ben yazın çekiyorum valla özlemi canm mafoldumben
ve bi kaç gün snra yine aynı şeyler yaşancak off
ama 2 ay sonunda buluşmann degeri paha biçilemez :asigim::asigim:
sakın sormayın diyen sen deglmisin asii :dilcikar:
sonrada ilgilenmiyosun diyosun.valla bu yaz işini msn de az konuşmadk.az fikr vermedk asoynan biliyon.aşk olsun.hala ilgilenmyosun diyosun
bende çok özledimmmmmm ama askere gidince ne yapıcam bilmiyom aklımı yitircem
heralde allahım sabırmızı versin mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: bende çok kullanırım bunu=)
ama her cümle sonudna değill ara sırakaydirigubbakcemile3
Aminn canımm Allah sabrınıda veriyor gerçektenyerimseniben
ewet zaten o anın heycanıyla hayattayım sanırımmm:asigim: yaa varyaa öpe öpe manyak edicem onuuu hahaha :sm_cool:
:kedi:
Hadii bakalımmm git ama uğra ara araa
Seni çekiştircez yokken eheehhehe opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5Eehehe bende fix kullanıyorum bunu =) =) =)opuyorumnanaktanvereliniortak
özlem olmaması demek aşkın tutkunun sevginin olmaması demek bence:umursamaz: onu özlemekde güzelllllll:kedi:sabır yerine özlem olmamasını versein ne olurr yaaaa mafoldumbenmafoldumben
valla bi kç gn snra 2 ay süre ile uzak olcagm için bugün öpe öpe manyak ettim zaten :kedi: kaydirigubbakcemile3 darısı başına yerimseniben
Asocummm bılmıyorumki kesinleştimiii benımkıne bakarsan izin vermıyolarr qelemıycem bellı değil diyoo =)
Ama konusma aralarında sabret askım 10qun diyoooooo gelcenmı dıyorum hemen topluyo yok hayatım kesın deıl bılıyosun yaa dıyooo kacırıyo bazen agzından ama ıns gelcektırr yaaa of offf
Dün akşammm sabrett hayatım sabret dedii ..Heycanlandımm qüldük felan merak etme ne yapıp edip qelicem dedii...
Ya oda qelmeyı cok ıstedıgı ıcın böle yapıyoo ..Yada suprıs yapıcakk sölemeden duramayıo patlamak uzeree =)
evet canım jandarma..akşam konuştuk dertleştik ikimizde moral veremedik ama içimizi dökünce rahatladığımız için moral oldu:1rolleyes:yaptığın planın bozulması kötü oluyo hayal kırıklıkları oluyo tabi ki
karakol sanırım merkeze uzaktır genelde ücra yerlerde kuruluyo karakollar
jandarma sanırım seninkisi de..benmki de öleydi
acccuk katlancaksınız cnm destek ol o senden daha çok üzülmüştür
çaktırma ona hiçbişi yerimseniben
deneyimli diyip beni deşifre etme16 gün mapustaydım
saolsun deneyimli(!) arkadaşm aso beni yanlız bırakmadı ama opuyorumnanaktan :dance:
valla ben kuaförde hallediyrum işlerimi kızlar :))
ama bakıyorum çıkıyo bıyık flan ıyyy sinir oluyom valla
hazr bantlar aldım.öle yapıveriyom hemen...yoksa takılıyo hemen bana bıyklarn çkmş diye kaydirigubbakcemile3
bende çok özledimmmmmm ama askere gidince ne yapıcam bilmiyom aklımı yitircem
heralde allahım sabırmızı versin mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?