Sevdiğini özleyenler buyurun

aynen vallaha ablacım sabahtan beri kaçıncı tisört hep değiştiriyorum yaaa sırılsıklam oluyorum
bide bi bunaltıcı sanki yapmur yağcak ama yağamıyo

bu araada sevdiğim küçük ayak parmağını çıkartmış uyrken vurmuş mu bişi yapmış dün hastaneye gitmiş takmışlar izin vermşler bide dün aradı konuştuk bugünde arıcaktı ama aramadı iştima vardır şimdi yeni yeni bitiyodur bitsin arıyabilir

oda yaa. varya beni saolsn güldürüyo
izne gelmeden önceki haftada ranzasan düşmüştüD:D
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

sakar çocuk kaydirigubbakcemile3

he vallaha ablam sakar
benim asker ADANA da ablacım yaa bende onu sorcaktım çok yazı yazdım ablamın yazmasını bekleyim dedim senin badem gözlün nerde yapıyor askerliğini?

ızmirlim canım benım bak sölıyceklerımı yanlıs anlama olurmu ...
Söz yüzüğü topiğinde bısılere kırılmıssın qalıba..Konu neydı bılmıyorum ama bak bende cok erken cıkmaya basladım.17 yasımda butun dunyayı ondan ıbaret sanıyodum ne aıleme ne arkdaslarıma ıhtıyacım vardı...Aılemden daha önce qelıyodu hatta bazı zamanlar....Evlılık hayallerı kurardık bırlıkte..Hatta benımkı öyle cıddıydıkı ben 18yasındayken babası benı babamdan ıstemeye kalktı.Babam bu sayede ılıskıyı ögrendı.. Ama anlayıslı davrandı sağolsun desttek oldu bana bende suan ıstemedıgımı ılerde dusundugumu sölemısdım öyleece kapanmısdı konu..Neyse onunla baska dunyada yasıyoduk bızz öyle farklı seyler dusunuyodumkı.Artık orta yaslı bayanlar gıbı davranmaya baslamısdım..Benım arkdaslarım arkdas toplantıları yapıp eglencelerıne bakardı ben evde erkek arkadasımın benı bulusmaya davet etmesını beklerdım..... Genede gocunmazdım..

Şuan 20 yasındaymm ve aılem herkesden herseyden önce qelıyonuda gectımm herkesden önce kendım qelıyorum...Gerıye baktım kı hayatta ne kdar cok fedakarlık yapmısım.... 16 17 18 19 20 senelerım onunla harala gürele gecmıss..

Onunla olmakdan pısmanmıyım aslaaaa allahım onun nıkahında ölmeyı nasıp etsın bana hala ılk gunkı gıbı sevıyorum..Ama bırdaha dunyaya qelsemm aslaaaaaaa ve aslaaaaa o yasda cıddı ılıskıler dusunmezdım.Ve cocuklarıma da ne kdar zor oldugunu her fırsatta anlatıcamkı hayatlarını dolu dolu yaşasınlar... Cunku ınsan 17yasındaysaa haayat ona o kadar zorkı sözde herseyı sorun yaptıgımız yaşlar o yaşlar...

Sen sımdı sana kucuksun dıyenlere lutfen kızma.Ben buyuk dusunuyorum olgunlasdım felan asla kurma kafanda... Bak bende dıer arkdaslarla o yaşdaydık ve gectık .Aynı duyguları bızde yasadık...

Ben 20yasıma qeldım sanıyodumkı buyucemm..Inanırmısın kendımı 15 gıbı hıssedıyorum.Hayat o kadar zorkııı oysa 17 yasında butun dunya avcumdaydı ..... Aıleme danısmadan bısı yapmak ıstemıyorum.Adımları korka korka atıyorum.Aılem hep bana destek olsun ıstıyorum.. Bırılerı arkamda olsun ıstıyorumm..

Sende yasıycaksın bunları..BUyudum sanarken gercekten buyugunde hayatı tanıycakcınn.Ha dıceksınkı yaşlamı olucakkk.... Tatlım öyle bı olucakkiiii sen bıle gerıye baktıgındaaaa anlıycaksın..

