Sevdiğini özleyenler buyurun

peki cihan neden evlilikten bahsetmiyor kuzum

izmirlim nası oldun,biraz daha iyisin dimi tatlım:teselli:
oges evet bencilim biraz:roflol:lülülülülülü
kabulda ediyorum valla:),çünkü herkezden herşey için resim istiyorum,ama kendi resmimi istediklerinde hıh yok resim:dilcikar:fazlasıyla bencilim sanırımfisfisfis:CüvCüv:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRR BİRİ BENİİ DURDURSUNNNNNNNNNNN =)

Aşkım qelebilcekk qalibaa izneeeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy =)

ayyyyyyyy süper yaaaaa canımm :CüvCüv: sırnaşık şey

hay allah neden öle oldu canım ya annen yanlış anlamış bence :çok üzgünüm:
kızlar yine bir çakma asker topiği açılmış kaydirigubbakcemile3

efet :roflol:

peki cihan neden evlilikten bahsetmiyor kuzum
bilmiyorum ayşe abla ben bişey dedigimde ben sana nasıl zaman vereyim dio ya o zaman geldiğinde olmassa ikimizde daha çok üzülürüz diyo yada evlilikten korkuyo bilmiyorum ablam anlıcasn iki arada bi derede kaldımmafoldumben

güzellergüzeli,senin sorun ne:uhm:ailelermi istemiyo..net anlamadım kısaca açıklarmısın canım

okudum evet :))
hoşbulduk kızlar
nurcum izindeydi benim aşkım da gitti c.tesi günü
o yüzden burayı aksattım birazcık :)

kızlar size bişey sorcam soriyim mikaydirigubbakcemile3
sor kuzummmm

ama annen haksız değil bitanem

güzellergüzeli,senin sorun ne:uhm:ailelermi istemiyo..net anlamadım kısaca açıklarmısın canım

bitanem ben 2,5 yıldır karagözlümle birlikteyim askere gitmeden öcne anneleri geldi tanıştılar annemle sonra askere gitti şimdi 1 ay oldu bitti askerliği ozamandan beride sevgilimin anneleriyle hiç görüşmediler annem de dediki askerden geldi hiç bi planınız yokmu dedi hiç konuşmuyormusunuz dedi? zaman hakkında dedi söylede bilelim kendimizi ona göre hazırlayalım yavas yavas dedi.. bende bişey diyemedim.. çünkü sevgilim hiç evliliktenn bahsetmiyo zamanı gelince olacak diyoben tahminen nezaman olur diyincede ben sna nasıl bi zaman söyliyim y zamnaı gelince olmassa ozaman ikimizde üzülürüz diyo bende annemi hiç bişey diyemeyince annemde bu çocuk ciddi degil dedi insan sevdiğiyle konuşur anlaşır dedi bundan sonra görüşmiceksin dedi:gitme: annem güvenmiyor canım canım sevgiime ama o beni çok sevıyo biliyorum .. ama ki arada bir derede kaldım ne yapıcam bilmiyorummafoldumben

LAMI CıMı YOK ARTIK SEN BENıMSıN GÜNLERıM GECELERıM HERŞEYıMSııN
SARILIP UYKUYA DALDIĞIM ANDA YASTIĞIN YARISI BEN ,YARISI SENSıN
:asigim:

87 dogumluyummc canım ben..

ayle abla annem haklı biliyorum ama cihan laftan anlamıyoki olacak ben sensiz yapamam diyo ama zamna söyleyemiyo bilmiyorum neden n eyapamlazım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…