Sevdiğini özleyenler buyurun

Canım benım ya qercekden sinir bozucu bir haraket bu .Askerdeki masraflarını ailesi karsılıyor diye kendini mecbur hiissediyo çekiniyo olabılır . Benım erkek arkadasım normal sartlarda arabası var her bulusmamızda guzel eglencelı yerlere eglenmeye gıderdık.Ama askerden sonra geldıgı her izini aılesının yanında paşa paşa oturarak geçirdik.Arabayla biyere gitmesi iiçin aılesınden benzin parası ıstemesı gerekıyo çekindiği için istemıyo tabi.Bende cok gıcık olmuşdum hatta benımle yalnız kalmak ıstemedını bıle dusunmusdum.Ama benımle vakıt gecırmek ıcın elınden gelen herşeyi yapıyodu.Masrafları aılesının karsıladıgı hep programda bende vardım.Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar bırlıkteydk.Ailesi dusuncesız oldukdan sonra cocugun yapabılcegı hıcbırsey yok canım .Aılesı al oglum koy bu parayı cebıne arkadaslarınla görüş dese.
Çaba göstermıyor demıssın kacıyormu senden. .Yoksa şartlar gereğimi öle davranmak zorunda.

esram ailesinin anlayışlı olması gerekir kuzucum..

evet masrafları karşıladıkları için gelmiyorum diyemiyodur ben sırf bu yüzden

benimki askere gidince çalışayımda parasını ben göndereyim istiyorum kimseye müdanemiz olmasın..

sende söyle bari bi gün adam akıllı görüşelim bende seni çok özlüyorum de:S

yada ne bileyim o babasıyla konuşsun çalışmayamı geldi yahu nedir bu böyle..

Babalar oğullarına qenelde çok düşkün oluyorlar .Helede askerdeyse onlardan iyisi yok.Maddi olarak ne durumlar bılmıyorum ama bence babası ogluyla daha cok vakıt gecırmek ıcın yanına cagrıyordur.2Hafta oğlu calısıcakda ne kazanıcak.İlk izinmi bu daha önceki izinler nasıl qeçiyordu??

Canlarım para mevzusu olduğunu zannetmiyorum
ki öyle olsa söyler bana
4 senedir beraberiz bu tür sorunları aşdık diye biliyorum ben
hem bu askerde zaten maaş alıyordu
ailesinden para istemez kendi parasını ayarlayıp gitmişti
onlarında 2 kez para gönderdiğini biliyorum
başka gönderdiler mi haberm yok
hem öyle bile olsa askerden geldi bu çocuk ya
başka bişey değil ki askerlik bu!
sanki aylarca kalcak
topu topu 2 hafta kalcak o gelmese babası kendi yapcaktı işini zaten
neden rahat bırakmıyolar kimafoldumben
bende bişey demedim kızlar direk ama üzüldüğümü anladı
bişey mi oldu dedi canı sıkılmasın diye yok dedim
şimdi de kendimi yiyorum evde sap gibi kaldımmafoldumben

1 hafta dağıtıma gelmişti böyle bişey olmadı
ya en azından benim tanığım oğuz der ki
babam işe çağırıyo gitmem lazım kusura bakma aşkım falan ne bilim bu tarz bişey
bana direk dediği yarın görüşemicez ben işe gidiyorumkafamçokkarıştı
ve bu yarın bugünle birlikte 4 gün oldu.
benden izin almasını beklemiyorum elbette ama
ben şunu yaparız,bunu yaparız diye planlar kurarken pat işe gidiyorum lafı deli etti benikötükedihüso

canımcım sıkılma ya sende sebep olcam diye düşünme açıkça söyle

yawrum neden kendini kasıyosun bu adam 1 hafta sonra gidicek sonra neden demedim diye

üzülürsün istemezsen gitmem demiş ben olsam gitme derim valla ölücem hasretinden

şurda hasret gidericeksiniz.

Böyle bi qüzel qünde ve havada aylardır beklediğin sevdiğinle zaman geçiremıyorsun.
Bunun acıklaması olmamalı bence.1 2qün olsa tamam anlasılır ama 3 4qündür demişssin.
Erkek arkadaşınında fedakarlık yapması qerekıo bence.Babasına durumu sölemeli.O üzülmesin diye bırsey dememıssın ama sen kendını yıyorsun.Maddi yöndende sıkıntı yok ise iş erkek arkadaşına düşüyo .Onun düşünmesi lazım babasından önce .....

asicm var ya şu an kalkıp gitse askere gitme demem biliyo msun
nasılsa görüşemiyorum ben burda durmasının bi anlamı yok ki..
o benim her istediğim vakitte evden çıkamadığımı biliyor
bunu düşünerek kendini ayarlaması lazımken ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum
4 günü boşa geçirdi şimdi ben ona çalışma demem
bak p.tesi kursum var benim bana kursa gitme diyo
ölür müsün öldürür müsün yaa kaydirigubbakcemile

oy kıyamam ben sana sıkılmaa yaaa

neden demicen be sonra gitsin bi kaç gün geçsin görürüm ben seni keşkee deseydim dersin

şafak sıkıştırdımı hatırlatırım ama dellenme değerlendirin şu günleriiiiiii......

asicim huyum kurusun hiç eyvallah etmem böyle durumlardakötükedihüso
bugün de geçti zaten..yarında geçecek..öbür günde..
o keşke desin asim yaaa..hep ben fedakarlık yapıyorum:dilcikar:

asicim huyum kurusun hiç eyvallah etmem böyle durumlardakötükedihüso
bugün de geçti zaten..yarında geçecek..öbür günde..
o keşke desin asim yaaa..hep ben fedakarlık yapıyorum:dilcikar:

valla ben bilmem sonradan üzülürsün sölim hasret gideremedim diye

eyvallah etmediğinle kalırsın

bitanem bizdede ben ediyorum ama onlar erkek bizim gibi ayrıntıcı

değiller düz mantıklar bunu biliyoruz hala bizim gibi düşünceli

olmalarını bekleyemeyiz bekleyincede böyle üzülürüz kuzum:enbuyukkk:

ah asim benim kadar ince düşünmese bile en azından
bu duruma üzüleceğimi anlasa yeter.
gelince şunu yaparız bunu yaparız diyen adam şimdi askerlik bitmişte gelmiş gibi rahat rahat çalışıyo..iznimizi ziyan ediyoruz resmen.
böyle değildi bu çocuk ..
diyorum ya en azından söylerdi bana
neyse konuştukça bile daralıyorum,sinirleniyorum ne olcaksa olcak artık

ogescim haklısın hemde çoookkk haklısınnn..askerdeyken bu adamlara bişileroluyo anlamıyorum neden benımkinin önceki mjlarına bakıyorum okadar içten okadar samimiki ama şimdi sanki 40 yıllık karısıymışım gibi mj atıyo..dun gece atıştık biraz bende çektim resti bundan sonra bogazıma bıçak dayasalarda asla ama asla senınle evlenmicem dedim!!çok buyuk yemin ettim. allah şaşırtmasın..

ogesim haklısın ama yapılcak bişey yok

normal hayattaki tavırların değişmesi normal ordan çıkınca neye uğradığını şaşırmıştır..

ne yapıcan kuzum izinin ziyan ediyosunuz haklısın ama onun düşünmesi lazım dediğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…