Sevdiğini özleyenler buyurun

canım annesine söyle evdemisafir var arayamıyom de kontörumde yok de çokmerak ediyorum litfen siz ulaşıp benı arayabilirmi acaba de kaynanaya?

kıyamam yaaa
neden seni aramamışta annesini aramışkötükedihüso

ay bu erkekler var yaaa insanı çileden çıkarılar

iyi yapmışsın canım bazen diyorum ya bu erkekleri süründüreceksin valla ben 2.5 yıldır ilkez naz kaprris yaptım dün iyikide yapmışım valla nasıl geldi peşimdennn:jeyyar:

Hayır huyumu da bilir.. Ben gelemem öyle şeylere.. Ses tonunun yükselmesi bile benim için normal karşılanacak bir olay değildir.. Ne oluyor anlamıyorum gerçekten..

Ayşe ablam haklısın valla çileden çıkarırlar insanı..

güzellergüzelim, valla ben 3.5 senedir sesini yükselttiğini duymadım hiç.. Süründürmenin Allah'ını görecek bu sefer.. Kurtuluşu yok yani..

benımkide öyle canım çok sakindir kavga ettiğimizde bile ben bagarırım o susar benı daha çok çileden çıkartır ama sende sessiz olucaksın ve koşturacaksın sonrada hiçbişey olmamış gibi davranıcaksın onlar bundan anlıo canım..

kıyamam yaaa
neden seni aramamışta annesini aramışkötükedihüso

Yok annesını aramamıs annesı onu askerıyeden aramış .Annesı arayınca hemen benı sormus bıkacgundur konusamadık napıyo haberın varmı demiş annesıde konusmuyomusunuz demıs oda cok mesgulum yogunum vaktım olmuyo aramaya demıs :S
Buyuk ıhtımal konturu olmadıgı ıcın arıyamadı .Ben daha önce hıc askerıyeden felan aramadım onu annesıde banabı no verdı ararsan ulasabılırsın dedı .

Haklısın canım valla öyle olmak lazım demek ki.. Benim bu topikte ne işim var hem özlemedim ben onu hıh :dilcikar:

ay kıyamam sana corna ayşem sen dertleşmek için bizlesin
benımki ist. gitti abisine gitmeden beni görmeye geldi=))

bencede oh olsun anlasın hatasını bu erkeklere .çok canımciicim diyince tepene biniyorlarkaydirigubbakcemile

kızlar ne kaynatıyosunuz bakiim=)

ayşecim üzülme benimki boşanmayı bile dile getirdi askerlik işte resti çeksem çoktan çekerdim ama hakkaride işi zor bana çektiriyor ama ben sıkıntıda olduğumda hamilelik vs. o da çekmişti yani iki insan bi birliktelik yaşıyorsa olur böyle şeyler üzme kendinia.s.

Kızlar herkese hayırlı cumalar
sizden fikir almam lazım...
bizimki 1 haftadır izinde.
ve 1 hafta sonrada gidecek zaten
ama şu son 4-5 gündür bi iş mevzusu çıktı başımıza.
babası işe çağırıyo ve gitmek zorunda olduğunu söylüyor.:1no2:
eğer ben müsait olursam iş çıkışı yarım yamalak bi görüşme yapabiliyoruz ancak
yarım saat 1 saat vs.
ben kız halimle çabalıyorum ki bi fırsatını bulup görüşelim
onda öyle bir çaba bile göremiyorum.
önceden böyle davranmazdı.Ki normalde bile işi kaytarıp görüşmeye geldiği çok olmuştur.
şimdi neden babasına biraz olsun ses çıkarmıyor anlamıyorum.
topu topu 2 hafta izine gelmiş ya,neden bu kadar anlayışsız oluyorlar
1 haftamız resmen çöpe gitti.bilseydim gelme derdim izine.
boşuna 1 hafta geç gelecek...
çok bunaldım kızlar yaa..şimdide bana işe gitme dersen gitmiyim diyo
benim canımı sıktıktan sonra,"babam neticede gelmiyorum diyemem" dedikten sonra
bunun ne önemi var.gerginlik olcak sebebi ben olcam

haksız mıyım kızlar.siz ne diyorsunuz?o kadar zaman ben bu izini bekledim
şimdi yaşadığımız duruma bakın yaaamafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…