Sevdiğini özleyenler buyurun

nisan çoooooooooooooooooook sevindim cnm benim :1hug:
ablamm bugün neden sessiz bura,??
Melodiler cnmm aynennnnnnnnnnnnnnnn
denise85 cnm noolduu ne haber var?
ne sen sormuş ol nede ben söyliyim en iyisi :1no2:
bi kaç gündür sinirlerim cok bozuk bu yüzden, gittim şefin yanına benim izni ayarlayabilecekmisiniz dedi güzel bir dille. oda bana demezmi şiftleri hazırladım bak burda. bi baktım izin vermemiş perşembeye vermiş iznimi mafoldumben. neyse yanına gittim. dedimki ona c.tesi pazar veremeyecekmisiniz dedim benim icin cok öznemli gercekten. önemli olmazsa hiç izin filan da istemezdim dedim. o da dediki: şu an çok işim var hiç bişey söyleme bana. pazartesi hatırlat bakalım bir daha -tatlicadiarzu-. bende tamam dedim napiyim vereliniortak. bakalım yarın ne diyecek merakla bekliyorum :çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aşkım geldi bugün çok güzel bir gündü 5 ayın sonunda meğer ne çok özlemişim onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktan
tatlım senin adına cok ama coook sevindim opuyorumnanaktan, güzel güzel aşk yapmışsınızdır sizzzzzzzz kesiiinnnnnn delikafadulden
en yakın zamanda yine kavuşusunuz inşallah :Saruboceq:

Kızlarr çok moralım bozukkk........

Benım düğüne qitmeme izin vermedii... Evdeyalnız olucam dedimmm qenede surat yabtı..
Şimdide aılesıylee qezmeye gıdıyolarmıss...Benı davet etme qereğinde bıle bulunmadı.....

Sen nabıcaksın dedi bide pişmiş pişmişşş .Çok mutsuzummmmmmmmmmmm;
Keskeee qelmeseydı dediğim anlardan bırındeyımmm..
Msj cektı askım sen bana kızdın dimi diyooooo.............

Geldiği qünden beriii her qün mutlaka ağladım şuandaki qibi....

Son düzenleme:
merve senin yerinde olsam o düğüne giderdim
bana izin verme sen gez yok yaa

Ablacım şuanda öyle kötüyümkii tahmin bile edemezsinn...
Bütün olanların patlamasını yaşıyorum qalibaaa ruh gıbıyım ağlamakdan qözlerim şişdii...

Msj cektı azönce ..
Çok ahımı alıyosunn.. Askerıyeye teslım oldukdan sonra anlıycaksınn ben senın ıcın herseyı yapmaya calısıyorumm...Bır gözyasın ıcın nelerı feda ederımmmm.Bır gulusun ıcın ömrümü verırım dıye msj qeldı...

mistik girl noldu canım ya ? :uhm:

bendeniz de Edirneden geşdim şimdi,,,,,, aaaaaaahhhhhhhh

çoooooookkk güseldiiiiiiiiiiiiiii...............

ben orada yaşamak istiyorum, her gün görmeden duramam ki ama........
:a015: :kedi:

ayy canım üğzüldüm şimdi ya niye böyle yapmıski herzaman mı böyle yoksa geldiğinden berimi böyle. mesela benimkinin huyudur ben onu böle kabul ettim beni pek bi yere bırakmaz.

Canım bıkacgundur devamlı bısıler oluyodu aslında amaa iyi yönlerini düşünmeye calısıyodum..Bugunde düğüne gitmeme ızın vermedı ki onuda davet etmişdimm qqelmek ıstemedı benıde gondermedii....Evde yalnız olmakdan hoslanmıyorumm fobım var korkuyorumm..Cumle alemde bılırr..Aslında mesele gıtmekde değil.....

Msne qel cekındımız resımlerı gönder dedımm ( asıl amacım sohbet etmek ama msnde konusmakdan hoslanmadını bıldıgım ıcın öyle soylıyemem.ee msjlasmakdanda hoşlnmıyoo )...Nabıcaz..........qeldı hemen resımlerı attı hemen ama pc basında hıc durmadı sohbet edemedık yanii....
Kızıp ben ckıorum dedım oda bızde qezmeye gıdıyoruzz dedı.....

Suan gıttımı gıtmedımı bılmıyorm msjlasmıyorz.Sonra konusalım dedım..

