Sevdiğini özleyenler buyurun

kıyamam sana bennnn
kuzum gitmeyiz bırakmayız seni merak etme:teselli:

oooo sen mehtap say kuzummm
şafağı mehtaptan sonra sayarsın
senide özledik nerelerdeydin

Canım biliyorsun benimkiyle ayrılmıştık.Barışalı 3 hafta oldu.Herşey düzeldi çok şükür.Hemde çok çok düzeldi kendiside.Kendince asker psikolojisi işte bana burda bişey falan olursa demiş soğutmaya çalışmış kendinden.Sonunda kendi dayanamadı.4aydır bitmişti ama ben arayıp soruyordum yinede.3hafta önce işte yeter artık dayanamıyorum.Affet beni dedi.Kuzum ya...Çok üzdü beni ama çok seviyorum onu.Şimdi yeniden sizleyim işte:Saruboceq:

ayşe abla cihan hala düşünme aşamasında:) ama anası hala şu okulu bitirde bi gel diyo:) gecenlerdede fal baktırdım sıkıntılısın ama feraha çıkıcan dedi:)güzel şeyler söyledi.. sakaryadayım ama 3dersten kalınca yaz okuluna gidicem seneye alttan almaya ugraşmıcam.. öyle yani köydeydim o yüsden giremedim bide stajım var onarla ugraşıyorum..

betüş,nur nbr canlarım...
şafak=46

betüş bende eşimle görüşemiyorum 1 haftadır onlarda görevde galiba hiç aramadı çok üzgünümmafoldumben

hoşbulduk abla a.s.
eşin komtan mı oldualkisalkisalkis
söyle askerlere çok eziyet etmesün

betüş,nur nbr canlarım...
şafak=46

betüş bende eşimle görüşemiyorum 1 haftadır onlarda görevde galiba hiç aramadı çok üzgünümmafoldumben

CAnım Hakkari Şırnak Tunceli hep öyle sanırım yaz geldi ya doğuda görevler daha sıkı:sinifsinif: daha öncede giderlerdi göreve ama bi şekilde 2 günde bir arardı yinede bu sefer çok yoğun arayamıyoruz hiç biryeri dedi mafoldumben

nurum ne düşünme safhasıymış anlamadım
aysum hoşgeldin ebbeğim
betüşüm :teselli:

ayşe abla ya benı gelecegine dahil edersin bana bi plan yaparsın önüme koyarsın dedim yada ayrılalaım dedim bitsin dedim oda bana zaman ver düşüneyim dedi ya hala düşünüyo dana:) aman düşünsün artık takmıyorum kaybeden o olacak ben degil.. perşembe günü kütahyaya gidiyom zaten arkamdan el sallarzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…