Sevdiğini özleyenler buyurun

fark edip etmediğinixi bilmiyorum ama ben bu hayatta özür dilerim le tşk ederimi çok kullanırım bide saolunu..
şuana kadarda hayatımda tartışmalarım çok olmamıştır hep herşeye tmm derim ama bi yerden sonra yeter diyorum
ya benim babam ın rahatsızlığı var tekrarlayan dünde tekrarladı içerde acı çekiyor ben BEN daha fazla çekiyorum şuanda gözlerim dolu
çıktığımında daha önce bahjsetmiştim babası yok.. oda dertli bu konuda
ben babbamın hastalığından sonra bazı şeyleri görüp anlamaya 11 yaşımda başladım yaaa...
bi annemlerden bi gizli tuttuğum sevgilim var sevgilimle ilgili herşey
onuda askerden gelsin KESİNLİKLE söylücem bunu biliyorum sevdiğimde diyor söyle hatta o söz yüzüğünü yeniliyelim ailelerle birlikte diyor...
ama insanlar insanların hayatında ne halt olup olmadığını bilmeden yargılıyo ya dünya bı mu?
ewt benim sevdiğim benden 5 yaş büyük bunu gizlemiyorum ya büyük ya büyük ama benim sevdiğim başkasının değilki.. buyüzden arkadaşlarımdan bile sakladım sevdiğimin olduğunu tepkilerden bıktım herşeye sustum...
şimdide o konuda belki patlamamın nedeni bu ..
off ya ben mi çok safım?
kimse kırılmasın istiyorum gerekmediği yerde bile susuyorum ama nereye kadar yarabbim yaaaa.
ya neden (sizler halden anlıyanlar hariç) 100 insanın 66 sını tanıyıp 100 ü için yorum yapabiliyorlar
anlamıyorum anlamıyorum...

ayşecan harikaymış valla
kuzum gizemim sen neden bunaldın büyütülecek bişey değil bebeğim
nurum nasılsın ablasının bebeği

bu arada ablamın arkadaşı iti kopuklar demeyin öle her bulduğumaa yanaşan biri ASLA DEĞİLİM
vee ben biri olsun ÖMÜRLÜK olsun istiyorum
onun öle olduğuna inandığım için askere gitmeden önce takalım mı dedi tmm dedim sizce söz kendi aranızda çok mu kötü bişi?

ayşecan harikaymış valla

bilmiyorum ablam beki birikim şuanda gözlerim dolu hatta taşıyo bile bir yandan kapıyı kontrol ediyorum babam içede yatıyo ama olurda yaağa kalkar yanıma gelirse gözlerimi böle görmesn diye..
ya eğer başınızı şişirdiysem gerçekten özür diliyorum bi yanda yazdım...

evet yaa yemek yapmaya başlayınca abartıyorum
bir ayda 8 kilo aldı aşkım
yavaşlamam lazım biraz
biri beni durdursunnn

ayşeciğimm yemek için çok geç olmadı mı canım yaa
öğle yemeğini ne zaman yemiştin sen
bu saatte ancak salata yenir

bak canım ilk önce baban için geçmiş olsun.. bende çok büyük sayılmam 21 yaşındayim ama siz kendinize güvenmişsisinz yüzüğünüzü takmışsınız o yaşlarda benım bi sevgilim takalım demişti ama ben istemedim çünkü küçüktüm kendime güvenemedim anladınmı?kendinle güven meselesidir bu.. şimdi sevgilim takalım dese allah derim çünkü artık kendime güveniyorum.. ozamanlar ben ne bileyim yaaa evlilik düşünmüyordum ama şimdi bazı şeyleri çok ii anlıyorum ve yapabileceğime inanıyorum.. sen kendini dinle kimse kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemez canım ama bebe kelimesi içinde bence hani küçükler anlamında kullandı diye düşünüyorum okadar üstüne alınma boşver..sen kendine güvenmişsin takmışsın parmagına yüzüğünü bunu düşün emi..hiç sıkma boşuna kendini..

ayşecan harikaymış valla

ayşe ablacım çok şükür çok iyiyim sevgilimin abi dediği dertleştiği biri var.. o dediki cihan seni çok seviyor dedi biliyorum abi dedim.. sen hiç üzülme hele bi işe girsin toparlansın bak nasıl herşey düzene giriyor dedi..o sadece seni üzekten korkuyor dedi.. o yüsden iyiyim ablacım çok şükür elhamdülillah..

çok tşk ederim kendimede güveniyorum allah razı olsun sevdiğimede güveniyorum...
çok saolun yaa akşam akşam bide beni çekiyonuz hiç dert yok gibi özür diliyorum ama bende bi anda böle oldum sürekli dert yanan biri oldum bu ara sanırım mafoldumben
babam içinde çok tşk ederim... aslında hastalığı hep 2 3 ayda tekrarlardı ama yılbaşından beri çok sık tkrarladı bu yüzden de çok gerginim sanırım...

ya hiç iştahım yok kuzum
bende hazır yufkadan gözleme yaptım kendime

yaş pastanın özel bir sebebi varmı kuzum

yok canım aklıma her estiğinde yapıyorum
kolayıma geliyor
çay boş içilmiyor ya
pasta yapıyorum ben de

ben kaçıyorum kızlar
aşikitom söylenmeye başladı:))
gözlerin ağrıyacak diye bahaneler öne sürüyor
öpüyorum sizi.

görüşürüz canımın içii

okudum canım
öncelikle geçmiş olsun
ben sadece senin yaşlarında önceliklerin iyi belirlenmesi gerektiğine inanıyorum
önce okul, öss, iş sonra evlilik

haklısın biliyorum da
ben anadolu meslek lisesinde okuyorum büro yönetimi
derslerimde çok şükür gerçekten güzel gibi ortalamam 82.0 ama sınıf 2. yim.
benim hedefim lise bitince öss gircem (1 yıldır öss az buçuk çözüyorum 201 yaptım en fazla) biyer tutturursam güzel olur ama ben KPSS yi kazanmak sitiyorum en büyük hedefim bu( geçen hafta sonu çözdüm 2 aşamalı yetenek kültür kültürü ççözmedim yeteneği çözdüm sadece ve 56 puan aldım az biliyorum ama bunda da hedefim en az 80)
KPSS yi kazanırsam açık öğretimden okucam
tabi bunları ailemle de konuştum onlarda onay verdi tabi kesinlikle üni açıktanda olsa okuncak:)

benim bu tercihi yapma nedenim ben teminde dedim meslekteyim ben branşımı seçtimde girdim seçmeseydim ÖSS ye sadece hazırlanırdım ama mesleğim belli diye düşünüyorum..
tşkler ilgilendiğiniz için gerçekten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…