Sevdiğini özleyenler buyurun

neden bebeğim
nesini sevmedi

Ablacımmmm kesin değil amaaa 10 gün aşkım sabret dedii =)

25Hazıranda qelıyoo 27hazıran dogum gunu =)

14qün kalcakmışşşşşşşşşş =)

ayşe abla sen daha yeni görüyosun dimi asinin avatarışutarafagitti
asinin ateş başına vurdu bu ara,:jeyyar:izmir sıcak ya o bakımdan

neden bebeğim
nesini sevmedi

ablam sevmedi degil askerden öcne anneleri bize tanışmaya gelmişti ondan sonra birdah hiç görüşmediler cihan da hiç bahsemıyo ya evlilikten annem de diyo ne zaman bir planınız ykmu diyo kendimizi onda göre ayarlayalım diyo bende bişey diyemeyince oda bu senınle dalga geçyo dedi istemıyom görüşmiceksin dedi insan evllikten laf eder hayal kurar ne zaman planı oldugu söyler dedi2 gündür çok psikolojim bozuk ablacım:1no2:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gzellergzeli, izmirlim_93+, Mrs.Sönmez, oges, _AsO__

hoşbulduk ablaaaa:ecrin_bebek:

avatarım az seksapelli cazibeli dişi:kedi::kedi:

ulan hem o avatarı koyuyosun,hemde az seksapelli cazibeli dişi diyosun,hemde böle utanıyosun:kedi:
al hakettin bunları:tomato::tomato::tomato:
kendin avatardan daha dişisin anam:icecream:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gzellergzeli, izmirlim_93+, Mrs.Sönmez, oges, _AsO__

kurban olim şunu yapmayın çok antipatik bişi bu ya:)))
canım benim sakın alınma,ama bence bu çok saçma bişi..ayrıca abartıda değil 5 kişi:)12 kişi olduğu zamanlarıda biliyorumsositososito

kurban olim şunu yapmayın çok antipatik bişi bu ya:)))
canım benim sakın alınma,ama bence bu çok saçma bişi..ayrıca abartıda değil 5 kişi:)12 kişi olduğu zamanlarıda biliyorumsositososito

alınmıyom bee herkes yapıo ya bende ilk kez yapayım dedim hevesim vardı yaptım gali..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…