patient t hoşgeldin:)
söz yapalım biz de öyle düşünüyoruz ama etraf zorlamaz mı hadi evlenin ne duruyonuz diye :uhm:
ay mervişim çok haklısın bide o var demi ama bu hayat sizin kimse karışamaz
ister evlenin ister evlenmeyin onlara ne???
bence 2 senede hem söz hem nişan olsun:)
kim ne diycek tatlm hayat senn etrafa ne
pati sende ufaktan takılmaya başla bence burda:)seninki gidince sende burda olucaksın çünkü:)aynen kankam hoşgeldin yahu gel bi öpimŞeniz
elaleme de neymiş beeehh Çok üzgünüm çoook
kulakları tıkayıp işimize mi baksakvereliniortak
işe girdikten sonra detaylı düşünecelere giricem:1ninca:
aynen cicim elaleme nekaydirigubbakcemile
aynen kulağınızı tıkayıp işinize bakın askerdende geldi artık bi resmiyet olsun:1ninca:
aslıcım ya ben öğretmenim aslında ama 1 yıldırr müdür yardımcısıyım
benimki gelicek seninki gidicekturkbayragikanka seneye bu aylarda gidiyo yaaa mafoldumben
kızlar aşkım askere gidicek ya bişey olmaz demi deliricem ya bişey olursamafoldumbenmafoldumben
kızlar aşkım askere gidicek ya bişey olmaz demi deliricem ya bişey olursamafoldumbenmafoldumben
benimki gelicek seninki gidicekturkbayragi
ben seni yalnız bırakmam kankam merak etme,asimle beraber ve dier kızlarla destek oluruz siz olmasanız ben napardım düşünsene:1hug:
sağ salim gidip gelcek be asicimmm
bizimki gitti geldi bakk bişi olmaz hayırlısıylaa:asigim:
öğretmenimmhihoyyyt..olsun eşin gelicek ya ne güzel,sınavlardan çıkar çıkmaz yanına gidersin ahh ahh öle özledimki aşkımıı:asigim:aslıcım ya ben öğretmenim aslında ama 1 yıldırr müdür yardımcısıyım
allahın izniyle olmaz bitanem üzülme,benden örnek al..ben senin gibiydim aklım çıkardı ama şansımız yağver gitti doğuya gitmedi aşkım,bende en azından yanına gidebilicem..sen sadece dua et ve şans dile aşkına için allahtan..güzel düşünvereliniortakkızlar aşkım askere gidicek ya bişey olmaz demi deliricem ya bişey olursamafoldumbenmafoldumben
öğretmenimmhihoyyyt..olsun eşin gelicek ya ne güzel,sınavlardan çıkar çıkmaz yanına gidersin ahh ahh öle özledimki aşkımıı:asigim:
allahın izniyle olmaz bitanem üzülme,benden örnek al..ben senin gibiydim aklım çıkardı ama şansımız yağver gitti doğuya gitmedi aşkım,bende en azından yanına gidebilicem..sen sadece dua et ve şans dile aşkına için allahtan..güzel düşünvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?