Sevdiğini özleyenler buyurun

ay mervişim çok haklısın bide o var demi ama bu hayat sizin kimse karışamaz

ister evlenin ister evlenmeyin onlara ne???

bence 2 senede hem söz hem nişan olsun:)

elaleme de neymiş beeehh Çok üzgünüm çoook
kulakları tıkayıp işimize mi baksakvereliniortak
işe girdikten sonra detaylı düşünecelere giricem:1ninca:

pati sende ufaktan takılmaya başla bence burda:)seninki gidince sende burda olucaksın çünkü:)aynen kankam hoşgeldin yahu gel bi öpimŞeniz

elaleme de neymiş beeehh Çok üzgünüm çoook
kulakları tıkayıp işimize mi baksakvereliniortak
işe girdikten sonra detaylı düşünecelere giricem:1ninca:

aynen cicim elaleme nekaydirigubbakcemile

aynen kulağınızı tıkayıp işinize bakın askerdende geldi artık bi resmiyet olsun:1ninca:

kızlar aşkım askere gidicek ya bişey olmaz demi deliricem ya bişey olursamafoldumbenmafoldumben

benimki gelicek seninki gidicekturkbayragi
ben seni yalnız bırakmam kankam merak etme,asimle beraber ve dier kızlarla destek oluruz siz olmasanız ben napardım düşünsene:1hug:

Şeniz :1hug: cnm bnm stresini burda atıyosan ne güzel yerimseniben
inş bnde burda gelirim dertleşrz seneye tabi :))

sağ salim gidip gelcek be asicimmm
bizimki gitti geldi bakk bişi olmaz hayırlısıylaa:asigim:

ya gelemezse gelir demisenağlamasenağlama

çok korkuyorum bişey olucak diyemafoldumbenmafoldumben

patim aynen asonun dediği gibi biz yanında olucaz yawrum hatta
beraber şafak sayıcaz daha:teselli:

bende bunalımdayımsenağlama

aslıcım ya ben öğretmenim aslında ama 1 yıldırr müdür yardımcısıyım
öğretmenimmhihoyyyt..olsun eşin gelicek ya ne güzel,sınavlardan çıkar çıkmaz yanına gidersin ahh ahh öle özledimki aşkımıı:asigim:
kızlar aşkım askere gidicek ya bişey olmaz demi deliricem ya bişey olursamafoldumbenmafoldumben
allahın izniyle olmaz bitanem üzülme,benden örnek al..ben senin gibiydim aklım çıkardı ama şansımız yağver gitti doğuya gitmedi aşkım,bende en azından yanına gidebilicem..sen sadece dua et ve şans dile aşkına için allahtan..güzel düşünvereliniortak

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben delirecemmmmmmmmm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…