vee veee veeeeeeeeeeeeeee patimmmmmmm kankammmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş:hooray:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2Şenizturkbayragiturkbayragiohh bee ohhhhhhhhhhhhh
deneyimli diyip beni deşifre etmelmaz:ben geçmişe sünger çekmiş,yeni bir hayata başlamış eski bir sabıkalıyım:roflol::dilcikar:yerin dibine girsen bırakmam ayrıca:dilcikar:
Yemin ederim tamm üstüne bastınnn ..O qitti qideli kendıme yenı hıcbırsey almadım..
İzne qelceği zaman almısdım bırseylerr onlarda şuan buyuk qelıyoo =)
2 ay oldu olmadı =) 2tane babett aldımmm indirimdeydii hala qiymedimm aşkım qelcekde qiycem diye bekliyorumm =)
Giycek bişi almıyorum devamlı kılo verdıqım ıcın olmuyo zaten ...Şuan dolabımda üstüme oturann 2 3 bişey var... Aşkımın qelcegınden emın olsam alısverıs yapıcammm ..Ama qelmıcekse ben gıtcegım ıcın yol param olması lazımm .Offff arada kaldımmmm ...
Askım bedenım özqürdee ruhum tutsakk dedimmm=)
Seni dusunmekden baska bısı yapmıyorumkı dedimm =)
Bidahaa söle diyooooo kırk kere sölettii =)
ayyy ben bunları okudukça mahvoluyorum yaaa mafoldumbenmafoldumben
kızlar bnmki seneye bu aylarda asker.ama ben şimdiden asker sevgilisi moduna grdm senağlama
pati hatunu(karısı demiyorum farkındaysan:1closedeyes:)ben küstüm senle,bida mapusa girersende beklemicem seni namusumlaaldatıcam yaranırım o zaman
tatlım ben watsonstan aldım en son :)) yani ilk grdiğim tükkanda ne varsa alıyom işte:)))
tüylerin tersine mi çekiyosn canm,nasl yapıyosun.kızarklık normalde,abartı mı oldu sende
noldu kızçemmm gel bakem yamacıma :jeyyar: gelll gel öpcemm Şeniz
merve adres hemen hemdecokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
ogesim benimki eskişehirde asker ya o bakımdan:1closedeyeskulda tatile giriyo,bende ev hanımı oldumnaniknanik
lülülülülülü:roflol:
canım benim için önerebiliceğin mineralli farların varmı,ben beğenemiyorumda kendi kendime,beğenme özürlüyümde biraz:1closedeyes:buyrunnnnnnnnn
tıttt...:umursamaz:gelmem:ecrin_bebek:
cnm senn çekişin hızlıdır bnce yerimseniben bnde öle uyguluyorum çnkü a.sAso niye öle evrim geçirdin kuzum sırnaşık şey
patiş ben bi veet almiştim,bide lapidenin
üzerinde nasıl yazıyorsa öle uyguladım
bi sefer çok kızarttı neden bilmiyorum ki ilk yaptığımda bişey
ewet zaten o anın heycanıyla hayattayım sanırımmm:asigim: yaa varyaa öpe öpe manyak edicem onuuu hahaha :sm_cool:
:kedi:
şaka yapmıştım be ya:dilcikar:
ay evet haklısın ya ben sevgilime sarılmak istiyorum ya ne daraldım bunaldımsenağlama
valla bi kç gn snra 2 ay süre ile uzak olcagm için bugün öpe öpe manyak ettim zaten :kedi: kaydirigubbakcemile3 darısı başına yerimseniben
ben yine gelirim demştm hehe zemuszemus
ogesim sende hoşgeldinopuyorumnanaktan
merve sökül kız başka neler diyon bakam:jeyyar:
pati hatunu(karısı demiyorum farkındaysan:1closedeyes:)ben küstüm senle,bida mapusa girersende beklemicem seni namusumlaaldatıcam yaranırım o zaman
kızlar yaşadım yer artık eskişehir,bide ev hanımı yaptım:1rolleyes:az daha bekar seçeneğini evli yapıyodum dur dedim kendimeyasakkelime
tatlım ben watsonstan aldım en son :)) yani ilk grdiğim tükkanda ne varsa alıyom işte:)))
tüylerin tersine mi çekiyosn canm,nasl yapıyosun.kızarklık normalde,abartı mı oldu sende
lülülülülülü:roflol:
canım benim için önerebiliceğin mineralli farların varmı,ben beğenemiyorumda kendi kendime,beğenme özürlüyümde biraz:1closedeyes:buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?