aramadı bende armıcamsenağlama
maddi yaddan olsa dicem hiç aramızda öyle sorun yoktur bende olmasa o verir onda olmasa ben veririm ama yok yokyok işin içinden çıkamıyorumsenağlama
kıyamam sana ya o kadar haklısın ki söylencek laf yok:teselli:
o da yani bu kadar düşüncesiz olmasa olmazmıklava:
bu erkekler neden hep sevgilileri arka plana koyuyolar yahubenneyaptımki
biz onları hep en öne alıyoruzkötükedihüso
ahh asicim ahh millet bizim ilişkimize imrenerek bakardı biz hiç kavga felan etmeyiz felan.. ama neoldu bilmiyorum bizesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?