- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Bizimki normal telefon canım ya öle tek değill ve salonda şuan oturdukları odada ımkansız yani =((
Ve şimdii annesi aradı ama utandım acamadımm of yaaa aradınmı dıye sorucaktı emınımm :S
Kızlar benımkıylen 4gundur konusamadık .Carsıya cıktıgında bu hafta param az kntr almasam olanla ıdare etsek olurmu dedı bende olur demısdım.Bıkere konusmaya yeter demısdı bende carsamba gunu ararsın cumartesı zaten ızne cıkcaksın demısdım.Dün aramadı bugunde aramadı.Annesı aradı az önce konusmuslar benımkı merve nasıl dıye sormus annesı konusmuyomusunuz dıe sormus benımkıde cok yogunum arıyamıyorum demıs :S:S:S:S:S .Buyuk ıhtımal para mevzusunu acmamak ıcın öle söledi ama kafamda karısı çünkü llk kez böle bişi oldu 6 ay oldu herqün qünde 3 4kez kontürlü telefondan arardı kısa kısa konusurduk .2qünde bir ara derdım sesını duymadan duramıyorum derdı arardı mutlaka ve 4gün oldu hala konusmadık.Bu hafta mektubumda elıne gecıcekdı ona karsılık olarak bıle aramadı :S
Annesı bı numara verdı suan yazahanede ararsan ulasırsın felan dedı ama aramıcam. Pufsssssssss cok canın sıkıldı bu işeeee
Canım inan anlam veremedim ben de.. Orda bir şeye canı sıkılmış belli ki.. Bütün sinirini benden çıkardı.. Bağırdı çağırdı ki hiç huyu değildir.. Şaştım kaldım valla :uhm: Kapattım suratına telefonu..
Canım inan anlam veremedim ben de.. Orda bir şeye canı sıkılmış belli ki.. Bütün sinirini benden çıkardı.. Bağırdı çağırdı ki hiç huyu değildir.. Şaştım kaldım valla :uhm: Kapattım suratına telefonu..
kıyamam yaaa
neden seni aramamışta annesini aramışkötükedihüso
ay kıyamam sana corna ayşem sen dertleşmek için bizlesin
benımki ist. gitti abisine gitmeden beni görmeye geldi=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?