Sevdiğini özleyenler buyurun

efet canlarım, Akrabalarımın bazıları Tekirdağ'da zaten yazı orada geçirmeyi düşünüyom, oradan Edirne 1 saat :))
ıstanbuldan da 2.5 saat :))

nisancım senin keyfine dicek yoktur bacım delikafadulden
ben çıktım canlar öpüyrm hepinisiiiii

nisancim gözün aydin tatlim :1hug:

cicimm görüsürüz bebisim iyi geceler Şeniz

oyy kuzumm zaten gözlerim gidiyor kapanmasin diye zor tutuyordum o aciklamanla firildak gibi acildilar aha böle :1shok:
seviyorum kiz senii Şeniz

Çoooooooook mutluyum kızlar, darısı hepinizin başına, hemencik zaman geçsin de kavuşalımm!!

ahh nisancim ahhh mafoldumben

en son 1 martta beraberdik askimla simdi ne zaman yine istanbula gidebilirim belli degil mafoldumben
bende askimin yaninda olmak istiyorum artik mafoldumben

ayy canlarim bugün komsumuzu yolcu ettik demin aradi beni biz istanbula indik diye ah ahh onun yerinde olmak icin nelerimi vermezdimki mafoldumben

pozitif enerjimle asim :roflol:

ah canim ya kesin bi tarih olsada bitse bu belirsizlik dayancak gücüm kalmadi mafoldumben
sevdiginizin degerini bilin kizlar böyle uzakta olmak gercekten cok zor, biseye seviniyosun veya üzülüyosun teselli edecek kimse yok, disari cikmayi bile istemiyorum herkes güzel havayi bulup sevgilisiyle geziyor onlari görünce hüzün kapliyor beni :1no2:

pozitifim benim:)

kuzum üzülme sen ebdiyen yanında olmak için sabır ediyosun hem biz ne güne duruyoruz

teselli edicek biz varız bebem

sen var ya meleksin melek Şeniz
canim sizde olmasaniz zaten iyice kafayi yerdim burda yine sohbet ederek zaman geciriyoruz iyiki bulmusum burayi hihoyyyt

oyy canım benim o senin kalbinin temizliği bitanem:)

iyiki bulmuşun da tanışmısız canım benim

:enbuyukkk: :enbuyukkk:

asim ne zaman gidiyordu sevdigin askere? beraber safak sayariz ne güzel hihoyyyt
(baksana bunda bile bi hayir var diyip seviniyoruz oysaki safak saymak cok zorr) :çok üzgünüm:

oy kıyamam benimki kasımda gidicek canımcım

sayarız seninki biter inaşşalahh o vakite ya:S

hayirlisi olsun insallah bitanem Şeniz

ben kactim asim annem yan yan bakiyor valla gec oldu diye galiba :roflol:
öptüm kocaman yarin görüsürüz bebisimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…