Sevdiğini özleyenler buyurun

buda 2 yııl önce arkadaslarıımıızıın düğğünüydü alkollüydük biraz=)

Son düzenleme:
anammm gördüm sonunda kıssssss yaşasınn hihoyyyt
birbirinize benziyonus sankimm
siz de bizim gibi zayıfsınız anlaşılannn güzeller sizi
Allahım bi daha ayırmasın sizi inşş

mervecıım evet yüzünden kilolusun ama olsun yakıışşııo sana güzel olmuşşsun canm maşallah ben 42 kiloyumbenneyaptımki

o zmn askere de gitmemişti tabiii hey gidi günler dimi sengözlerimebaksanab
kendi saç rengin daha çok yakışıyo cnm boyama bi daha a.s

canıım biliyormusun bizi her gören öyle diyo çok benziyorsunuz diye=) gecende abisi dedi cihanla çok benzıyorlar dimi diye bide yenge ile(eşi ile)benzetti bizi abisi ama sevgilimel daha çok benzetiyorlakaydirigubbakcemile5

yok canıım benıım boyumda kıısa 1.55cm benıı gören zaten hiç abla buyuk niyetıınde görmuyo benıı okulda herkesten buyugun ama gelen geçen kafama vuruyo cincon diyorlarufak tefek miniminnacıık biriyim ben minyonum ondan adam yerıne koymuyorlar benikaydirigubbakcemile3

canıım biliyormusun bizi her gören öyle diyo çok benziyorsunuz diye=) gecende abisi dedi cihanla çok benzıyorlar dimi diye bide yenge ile(eşi ile)benzetti bizi abisi ama sevgilimel daha çok benzetiyorlakaydirigubbakcemile5

bide insan birbirine baka baka mı benziyo bilmiyorumdelikafadulden
benziyosunuz gerçekten.nickinle özdeşsin yawrum

çok gıcık bi durum yaw ben de küçük görünüyorum
sonra yaşımı ögrenince tavırlar degişiyo:teytey:

evet mervem aynen öyle okul başladııgıında kimse inanmııyordu yaşıma herkes kimliğğini göster off aynen çok gııcıık bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…