Sevdiğini özleyenler buyurun

vee veee veeeeeeeeeeeeeee patimmmmmmm kankammmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş:hooray:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2Şenizturkbayragiturkbayragiohh bee ohhhhhhhhhhhhh

:lepi:kankammmmmmmmmmm çok özledn mi kızzzzzzzz delikafadulden
artıkın uslu kız oldum :smiley-cool: :kedi: bi yaramzlık yok.bırakıp gtmiyom artık delikafadulden

deneyimli diyip beni deşifre etmelmaz:ben geçmişe sünger çekmiş,yeni bir hayata başlamış eski bir sabıkalıyım:roflol::dilcikar:yerin dibine girsen bırakmam ayrıca:dilcikar:

kiiim sen miiiiiii lülülülülülü daha 15 gün önce banlıydın beeee
bırakma zate kankammm Şeniz

bende geldiiiimhihoyyyt
tıkındım da geldimcokacimcoook

Patiş yeri değil ama hangi bantlardan kullanıyorsun sen kaydirigubbakcemile3
ben 2 kez kullandım onlardan kızarıklık yaptı bende
yaptığım zaman akşamdan yapmam lazım ki sabah geçsin

ayy aynı ben
bende zayıfladım yaaakafamçokkarıştı
sadece izine gelecek diye bi kaç şey almıştım
alışveriş yapmayı unuttum ulensırnaşık şey
bi an önce bitsede şu askerlik bende özüme dönsemzemuszemus

Askım bedenım özqürdee ruhum tutsakk dedimmm=)
Seni dusunmekden baska bısı yapmıyorumkı dedimm =)
Bidahaa söle diyooooo kırk kere sölettii =)

Bir daha söyle..Bir daha..Bir daha..Bende senii sevgiliiiiiiiiiiiim:roflol:
şair gibi hatunsun kız efferim iyi laf etmişinopuyorumnanaktan

ayyy ben bunları okudukça mahvoluyorum yaaa mafoldumbenmafoldumben
kızlar bnmki seneye bu aylarda asker.ama ben şimdiden asker sevgilisi moduna grdm senağlama

bizle yatan şaşı kalkar:roflol:
mesela asininki de gitmedi o da hep burda
Bizimle takılıyo bunalıma giriyo sırnaşık şey
__
Aso hoşgeldin dişi kartalım:lepi:

ogesim sende hoşgeldinopuyorumnanaktan
merve sökül kız başka neler diyon bakam:jeyyar:
pati hatunu(karısı demiyorum farkındaysan:1closedeyes:)ben küstüm senle,bida mapusa girersende beklemicem seni namusumlaaldatıcam yaranırım o zaman
kızlar yaşadım yer artık eskişehir,bide ev hanımı yaptım:1rolleyes:az daha bekar seçeneğini evli yapıyodum dur dedim kendimeyasakkelime

tatlım ben watsonstan aldım en son :)) yani ilk grdiğim tükkanda ne varsa alıyom işte:)))
tüylerin tersine mi çekiyosn canm,nasl yapıyosun.kızarklık normalde,abartı mı oldu sende

tatlım ben watsonstan aldım en son :)) yani ilk grdiğim tükkanda ne varsa alıyom işte:)))
tüylerin tersine mi çekiyosn canm,nasl yapıyosun.kızarklık normalde,abartı mı oldu sende

lülülülülülü:roflol:
canım benim için önerebiliceğin mineralli farların varmı,ben beğenemiyorumda kendi kendime,beğenme özürlüyümde biraz:1closedeyes:buyrunnnnnnnnn

Yokk qıı baaşkaa ne dicemm öle estide söledimmmmmm utandırmayınn beni hıhhhhh

Kızlar qelın bana alıvereyım ipleee ugrasmayın bantla mantlaa =)
Tertemızz yaparım vallaa =)

Aşkıma katmadan duramammm .Yanaktaki kücük tuylerı bıle jıletle aldırıyolar laa benımkı köse zate jılet vurmuyo yanakları sert olmasın diyee ızne qelınce iple alıyorum benn =) Utanıyo bırazck ama olsun yerımm benn onu yerımmm =)

Aso niye öle evrim geçirdin kuzum sırnaşık şey
patiş ben bi veet almiştim,bide lapidenin
üzerinde nasıl yazıyorsa öle uyguladım
bi sefer çok kızarttı neden bilmiyorum ki ilk yaptığımda bişey olmamıştı

merve sen sevgiline bakım mı uyguluyon
kızımız pek bi beceriklisırnaşık şey

merve adres hemen hemdecokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
ogesim benimki eskişehirde asker ya o bakımdan:1closedeyeskulda tatile giriyo,bende ev hanımı oldumnaniknanik

Bursa canım qel sen otoqardan alırım senii =))

eheheheeheheh opuyorumnanaktan

Aynen oqesimm sohbet arasında ablası aa sen iple almayı bılıyosan alsanaa dedii =)
Utandım bii baktım aşkım olumlu baktı alırım dedimm =)

2Kez aldık sımdıye kadar =) Oda askerlık ıcın jılet vurdurmasınlar diyee normalde hayatta izin vermezz =)

Son düzenleme:
canım benim için önerebiliceğin mineralli farların varmı,ben beğenemiyorumda kendi kendime,beğenme özürlüyümde biraz:1closedeyes:buyrunnnnnnnnn

cicim ekledigim vidyomda mineralli farlarımı ve mineralsz farlarımı zaten göstermştm yerimseniben
tıttt...:umursamaz:gelmem:ecrin_bebek:

eninde sonunda yine gelcen işte gel kızzzz Şeniz​
cnm senn çekişin hızlıdır bnce yerimseniben bnde öle uyguluyorum çnkü a.s
bide nmlendiricisini yani yagını sür snra kesn Şeniz

---------- Biten 187 ----------:teytey:

------- Kalan Şafak 273 -------:dilcikar:

------ 19.03.2010 Teskere ------:asigim:turkbayragi

----- Allah ızın verırse mehtap 25 Hazıran -----

ÖmRRüÜÜmMmM...NeFeSiMMmMMMM.....AsKeRımmMmMM....KıYmEtLiMmmMM....

ewet zaten o anın heycanıyla hayattayım sanırımmm:asigim: yaa varyaa öpe öpe manyak edicem onuuu hahaha :sm_cool:

:kedi:

sapıık :jeyyar:

şaka yapmıştım be ya:dilcikar:

ay evet haklısın ya ben sevgilime sarılmak istiyorum ya ne daraldım bunaldımsenağlama

sapııııııık :jeyyar: naniknanik

valla bi kç gn snra 2 ay süre ile uzak olcagm için bugün öpe öpe manyak ettim zaten :kedi: kaydirigubbakcemile3 darısı başına yerimseniben

ayyy sapıııııııkkk
:jeyyar: alkisalkisalkis

ben yine gelirim demştm hehe zemuszemus

heyy hoşgeldin yafruum Şeniz

kız evlencen yakında zati :)) :lepi:

nolyiyi burda kokoş sapıklar, hasret topiki bu :))
delikafadulden :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…