Sevdiğini özleyenler buyurun

Yemin ederim tamm üstüne bastınnn ..O qitti qideli kendıme yenı hıcbırsey almadım..
İzne qelceği zaman almısdım bırseylerr onlarda şuan buyuk qelıyoo =)

2 ay oldu olmadı =) 2tane babett aldımmm indirimdeydii hala qiymedimm aşkım qelcekde qiycem diye bekliyorumm =)

Giycek bişi almıyorum devamlı kılo verdıqım ıcın olmuyo zaten ...Şuan dolabımda üstüme oturann 2 3 bişey var... Aşkımın qelcegınden emın olsam alısverıs yapıcammm ..Ama qelmıcekse ben gıtcegım ıcın yol param olması lazımm .Offff arada kaldımmmm ...

Paticim bende qenelde kuaförde hallettırıyorum ama askım gıttı gıdelı onunda anlamı kalmadıı =) Evde kendım halledıyorumm ..Dısarı cıkarken kı tıpımı görmeyın nasıl bakımsızz arkadaslarım salma bu kadar kendını onun ıcınmı yasıon kızım dıolar kızıyolar bana =) Ama nabım o yokken hıcbıseyınde anlamı yokkkkkkkkkk naniknanik

canm olsun sen yinede kndine koy verme yerimseniben

ayy diyene bak kaydirigubbakcemile3 yazn sevgilimi göremiyom diye yasa giriyom valla özlem çok kötü yaaa mafoldumben

cicim kısa yazmışsın azcuk sanki
delüü :dance:

kısssaacııkk yazdım uleynsengözlerimebaksanab

çok sinirliyim çok agresifim moralim bozuk canım sıkkın keyfim yok
sevgilimi çok özledimsenağlama neden demeyin vururum çünkü bilmiyorum
sevgilimi istiyorum:kedi:

Asimm hosqeldın yafrummm =))

Ahhh paticimm ahhh =)) Hasrett cok kötüü çokkkkk =)

Dün benimki diyoki keşke sen askerde olsaydın ben bekleseydımm =)
Yuh nıekı dedımm özqür olsaydım keske burası nası bıyer bılmıyosun dıyoo =)
Evde olmak daha ıyımıss =)
Askım bedenım özqürdee ruhum tutsakk dedimmm=)
Seni dusunmekden baska bısı yapmıyorumkı dedimm =)
Bidahaa söle diyooooo kırk kere sölettii =)

Şimdide söleyim duyar o beniii =)
Çokkkk Sevıyorumm Senı Cokkkkk Aşıqımmmm aşıkkkk =)

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sositososito selam asiciğim
canm olsun sen yinede kndine koy verme yerimseniben

ayy diyene bak kaydirigubbakcemile3 yazn sevgilimi göremiyom diye yasa giriyom valla özlem çok kötü yaaa mafoldumben

evetttttt özlemek kelimesinin tam anlamını son 13 ayda çeke çeke öğrendim heleki şu son zamanlar yokmuuuuu zaman durmuş gibimafoldumben mafoldumben mafoldumben

Aşık insan seniiiiikaydirigubbakcemile3

heeç şaşrmadm asiii :))) kız hep sıkılıyon hee azcuk gül eglen çoşş :dance:

ayyy ben bunları okudukça mahvoluyorum yaaa mafoldumbenmafoldumben
kızlar bnmki seneye bu aylarda asker.ama ben şimdiden asker sevgilisi moduna grdm senağlama

evetttttt özlemek kelimesinin tam anlamını son 13 ayda çeke çeke öğrendim heleki şu son zamanlar yokmuuuuu zaman durmuş gibimafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben yazın çekiyorum valla özlemi canm mafoldumben
ve bi kaç gün snra yine aynı şeyler yaşancak off
ama 2 ay sonunda buluşmann degeri paha biçilemez :asigim::asigim:

aşk olsun bu kez başkaalmaz: canım sıkkın ama bende yazın derdindeyim

ilgilenceğine şaşırmadım diyon:dilcikar::dilcikar:

sakın sormayın diyen sen deglmisin asii :dilcikar:

sonrada ilgilenmiyosun diyosun.valla bu yaz işini msn de az konuşmadk.az fikr vermedk asoynan biliyon.aşk olsun.hala ilgilenmyosun diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…