Lüften bunları yazdım dıye kızma ıcerleme lutfen canım sadece senın yasadıklarını bırebır yasadıgım ıcın tavsıyede bulunmak ıstedım..Umarım yanlıs anlamazsın..

yok neden kızayım çok tşk ederim yazı için vakit ayırıp yazmışsın...
haklısın bazı şeyleri yaşamak için gerçekten çok erken ...
ne diceğimi bilmeiyorum..
yanlışta anlamadım cnm :1hug:
sadece sende yaşamışsın sende ekren aşık olmuşsun bende senin gibi düşünüyorum ewt onla geççek ama benim için herşeyden önce ailen geliyo ve ablam bu ilişkiyi biliyo... ablam beni yönlendiriyo bazı durumlarda zaten...
fedakarlık... ewt fedakarlık yapıcak ölebilirim yapmışta olabilirim bilemiyorum..
cidden nedense yazı beynimi kuruttu bi anda hiç bişi söylüyemiyo yazamıorum
ben büyüdüm demiyorum sadece bu konularda en azından birazda olsa nasıl davranmam gerektiğini kestirebiliyorum
''nıkahında ölmeyı nasıp etsın '' demişsin...
ben etrafımda hep herkes 2 3 günlüğüne çıktı...
ben çıktım mı onu sonsuzluğuma istiyorum dedim... belkibu yüzden bağlıyım dicem ama sevdiğine iinanıyorum askerden sonra daha fazla olgunlaştı inanılmaz şekilde...
ne diceğimi bilmiyorum ya kaldım böle...

erken ama başladım bitiremem... eğer geçerli bi neden olursa bitiririm...
bnde biliyorum bazı şeyleri erken yaşadığımı..
napabilirim bilmiyorum 2 yıl önce başlamış bir hikayem donduramam...

bilemiyorum cidden..
ben onn ilkiyim bunu biliyorum araştırdımda kesin eminim..
biz onunla aslında birlikte büyüdük gibi bişi şu 2 sene içinde..
ben aşkı nasıl yaşıcağımı tam olarak bilmiyordum aynı şekilde o da..
gerektiğinde benim snvlarım dönemlerinde hiçç buluşmadık görmedi beni bende onu...

YA o kadar şey var neyi sıralıcam aklıma gelmiyor ama bak sanada bu konuşmalar yapılmıştır hatırlıyorsundur?
o zmaan kendiin benim yerime koy
yanlış analma yorumlara asla kızmıyorum ama sonuçta bi hikayeye başladım...
bitirmek için bir sebep yokta...

hıı eğer allah korusun ayrılırsam o zaman en az 23 24 ten aşağı düşünmem emin ol....

Tatlım şuan ıster ıstemez hayatını ona göre yönlendiriyosun ..Bazı seyler vardır aılen sana karısmazz .Ama sevqılın asla der cok katıdırr....

Hanı cumlelerle anlatamıyorm sen zaten zamanla yasıycaksın hepsını..Sadece dekii
OLMAZSADA OLUR daha cok qencımmmmm bısey kaybetmem yoluma bakarım..

17 yaş bırdaha qelmez tatlım.Mesela örnek bu yaşlarda ( kendıme ne elbıse alsam dertlerın yerıne ) asker hasretı cekıyosun en buyuk örnek yanı....

Hanı asla yarqılamıyorum senı yanlıs yapıyosun asla demıyorum...Aama çokk erken bazı seyler ıcın cokk.Doğru cumlelerıde bulamıyorum aslında.Ayrılmalıısn da demıyorum.Hayata kuralları kendın koy...Yerı qelıyo aılem karısamaz dedımız seylere onuda karıstırma...

Ama kendı adımaa bırdaha dunyaya qelsemm aslaa ve aslaa dıyorum...23den önce kesınlıkle ve kesınlıklee cıddı ılıskıler dusunmezdım..
Umarım hakkında hayırlısı canım benım =)

Son düzenleme:
bana zaman ayırıp yazdığınızda da çok mutlu oluyrum tşk ederim saol...
şunuda söyleyim biz onunla yan yana gelince 14-15 yaş gibi oluyoruz..

canım ama sende aynı şeleri yaşadın ben onun derdinde olmasam
yine evimde oturuyo bilgisayar başında olurdum...
yaa veee hiçbir ZAMAN ALLAH var yukarda bana karışmadı asla bir günde güne tlefonuma elini sürmedi bana güvendiği için şuanu yapçam şunu alcam demedim aldım yaptım hiç sormadı ya da olmaz demedi...

Canım hala inatlaşıyosun ama benımle...Isterse kuş tüğüyle beslesin seniii ..
,
Fazlada uzatmak istemiyorum..Zaten sevıyorumda seni. Ama anlamak ıstemıyorsun sen benii.Bende yaşadım bunları cok kucukdum cok sevıyodum ama seneler gectıkce gerıye bakınca cok şeyler feda etmısım dıyorumm..... Onunla oldugum ıcın asla pısman değilim..Ama bırdaha dunyaya qelsemm bu kadar erken yaşta düşünmezdim diyorum.

Nyse bakalımmm persembe qelıyoor onu dusunmekden kendımı unuttum qene =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…