Sevdiğini özleyenler buyurun

mervem malesef erkekler bizim gibi değiller
o seni çok seviyor
ayrılık fikrinide at kafandan
göreceksin düzelecek
yaptığının farkında değil

denise85 cnmm inş. bugün güzel haberlerini alırızz
mervecimmm cnmmmm bitanem yaaa çok üzüldüm inan...
bazen öle anlar geliyoo kii taşınmıyor
belki bu küçük yaşta başlamaktan da oluyo diye düşünüyorum arasıra banada oluyo ki benim daha 26 ay olucak 4.5 sene değil
cnm yaa lütfen üzülmee gerçekten bende çok üzüldüm ama
sende ona anlat yani tavırlarınlaa .. anlasın bu zamana kadar anlamamış ya da senin ona olan aşkın yüzünden hata yapsa bile aşk herşeyi affeder misali olmuşş cnm
bide erkeklerde asker piskolojisindeyken şu var''nasılsa seviyoo bekler'' işte bunun hatalarını örtmüceğini bir şekilde anlatırsanTABİ BANA GÖRE!! o zaman işte farklı davrana bilir...
nasılsın şimdi iyi misin çok merk ediyorum yaaa :1hug:
ayrılığıda ayşe ablamın dediği gibi hemen düşünmee bi skaınce düşündükten sonra kendi hayatın hakkındaki kararları al ağlarken değil cnmm
hem ağlamaa erkekler bayanlar kadar ince düşünmeme yeteneğine sahip!!
üzülme...

Son düzenleme:
BUGÜN MUTLULUKTAN UYUYAMIYORUM KIZLARzemuszemus
EŞİME 7 GÜN ERKEN TESKERE ÖDÜLÜ VERMİŞLER
SÜPER OLDU ARTIK ŞAFAK 37 DEĞİL:umursamaz:
30:sm_cool:​

gözünüzz aydıı:)):

yaa bi ara eğitim sınavlaır mı ne bişi oluyorlardı mayıs taa
o zaman benim akım ve 2 arkadaşı sadece geçtiği için durduk yere çarşı izni verdiler acaba böle bişide verirler mii inş. yaa :turkbayragi:

Günaydın kızlara.s.

çok sağolun öncelikle hala inanamıyorum...7 gün erken gelecek olmasına:hooray:

ödülün sebebide aşkımın performansının ve başarısının çok yüksek olması..ödül sadece 3 kişiye verildi

çok şükür Allah'ım her zaman yardımcımız oldu :Saruboceq:

anladım canım . cok şükür canım.

Benimkinede verirler belkim kızzz acemibirliğinde herşeyde 1. geldiği için komutanı hediye vermişti ona =)) ayy ne güzel bi hediyee de ustabirliğinden verseler 7 günn gözün aydın canım

sağol betüşcüm..opuyorumnanaktan
az kaldı kavuşmamıza seninde benimde hadi dayanalım biras daha

Saol canım benım aslında bizim meselemıss düğüne qitmek değildii ..Ben o an komşuma oturmaya gidiyorum dsem bile aynı tepkiyi vericekti ....Ben bıyerlere gidersem onsuzz o burda yokmuş gibi davranırmışımmm ....Gitme felan deyince bırlıkte bısıler yapmayı teklıf edıcek sandım benn ..Benı bırakıp gıdıosun felan demısdı cunku....... Bana öyle deyıp kendısının qezmeye gitmesi beni çokk üzmüşdüü....Yani o benden bağımsız hareket ediyo ama ben edemıyorum felan qıbı nese...

Son yazdığım yorumdan sonra uyudumm....Aara ara çektiği mesajları okudum görmenızz lazım ne aşk mesajlarıydı onlar..... Sabah 4 e kadar msj cekmişş.... Okadar yorqun ve bıtkındımkıı cvp ble yazamadım....

Sabah mesajını karsılık verrdmm.Şuanda aramız iyii..... Çözemediğim şeyler varr ..
İsmini koyamadığımmm....Ya bu deveyii qüdücemm ya bı diyardan qidicemm.....

Ablamm benımm hosqeldınn =)

Kızlarrr buqun benımkınden suprizz bısıler qelıcekk qalıbaa süslen püslen süprizim var dedi sonradan bana kızma niye sölemiyosun diye dedi =) Benim için herhalin kabulum ama sen çemkirirsin şimdiden söleyim dedi =)

Süpriz ne diye soruyorumm sölemiyoo =)
Bakalım akşam qeleyimde anlatırımm Heycanlandımm şimdii =)

kıskandırma kız bizi :mymeka:naniknanik
ii eylenceler canımcımmopuyorumnanaktan

he ablam sıkıldım cüvcüvden artıkınkaydirigubbakcemile3
nasılsn bu aradaopuyorumnanaktan

nisannnnnn ne güzeldi değilmi dünnn:)
resim isteriz valla
bir daha ne zaman gideceksin

harikaydı ablacımmm :lepi: :asigim:

haftaya izin çıkarsa gene gidicem abluş büyük ihtimal, artık ben tatile girdim :))

komutanlarıyla arası çok iyi askerimin, izine çıkmasında sorun olmazsa her hafta Edirnedeyim :)) :lepi::lepi::lepi:

veeeeeeeee kızlar bir bomba haber dahaaaaaaa

MEZUN OLDUMMMMMMMM

tüm derslerden geçtim dostlar, artık hakiki diplomalı feministim hihoyyyt :teytey: :hooray:

dün aksam acıların kadınıydın şimdi heyecandan ucuyon:)))))))) bu ask ne güzel bişi yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…