Ne oldu bılmıorum ama kendımı cok kotu hıssedıyorumm..

N€RGıS;7706267 .!.:
ayy canım üğzüldüm şimdi ya niye böyle yapmıski herzaman mı böyle yoksa geldiğinden berimi böyle. mesela benimkinin huyudur ben onu böle kabul ettim beni pek bi yere bırakmaz.

Meselemm gıtmek değilkii hem yalnız kaldım yalnız olduğumuda biliyoo ilqilen bari demii...Yok qezmeyee gıdıceklermıss...Istedıgı yere gıtsın sormadım bıle nereeyee dıyee.......

Ben düğüne gidersem o burda izne qelmemiş gibi davranıyo oluyomusum onu bırakıp gıdıcemyaa...Suanda ben evdeyım ama o dısarıda o benı yanlız bırakmıs sayılmıyooooo...

Meselemm gıtmek değilkii hem yalnız kaldım yalnız olduğumuda biliyoo ilqilen bari demii...Yok qezmeyee gıdıceklermıss...Istedıgı yere gıtsın sormadım bıle nereeyee dıyee.......

anladım canım üzülme ya bak gittiğinde daha cok üzülcen bunları düşün. kendisi gezmeye seni korktuğunu bildiği halde ewde kal diyo pek adil davranmamış ama naparsın ((
inşallah iyi bir acıklaması vardır da gönlünü alır.

Ayrılıcammm............. Bu sebebden değil......

Ben daha çok seviyomuşumm hep ben fedakarlık yapıyormuşum gibi hissediyorum... Nereye kadar...........
Ne zmana kadar pış pışlıycam onu .......... Hep mi o istiycek ......

Çekemiyorummmmmmmm....Çok şey üst üste qeldi iyi değilimm.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım haddimiz değil sana akıl vermek ama bence sabahı bi bekle daha sağlıklı kararlar alırsın şimdi üzgünsün sonradan daha fazla üzüleceğin kararlar alma. sakin sakin konusun oluru neyse onu sonra yap.

N€RGİS;7706506 .!.:
canım haddimiz değil sana akıl vermek ama bence sabahı bi bekle daha sağlıklı kararlar alırsın şimdi üzgünsün sonradan daha fazla üzüleceğin kararlar alma. sakin sakin konusun oluru neyse onu sonra yap.

Gene haklı cıkıcakk hep onun haklı cıkmasından nefret ediyorumm........
4, 5 yıldır onu taşıyorummm...

Çok yorqunumm bu akşamm çokkkk..........

hu huuu opuyorumnanaktan

Merve'cim üzüldüm gercekten yasadıklarına,
sen onca fedakarlık yap, safak say, mehtap say,
kavustugunuzda neleri yapacaksınız diye hayal et,
sonra böyle olsun.. :umursamaz:

Ah be güzelim ne desem ki, keske gitseydin dügüne, o gezmesini biliyor ama,
oh ne rahat hayat valla lmaz:

Simdi uyuyorsundur kesin, sabah ola hayır ola, üzülme tamammı bitanem :teselli:

Ay dügün dedik de size askımın saklabanlıklarından birini anlatayım,
dün bizim burdada dügün vardı ki ben babam vefat edeli bir dügüne gitmis degilim (4bucuk sene oldu) dünki dügün tanıdıklardı giderim herhalde diyordum,
neyse, dün askımla konusurken bi agzını arayım dedim, dedim böyle böyle dügün var oraya gidicem diye ne dersin dedim, bi sartla ama dedi, neymis sartın dedim,
dügünde halaybası sen olcaksın dedi :roflol:
koptum orda hem sok hem kahkaha bi görseniz beni :roflol:
sonra demez mi askım bebegim dügünlere gitmedigini biliyorum niye böyle seyler diyosunki bana, hem gitsen bile sana güvenim sonsuz ama gitmicegini bildigim icin öyle dedim diyor :asigim:
cözmüs bu beni yahu :umursamaz:

BUGÜN MUTLULUKTAN UYUYAMIYORUM KIZLARzemuszemus
EŞİME 7 GÜN ERKEN TESKERE ÖDÜLÜ VERMİŞLER
SÜPER OLDU ARTIK ŞAFAK 37 DEĞİL:umursamaz:
30:sm_cool:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…