:1shok::bbo:ben bunu nie düşünmedim:)doğru söze ne hacet ama o zamana kadar benimki askerliğini bitirmiş olucak yani ben rahatım sen derdine yan:dilcikar::smiley-cool:eyvallah ciğerim
bugün bana yarın sana delikafadulden
hoşgeldin...umarım barışırsınız canım:teselli:allah gönlüne göre versinselam kizlar,
ben yeni katildim araniza. Bende sevdigimi cok ozledim. Biz bir haftadir ayriyiz senağlama
hoşgeldin...umarım barışırsınız canım:teselli:allah gönlüne göre versin
84lü abla 25 oldu diorumki yaşlandın oda yok benim ruhum 18 daha diyoo delüü:roflol:
Hosbulduk canim. Aslinda o istiyor, ama benim kafam oyle karisik ki. 2 gun once deniyelim falan diye msj atti. Ters cevirdim hep. Ama cok ta ozledim.
oyyyy ben ölim ona yaşlı diosandelikafadulden
ay kıyamam neden ayrıldınız bebikim
umarım sorunlarınızı en kısa zamanda çözersinizHosbulduk canim. Aslinda o istiyor, ama benim kafam oyle karisik ki. 2 gun once deniyelim falan diye msj atti. Ters cevirdim hep. Ama cok ta ozledim.
ee tabi yarın yorulucaksın,yemek yapıcaksın,masa kurucaksın bla bla blacanlarım ben yatıyorum
zaten yarın yorulacamdelikafadulden
öpüldünüz
mehtap.......
mehtap falan yokdelikafadulden
cicim hoşgeldin sen nasılsın?heyy bacılarr nabıyonusssssssssdelikafadulden
iyi geceler abla yarın kavuşuosun dinlen enerjini boşa harcama:roflol:canlarım ben yatıyorum
zaten yarın yorulacamdelikafadulden
öpüldünüz
mehtap.......
mehtap falan yokdelikafadulden
yeşil betüş nası yaptın kıs bu avatarı
heheh programla yaptım şeker sonra siteden serduş ablada koymama yardımcı oldu boyutları yüzünden koyamıodum öle yaptım işte şekerr
ben beceremem baya uğraşmışsın anlaşılan :)) bide mesleğin sanırım ben anlamam pek delikafadulden
avatarı da seni de begendim şekerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?