Sevdiğini özleyenler buyurun

sakın sormayın diyen sen deglmisin asii :dilcikar:

sonrada ilgilenmiyosun diyosun.valla bu yaz işini msn de az konuşmadk.az fikr vermedk asoynan biliyon.aşk olsun.hala ilgilenmyosun diyosun

şaka yapmıştım be ya:dilcikar:

ay evet haklısın ya ben sevgilime sarılmak istiyorum ya ne daraldım bunaldımsenağlama

ewet zaten o anın heycanıyla hayattayım sanırımmm:asigim: yaa varyaa öpe öpe manyak edicem onuuu hahaha :sm_cool:

:kedi:

valla bi kç gn snra 2 ay süre ile uzak olcagm için bugün öpe öpe manyak ettim zaten :kedi: kaydirigubbakcemile3 darısı başına yerimseniben

kızlar ben gidiyim herkese iyi akşamlarrrrr :))))))
böle diyorum ama bi kaç saat snra gelirim yine kaydirigubbakcemile3

vee veee veeeeeeeeeeeeeee patimmmmmmm kankammmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş:hooray:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2Şenizturkbayragiturkbayragiohh bee ohhhhhhhhhhhhh

Eehehe bende fix kullanıyorum bunu =) =) =)opuyorumnanaktanvereliniortak
kaydirigubbakcemile5
sabır yerine özlem olmamasını versein ne olurr yaaaa mafoldumbenmafoldumben
özlem olmaması demek aşkın tutkunun sevginin olmaması demek bence:umursamaz: onu özlemekde güzelllllll:kedi:
valla bi kç gn snra 2 ay süre ile uzak olcagm için bugün öpe öpe manyak ettim zaten :kedi: kaydirigubbakcemile3 darısı başına yerimseniben

Aminnnnnn bende öle yapıcam inşş:kedi:

Asocummm bılmıyorumki kesinleştimiii benımkıne bakarsan izin vermıyolarr qelemıycem bellı değil diyoo =)

Ama konusma aralarında sabret askım 10qun diyoooooo gelcenmı dıyorum hemen topluyo yok hayatım kesın deıl bılıyosun yaa dıyooo kacırıyo bazen agzından ama ıns gelcektırr yaaa of offf

Dün akşammm sabrett hayatım sabret dedii ..Heycanlandımm qüldük felan merak etme ne yapıp edip qelicem dedii...
Ya oda qelmeyı cok ıstedıgı ıcın böle yapıyoo ..Yada suprıs yapıcakk sölemeden duramayıo patlamak uzeree =)

kız bu süpriz yapçak zaar

evet canım jandarma..akşam konuştuk dertleştik ikimizde moral veremedik ama içimizi dökünce rahatladığımız için moral oldu:1rolleyes:
16 gün mapustaydım
saolsun deneyimli(!) arkadaşm aso beni yanlız bırakmadı ama opuyorumnanaktan :dance:
deneyimli diyip beni deşifre etmelmaz:ben geçmişe sünger çekmiş,yeni bir hayata başlamış eski bir sabıkalıyım:roflol::dilcikar:yerin dibine girsen bırakmam ayrıca:dilcikar:

bant az gelir,usturaya vur sen onları

bende çok özledimmmmmm ama askere gidince ne yapıcam bilmiyom aklımı yitircem

heralde allahım sabırmızı versin mafoldumben

cnm bnm allah o sabrı bir veriyorki inanamazsın şuanda düşündüğümde ben 330 gün nasıl olduda delirmedim diyorum..
şuanda bizim tam 130 gün var yarın 129..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…