Sevdiğini özleyenler buyurun

ya yengesı bide 2 tane bayan komşusu bizimkide şöförlük ediyo bunlara normal degil ama bizimki hayır diyemedim dedi yengenın ehliyeti var ama bu arabayı kullanmayı bilmiyo yenge bizimkinide sürüklediler peşlerinden işte..of gezsin alsın hevesini pek istekli degildi gittiğini söylerken bende olsun aşkım hava alırsın biraz işte bitanem dedim acayıp acayıp dinliyo=)ehhehe yaşasın kötülükzemuszemus

huuu neler yapıyorsunuz benım basım agrıyo ya neden acaba benımkide istanbula gitti yengesi ve arkadaslarına şöförlük ediyo

kıskanç hatun sırnaşık şey

nurum kıyamam ne oldu cihan isteyerek gitmedimi kuzum

ogesim bebm neden yanında değilsin sevgülünün sen bakam:)

bugün ara verelim dedik asicim -tatlicadiarzu-
onun işi var dışarda bana da arkadasım gelcek o yüzden evdeyim bugün canım
yarın görüşcez
durmak yok:roflol:

bende böyle insanlara sinir oluyorum ya benimkide gitse ben deli olurum

göndermem hatta şöför tutsun kendine......

ogesim kıskanmak degilde benımki olmaz hayır deyipte kırmak istemıyo kimseyi rıca etmiş bizimkide kırılmasınlar diye hayır diyememiş kıskanmak degilde kullanıyorlar benımkini buna uyus oluyorum..

asicim helebi ben o yüzüğü parmagıma takayım ondan sonra anlıcak herkes anyayı konyayı.. ki zaten cihanım işe başlasın o zaman ne vaktı ne de zamanı olucak ozaman sadece benımle görüşmek isticek biliyorum şimdi vaktü bol diye oluyo bunlar ama ozaaman geldiginde olmıcak ama bende çok kızdın bu duruma hırrrrrrr...

ya nurum şimdi kızsanda faydası yok önümüzdeki maçlara bakıcaz:):):)

aysuuu ses ver nan):

Nur'cum napsın ama yengesi istediyse
akrabaya yok gelmem demek daha zor.
sen sıkma canını
dediğin gibi herşey yoluna girince daha rahat olursun
hem o zaman sözlüsü olursun bi sıfatın olcak sengözlerimebaksanab

anladım ogesimmm

tam gaz devam kız arkadaşın ne vakit gelicik?

1 saat sonra gelir canım :1rolleyes:

ogescim o yusden hiç sesimi çıkarmadım zaten sonuçta yengesi ne desin şimdi yüzyüze bakkıyorlar..ama dedigim gibi o yuzuk takılsın parmagıma ozaman değişecek herşey=)

anladım esram:)

kızlar sefiyorum sizi biliyosunuz demiii:)

oyy canım bende seviyorum seni,hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan

ogescim o yusden hiç sesimi çıkarmadım zaten sonuçta yengesi ne desin şimdi yüzyüze bakkıyorlar..ama dedigim gibi o yuzuk takılsın parmagıma ozaman değişecek herşey=)

Yürü Nur'um kim tutar senidelikafadulden
ayy bende taksaydım şu yüzüğü bi hayırlısıylakaydirigubbakcemile

sLm kızçeLer Bende geLdim Napıorsunuz BakaLım...

hoşgeldin nergicim takılıyoz işte:lepi:
sen nassın

oooo nergisim gelmiş=) nergis kız haziranın 18 ıne bişey kalmadı ozaman geliceklerdi dimi size=) meltem neoldu yaa herhalde giti kanadaya..

18 degil 14 müş canım öyle yazmış baksana=)allttan zemini hazırlasa bari baba bişey demese sonradan..sen nezaman gidiyon tatile canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…