yaa çok kızgınım yaa onu milyonlarca parçaya ayırsam gne geçmez kızgınlığımyaaaa
bu salı geldi çarşamba kahvaltı yapalım birlikte dedin sabahtan buluşalım ben ona otobüse bin dediğim saatte buu daha uyuyodu kızdım yetirim hemen dedi gerçekten yetişti ama 10 dk bekledim..
sonra perşembe buluşmadım
hep bu 3 4 gibi yatıp öğlen 11 12 de kalkıyordu bu güne kadar...
cuma buluşçaktık 11 buçuuk gibi ben 11 :15 olsun o gün sabah 8 gibi deim aradım yoldaydım nerdesin dei yoldayım dedim sen nerdesin uyuyorum dedi cvp bu oldu delirdim ya yaırm saat içinde burdasın yada çok kötü olur dedim(çünkü evleri le gitçeğimiz yer 20 dk otolar) bu taksiyle gelmiş hemen 10 dk da
bugün gene kahvaltı yapalım dedik amaa dün gece uyku tutmadı o 2:15 gibi yattı ben 2:30 sabah o kada çağrı attım msj ttım cvp yok yaaa çok afedersiniz ama ök.zler gibi uyuyakaldı :'(
çünkü başka açıklamada yok ancak öldüysee açıklaması vardır
bende msj attın 7 25 e kadar durakta oldun oldun olmadın giderim dedim
gene ses yok...
bende:
sözümü bbelki tutmuyotum 720 ye kadar beklemicem bu bekleyiş yeter bana tşk ederim.nasılsa gelmicen verdiğim saate kadar beklemnin anlami yok çünkü saatim 7 13 10 dk beklesem nolcak sen mışıl mışıl uyurken ben enai gibi yollardayım sen beni bekletmeyi sevdin gene bekletiyosun ama eve gidiyorum... gerçekten iyi bir nedene ihtiyacın var ki bence sadece uyuyakaldığın için gelmedin kötü bir durum olsa bile msj atardın beni 1 2 gün arama benim msj atmamı bekle ... bu sefer yıktın beni yıktınn
dedim belki saçma ama napayım o akdar sinirlendim kiiii
eskiden böyle değildiiiiiii
yaa askeriyede uyuyamıyorm ondan uyuyorum bütün gün diyor amaa yaa insan bi buluşçan bi sorumluluk duyar yaaa
ya çok kötüyüm vallaha yaa