deme öyle kuzum yaaaa
aynen vallaha ablacım sabahtan beri kaçıncı tisört hep değiştiriyorum yaaa sırılsıklam oluyorum
bide bi bunaltıcı sanki yapmur yağcak ama yağamıyo
bu araada sevdiğim küçük ayak parmağını çıkartmış uyrken vurmuş mu bişi yapmış dün hastaneye gitmiş takmışlar izin vermşler bide dün aradı konuştuk bugünde arıcaktı ama aramadı iştima vardır şimdi yeni yeni bitiyodur bitsin arıyabilir
oda yaa. varya beni saolsn güldürüyo
izne gelmeden önceki haftada ranzasan düşmüştüD : D
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
yok neden kızayım çok tşk ederim yazı için vakit ayırıp yazmışsın...
haklısın bazı şeyleri yaşamak için gerçekten çok erken ...
ne diceğimi bilmeiyorum..
yanlışta anlamadım cnm :1hug:
sadece sende yaşamışsın sende ekren aşık olmuşsun bende senin gibi düşünüyorum ewt onla geççek ama benim için herşeyden önce ailen geliyo ve ablam bu ilişkiyi biliyo... ablam beni yönlendiriyo bazı durumlarda zaten...
fedakarlık... ewt fedakarlık yapıcak ölebilirim yapmışta olabilirim bilemiyorum..
cidden nedense yazı beynimi kuruttu bi anda hiç bişi söylüyemiyo yazamıorum
ben büyüdüm demiyorum sadece bu konularda en azından birazda olsa nasıl davranmam gerektiğini kestirebiliyorum
''nıkahında ölmeyı nasıp etsın '' demişsin...
ben etrafımda hep herkes 2 3 günlüğüne çıktı...
ben çıktım mı onu sonsuzluğuma istiyorum dedim... belkibu yüzden bağlıyım dicem ama sevdiğine iinanıyorum askerden sonra daha fazla olgunlaştı inanılmaz şekilde...
ne diceğimi bilmiyorum ya kaldım böle...
Tatlım şuan ıster ıstemez hayatını ona göre yönlendiriyosun ..Bazı seyler vardır aılen sana karısmazz .Ama sevqılın asla der cok katıdırr....
Hanı cumlelerle anlatamıyorm sen zaten zamanla yasıycaksın hepsını..Sadece dekii
OLMAZSADA OLUR daha cok qencımmmmm bısey kaybetmem yoluma bakarım..
17 yaş bırdaha qelmez tatlım.Mesela örnek bu yaşlarda ( kendıme ne elbıse alsam dertlerın yerıne ) asker hasretı cekıyosun en buyuk örnek yanı....
Hanı asla yarqılamıyorum senı yanlıs yapıyosun asla demıyorum...Aama çokk erken bazı seyler ıcın cokk.Doğru cumlelerıde bulamıyorum aslında.
Ama kendı adımaa bırdaha dunyaya qelsemm aslaa ve aslaa dıyorum...23den önce kesınlıkle ve kesınlıklee cıddı ılıskıler dusunmezdım..
Umarım hakkında hayırlısı canım benım =)
canım ama sende aynı şeleri yaşadın ben onun derdinde olmasam
yine evimde oturuyo bilgisayar başında olurdum...
yaa veee hiçbir ZAMAN ALLAH var yukarda bana karışmadı asla bir günde güne tlefonuma elini sürmedi bana güvendiği için şuanu yapçam şunu alcam demedim aldım yaptım hiç sormadı ya da olmaz demedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?