Sevdiğini özleyenler buyurun

valla canım biz anlatmayız cihan öyle anlatmaz ama biz hep elele diz dize gözgözeydik nebileyim herkes sorardı siz hiç kavga etmezmisiniz yaa die.. bizde yooo derdik gülerdik felan.. valla şu saatten sonra inan ha gelmiş ha gelmemmiş bu kalbim yaralandıktan sonra hiçbi önemi yok bak buraya yazıyorum finallerim bittiğindede gelmicek!!!ben yine tıpış tıpış gidicemsenağlama

kuzum benimkide anlatmaz ama sizinkinde anlatmaya gerek yomuş kuzum nazar bence

ay ben inanıyorum kuzum bak sende diyosun bi şekilde görüşüceksiniz ve ben eminim

görüşünce biticek bu sorunlar.....

[BBU ARADA CıCıM MERVıŞıM BEN FOTOLARI GÖREMEDıMMSONRA KOYABıLıR MıSıN

BENDE GÖRÜM CANIMCIM KOCAMAN YAZIYORUN KIZ GÖR DıYE[/B]

kuzum benimkide anlatmaz ama sizinkinde anlatmaya gerek yomuş kuzum nazar bence

ay ben inanıyorum kuzum bak sende diyosun bi şekilde görüşüceksiniz ve ben eminim

görüşünce biticek bu sorunlar.....

neden ben gitmeden o gelmio neden o benım bu fekarlıgı yapmıyorda benım gitmemi bekliyo
benım gücüme giden bu melisim o yusden gitmek istemıyorum ben burada onsuz duramazken o bensiz nasıl durabiliyor benım aklım bunu anlamıyo senağlama

canımcım inan tek senin ki böyle değil çoğu erkek kadınlar kadar ince düşünemiyor

yani mesala ben her an buluşmak için fırsat kollarım erkeğim bugün görüşmesek ne olur düşüncesinde

en eve 5 dk geç gitmek için neler yaparım karşı taraf yapmaz yani kadınlar ve erkekler farklı işte

bizde anca kendimizi yeriz böyle

şimdi mj attı aşkımmmmmm seni züdüğüm için üzgünüm,az kaldı yakında birlikte olucas çok özledim ben seni tatlı ruyalarhayatım çok öptüm hoşçakal..
ölürmüsün öldürümüsün:1no2:

cicikom nerdesin sen yaaa..ben bu aralar pek takılamıyom sınavlarım var hafta sonu.:bbo:.
zuzumlada aramıs düzeldi çok şükür pek bi sevişioz bu aralar

cicikom nerdesin sen yaaa..ben bu aralar pek takılamıyom sınavlarım var hafta sonu.:bbo:.
zuzumlada aramıs düzeldi çok şükür pek bi sevişioz bu aralar

burdayım kuzum

çalış bebeğim sınavlarınaŞeniz

ay çok sevindim canımcım valla alkisalkisalkis bi daha bozulmasın maşallahhhhhh

yazdıklarının hepsini okudum ya askerdeyken bekle bekle sonrada böle bekle erkekler gercekten kadınlar kadar ince düşünemiyor inşallah düzelir aranız. yiğeninin gösterisi varmış deli ediyo bu yeğenler beniiii -tatlicadiarzu- sıkma canını inşallah gönlünü alır da güzel güzel askınla yaptıklarını anlatırsın bizee kaydirigubbakcemile2

kızlar erkeklerin ince fikirli olmasını beklersek onlarsız yaşamaya mahkumuz demektirkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…