Sevdiğini özleyenler buyurun

yap ablam ellerine sağlık...
kolay gelsinnn
benimdeee takıldığım bi konu var arkadaşın teki çok güzel bi söz söylemiş titredim resmen sinirden

ya ablaqm sende okudun o konuyu
yüzük takmak...
ya bende taktım tamam belki takılmamalı ama lise bebesi falan demiş biri yaa akıl liseyle ölçülmez kii ben birazda olsa olgun olduğumu dfüşünütorum ve savunuyorum bu olgunluğum ilköğretimde bile olsa takardım..
ya herkesin hayatta yaşayıp gördüğü çok farklı şeyler var bazı şeyler insanları olgunlaştırıyo düşünme yeteneğini neyin doğru yanlış olduğunu bildiriyo bazı liseliler var bunların tam terli ama bilmiyorum ya o söze çok kızdım...

ya da ben büyütüyorum ablacım bilemiyorum ama o söze kızdım o şekilde bence konuşulmamalıydı çünkü herkes lise okuyor yaptığı doğru bulunan ve doğruluğundan kesin emin olduğunu yaptığında 100 kişinin 100 üde afferin demezki en azından 1 i çıkar karşı ama bunu bu şekilde dile getirmemeli!

kuzum oradaki bebe kelimesi kötü manada söylenmemiştir
küçük yaştaki manasında söylenmiştir
çıtırım

tamam da ablam yaa benim yaşım 17 benden 3 yaş büyükk sanırım çok mu büyük biriki bunu diyebiliyo...
neyse sıkmayım senide abla..

ooo ayşe can neler yaptın bakalım ayşe abla batttizzz yapma bugün artık sende battizzz olucanzemuszemus

@ offffffffffffff
delirdim gene yaa ben nerde yanlış yapıyorum
ya kimsenin kalbini kırmak istemedim istememde...
eğer bugüne kadar bişey söyleyip farkında olmadan kıydıysamda sizi ÖZÜR DİLİYORUM...

oooo ayşe can maşallah kocan geldi döktürüyon demi:) ellerine gönlüne yüreğine saglık..afiyetle yiyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…