ya gelemezse gelir demisenağlamasenağlama
çok korkuyorum bişey olucak diyemafoldumbenmafoldumben
patim aynen asonun dediği gibi biz yanında olucaz yawrum hatta
beraber şafak sayıcaz daha:teselli:
bende bunalımdayımsenağlama
oyy la benimki 2007 1 aralıktan beri asker ya
Şeniz inş o gnleri de görürüz cnm bnm :))
yaa doguya düşerseeee mafoldumbenmafoldumben
öyle düşünme,düşersede aslanlar gibi gidip gelicek,sakın aklına kötü şeyler getirme bitanem
Şeniz inş o gnleri de görürüz cnm bnm :))
yaa doguya düşerseeee mafoldumbenmafoldumben
haketten ya ayşem napsın canım benimbenneyaptımkioyy la benimki 2007 1 aralıktan beri asker ya
öyle düşünme,düşersede aslanlar gibi gidip gelicek,sakın aklına kötü şeyler getirme bitanem
haketten ya ayşem napsın canım benimbenneyaptımki
asiii cano kendini bırakma,seni çok iyi anlıyorum bak ama böle yapma bebeğim ya(bizde düşündükçe ağlardık ama inan alışıyor insan zamanla..biticek gelicek allahın izniyle..
aslım askerim cum ageliyor ama ben o kadar yoğunumki
iki haftada 4 sınavda görevliyim
merve bencesöz yapın kuzum ya
benim tek umudum kendisi doğulu olduğu için ve ailede abiler filanda doğuda yapmadığı
için düşmez diyorum ama ne olur düşmesin ne olursenağlamasenağlama
kızlar 6 ay kaldı yamafoldumben
bak kötü enerji çağrıyosun..kızım güzel düşünsene:enbuyukkk:benim tek umudum kendisi doğulu olduğu için ve ailede abiler filanda doğuda yapmadığı
için düşmez diyorum ama ne olur düşmesin ne olursenağlamasenağlama
kızlar 6 ay kaldı yamafoldumben
patient t adın neydi bebeğim
patim hiç belli olmaz bu şans işi..şöle bi inanış var doğulular batıya,batılılar doğuya die,ama inan tamamen şans..örneğin benimki sivaslı eskişehire düştü ama başka bi sivaslı arkadaşı mardinde!bnm ki göçmen kızlar.sizce nere düşer
bak kötü enerji çağrıyosun..kızım güzel düşünsene:enbuyukkk:
inan alışıcaksın diyorum,biz varız dertleşiriz oyalanıcaksın,ben hayatımda internetten anlamam kk ya üye oldum ve sizler varsınız iyiki üye oldum yoksa vakit geçmezdi..hepimiz yollıyamam diyoruz ama başa gelen çekiliyo iştehakkında hayırlısı olsun hepsi allaha emanet
cnm dert etme o zmn düşmez sennki doguya
bnm tüm dayımlar batıdaydı nerdeyse :))
biri kıbrstaydı.abileri düşmedyse düşmez o da
ablacım hayırlısıyla bi kavuşsaydınız
yalnızlığın üzütntün bitseeeeee
4 sınav da neymiş yahu peeeeeeeh
geçer geçer aman onları düşünme bak aşkıcığın gelecek
ayyyy bana da birileri gelse keşke laelaelaelaelae
patim hiç belli olmaz bu şans işi..şöle bi inanış var doğulular batıya,batılılar doğuya die,ama inan tamamen şans..örneğin benimki sivaslı eskişehire düştü ama başka bi sivaslı arkadaşı mardinde!
şimdi gördüm msjı kaydirigubbakcemile3
duygu benm adım.sizin ki ayşe galiba msjlardan okudum
lan bak derleşicez dion çenemden kurtulamazsın sonra 15 ay çekersin beni ona görevereliniortak
anlatmassan adisin kızım:roflol:
sen yeterki dertleşmek iste gülüm sana söz kendi adıma,ben istediğin an senleyim,telleride alırız gece ararsın msn gir dersin konuşuruz bile uykum kaçarsa deliyerimseniben
anlatmassan adisin kızım:roflol:
sen yeterki dertleşmek iste gülüm sana söz kendi adıma,ben istediğin an senleyim,telleride alırız gece ararsın msn gir dersin konuşuruz bile uykum kaçarsa deliyerimseniben
30 yaşında olmam dolayısıyla topiğin ablasıyım kuzum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?