Sevdiğini özleyenler buyurun

saydım 9 tane daha hafta sonu varsız badem gözlümsüz
sonra teğmen oluyo
ben ücretsiz izin alıyorum
kavuşuyoruz

34 abla yeşilin şafağı =)

Plaka yazıoo bidee istanbulmuşş hıhh =) Kıskanıom yaa nazarım deymese barii =)

tütüüttütüüü =)

ablam işte bu kuzenim kısmetse 26 temmuzda evlenicek...
dün bi gidim dedim hem davetiye almıştım ama annem hepsini dağıtmış tekrar almaya gittim :)
bide biz izmir de yiz ama kuzen ankara ya gelin gidiyo :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
ablam yaa biz benim ablam o ve kardeşi 4 kişi kuzen olarak değil kardeş olarak yetiştik yaa herşeyimizi paylaşırdık hala öle diğer kuzenlerle öle değilizdir bana biraz evlenmesi koyuyo.. yaa ankara burdan 8 saatlik yol istediğim zaman çat kapı göremicem dün birazde görmek için gittim pazr günüydü yaa çalışmıyor... ayy hep böle saçma gelirdi düğünlerde ağlarlar kına da o nun kına gecesi için cd dolduruyorum kendimin gözlerim doldu :gitme::gitme:

buu arada ayşe abla yaa ben hiç oynamayı sevmem demeyim ama biri bakçak hayatta oynuyamam yaa illa tek olcam oynarken kına da napçam bilmiyorum:):)
zaten evde olcakk getir götür video çekmekten vakit kalcak mı onuda bilmiyorum :1no2:

günaydın kuzummmm
şafağın kaç 30 küsür olması laızm
34 İstanbuldayız bugünnzemuszemus
34 abla yeşilin şafağı =)

Plaka yazıoo bidee istanbulmuşş hıhh =) Kıskanıom yaa nazarım deymese barii =)

tütüüttütüüü =)
hehehe Kıskanma kızz bekle seninde olurrrkaydirigubbakcemile3 banada bu günler uzak gözüküyodu ama geldi darısı başınıza Allah tezkereyide tez zamnada göstersin inşallhopuyorumnanaktan
Hadii hadiii şafak azaldıkçaa uğramıyosun.Bıde askerın qelsın unutucan biziii hıhh =(lmaz:

Valla onu görünce dünya aklıma gelmio herşeyi unutuyorum ki:kedi: aklımı başımdan alıveriyor:kedi:

Kızlar herkese günaydın.Aşkım Temmuzun 15inde izne geliyormuş.Nasıl mutluyum şuanda anlatamam.Darısı bekleyenlerin başına...

ŞAFAK 131
Bingöl 88/3

nolduuuu sanaaaa

Ablacımm ya şafaklarınızı doldurunca gıtmeyınn diyee üzüldüm..:gitme:

Çok alıştımm benn bişi oluyo reeldekı arkdaslarımdan önce hemen burda paylasıyorum..Herkes samımı içtenlıkle yardımcı olmaya calısıyo...
Aynı duyqularla burdayız...turkbayragi

SIteye 290la qeldım şuan 268 ne zman qectı hıc farkında değilimm..Sızınle zaman gecırmekden cok hoslanıyorum...Keske yakın yerlerde yasıyo olsakta görüşme sansımız olsa butun sevdıqımız uyelerlee...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…