Sevdiğini özleyenler buyurun

ben geldim ey ahali nerdesiniz*

ayşe ablam üzülme ya geç olsun da güç olmasın eninde sonunda allahın izniyle gelicek

badem gözlün:)

Gitmicem görmeye.. Çok sinir oldum.. Kavga ettik.. Yok öyle 3 gün kaldı 5 gün kaldı.. Ömür boyu görünmesin gözüme!

Kızlar benımkıylen 4gundur konusamadık .Carsıya cıktıgında bu hafta param az kntr almasam olanla ıdare etsek olurmu dedı bende olur demısdım.Bıkere konusmaya yeter demısdı bende carsamba gunu ararsın cumartesı zaten ızne cıkcaksın demısdım.Dün aramadı bugunde aramadı.Annesı aradı az önce konusmuslar benımkı merve nasıl dıye sormus annesı konusmuyomusunuz dıe sormus benımkıde cok yogunum arıyamıyorum demıs :S:S:S:S:S .Buyuk ıhtımal para mevzusunu acmamak ıcın öle söledi ama kafamda karısı çünkü llk kez böle bişi oldu 6 ay oldu herqün qünde 3 4kez kontürlü telefondan arardı kısa kısa konusurduk .2qünde bir ara derdım sesını duymadan duramıyorum derdı arardı mutlaka ve 4gün oldu hala konusmadık.Bu hafta mektubumda elıne gecıcekdı ona karsılık olarak bıle aramadı :S
Annesı bı numara verdı suan yazahanede ararsan ulasırsın felan dedı ama aramıcam. Pufsssssssss cok canın sıkıldı bu işeeee

canım nasıl aramıcam ara hemen burada bunları yazman hata senın elbet bi sebebı vardır bazen askeriyede kontör kartı satmıyorlar ankesörlü kartlardan sırf aileleri ile görüşmesinelr diye belki kart bulamamıştır benımkine öyle oluyordu hemen ara hemennnnnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook

Aramıcam derken arıyamıycam anlamında şuan evde babam var + annemın arkdasları var mısafırler var :S
Cepten arasam -15 kontür var.Onu ıstıyene kadar bıle dayanmaz kapanır hemen :S:S:
İçim içimii yiyo şuandaa =((

tatlım benım bazen askerıyede teftıs falan oluyo habersız yanı onemlı bır durm vardır yogundur neden aramasın kı mutlaka onemlı bırsey vardır ev telefonunu odana kacırma sansın yok mu canım ben onemlı durumlarda oyle yapıyorum da ...

Bizimki normal telefon canım ya öle tek değill ve salonda şuan oturdukları odada ımkansız yani =((
Ve şimdii annesi aradı ama utandım acamadımm of yaaa aradınmı dıye sorucaktı emınımm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…