Sevdiğini özleyenler buyurun

hoş bulduk ablacım..
dün dayanamadım askeriyeyi aradım arkadaşı çıktı 9 9 bçuuk gibi ara dedi bende 2 3 gibi aramıştım tamam dedim kapadım 8 de aşkım aradı nöbetteyim vakit buldum aradım sende aramışsın falan dedi baya güzel konuştuk 18 dk .
sonra kapancak tekrar arıcam 10 dk içinde dedi bende evden gel direk dedim bekle allah bekle yarım saat oldu sinirlendim
ben kendi teleofnumdna askeriyeyi aradım 20 dk sür3ekli aradım meşgul delirdim ablam delirdim en sonraaa çaldı açtıı niye aramadın sen diye çıkıştım yazıkk pekte yorgundu sesi dedi nedn kızıyosun hayatım istiyerek değil bi nöbet yerine gittim geldim akradaş derken sözünü kestim anlatma kntrm çok yok aramak istersen ararsın dedim
bazen kendime inanamıyorum yaa yazık aşkıma valla :1hug: :1hug:
sonra aldım ama gönlüünüüüü

ablam pazar günü benimkide çıkçaktı ama iptal olmuş

üzme askerini yaaa kaydirigubbakcemile

ewt ablam ilk ters konuştum ama sonrada düzelttim zaten o kadar yorgun kiii sesiiii...
temmuzu atlatsam rahatlıcam diyorr mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
118 gün bugünn

bilmiyorum ablam ya dünya üstüme yıkılmışta altında kalmışım gibi bir his :gitme:

yarın eve dönüyorum da ondan değil =S
bakalım yaa geçer inş.
sen napıyorsun ayşaam
okullar tatil oldu artık evdemisin

ufff ben çok bunaldımm yaaa
bugün gene konuştuk sesi çok stresliydi banada geçtii bende hep moral vermeye çalıştım... napayım...
evde de bunaldım gidicem kuzene 8 gibi evden çıkarım ama 7 bçuuk gibi netten çıkarım küçük bavulum var eşya hazırlayımm barimmm...
burada sessiz mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…