Sevdiğini özleyenler buyurun

hala sevgilimleyim asim abisin deyiz şuanda=) allahın izniyle yarın eve gidicem hala gitmedim eve geldigim gece onlarda kaldık sonraki akşam abisi yegeni yengesi yalova çınarcıka tatıle gittik bi akşam sonraki akşamda ablasında kaldım o evde kaldı ama çok yakın evleri gece gitti sabah kahvaltıya geldi bu akşamda birlikte abısınde kalıcak allahın izniyle bitanem asim herşery allahın izniyle çok güzel..

ay sagol bitanem asim aklım sizdeydi hep cihana diyom arkadalarım benı bekliyo diom haber vermem gerekio diyom nasıl guluyo=) ben yanında yokken onlar vardı yanında haklısın diyo=)

kız şu cihan anlayış küpümü ne benimki olsa gelmişim arkadaş soruo der anamdelikafadulden

kız var ya mutlu olduğun mesajlardan bile belli canım benim ya

aynen cnaım benımki dedigim gibi çok anlayışlıdır hiçbişeyime karışmaz allah razı olsun dıyom ya ben sadece çok rahatlığından şikayetçiyim ama oda geçicek allah izniyle =) biz playstation oynıcakmışız araba yarışı=) hadi bitanem görüşürz mucx..

günaydın kızlarr

dün döktürmüşsünüz.
şöyle nerde kalmıştım bakayım dedim
o hoo git git bitmedi:)

Hiç bilmiyorum sarissa mafoldumben
Ne zaman kavuşacağımız da belli değil.. en kötü ihtimalle 10 ay var görüşmemize :1no2:
En iyi ihtimalle de ben sıyırıp kaçabilirim, hasretlik de son bulur opuyorumnanaktan

Evlenmeden gidip gelecek daha benim okulum var :)
Hem evlenmeden bubacığım vermez beni kaydirigubbakcemile3

benimki de asker yapmamış adama kız vermem diyordu ama verdi
sonra askere giderken ben ağlayınca
"ben sana askerliğini yapmamışla evlenme demedim mi" dedikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…