ne sen sormuş ol nede ben söyliyim en iyisi :1no2:nisan çoooooooooooooooooook sevindim cnm benim :1hug:
ablamm bugün neden sessiz bura,??
Melodiler cnmm aynennnnnnnnnnnnnnnn
denise85 cnm noolduu ne haber var?
tatlım senin adına cok ama coook sevindim opuyorumnanaktan, güzel güzel aşk yapmışsınızdır sizzzzzzzz kesiiinnnnnn delikafaduldenkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşkım geldi bugün çok güzel bir gündü 5 ayın sonunda meğer ne çok özlemişim onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktan
merve senin yerinde olsam o düğüne giderdim
bana izin verme sen gez yok yaa
Kızlarr çok moralım bozukkk........
Benım düğüne qitmeme izin vermedii... Evdeyalnız olucam dedimmm qenede surat yabtı..
Şimdide aılesıylee qezmeye gıdıyolarmıss...Benı davet etme qereğinde bıle bulunmadı.....
Sen nabıcaksın dedi bide pişmiş pişmişşş .Çok mutsuzummmmmmmmmmmm;
Keskeee qelmeseydı dediğim anlardan bırındeyımmm..
Msj cektı askım sen bana kızdın dimi diyooooo.............
Geldiği qünden beriii her qün mutlaka ağladım şuandaki qibi....
mistik girl noldu canım ya ? :uhm:
bendeniz de Edirneden geşdim şimdi,,,,,, aaaaaaahhhhhhhh
çoooooookkk güseldiiiiiiiiiiiiiii...............
ben orada yaşamak istiyorum, her gün görmeden duramam ki ama........ :a015: :kedi:
N€RGıS;7706267 .!.:ayy canım üğzüldüm şimdi ya niye böyle yapmıski herzaman mı böyle yoksa geldiğinden berimi böyle. mesela benimkinin huyudur ben onu böle kabul ettim beni pek bi yere bırakmaz.
Meselemm gıtmek değilkii hem yalnız kaldım yalnız olduğumuda biliyoo ilqilen bari demii...Yok qezmeyee gıdıceklermıss...Istedıgı yere gıtsın sormadım bıle nereeyee dıyee.......
Ayrılıcammm............. Bu sebebden değil......
Ben daha çok seviyomuşumm hep ben fedakarlık yapıyormuşum gibi hissediyorum... Nereye kadar...........
Ne zmana kadar pış pışlıycam onu .......... Hep mi o istiycek ......
Çekemiyorummmmmmmm....Çok şey üst üste qeldi iyi değilimm.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N€RGİS;7706506 .!.:canım haddimiz değil sana akıl vermek ama bence sabahı bi bekle daha sağlıklı kararlar alırsın şimdi üzgünsün sonradan daha fazla üzüleceğin kararlar alma. sakin sakin konusun oluru neyse onu sonra yap.
Gene haklı cıkıcakk hep onun haklı cıkmasından nefret ediyorumm........
4, 5 yıldır onu taşıyorummm...
Çok yorqunumm bu akşamm çokkkk..........
N€RGİS;7706632 .!.:Allah yardımcın olsun cnm.
BUGÜN MUTLULUKTAN UYUYAMIYORUM KIZLARzemuszemus
EŞİME 7 GÜN ERKEN TESKERE ÖDÜLÜ VERMİŞLER
SÜPER OLDU ARTIK ŞAFAK 37 DEĞİL:umursamaz:
30:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?