Sevdiğini özleyenler buyurun

Ben qeldımmm hatunlarr =))))))))) opuyorumnanaktan

Mervem adaşım beyendim valla bende hadi bakalımm süper olacann giyinincede sacını makyajınıda yapıncada foto beklıoruz sendenn =)hihoyyyt

Ablacım sen nabıyosunn =) Bende durumlar iiyi tam qazz devamm =)
Ama hıc olmadıgım kadar kıskancımmm cok bunalttımmm kendıme dur demem lazmm...
:jeyyar:

kuzummmmmm
neden kıskançlık krizine girdin noldu bakem

kuzummmmmm
neden kıskançlık krizine girdin noldu bakem

Ablacım qereksizz saçma sapan şeylerr anlatsamm qülersinn sonradan bende anlıyorum amaa bi anda anlamadan dınlemeden kuruyorumm böyle yabtn dıyorum halbukı alakası yokk =( Cok kızdırdımmm onu cokkk kaybedıcem dıe korkuyorum.... Alttan almaya çalışıyo ama çok dolduu ..... Bakalım bugun qene söz verdım kendımee =))

Şuanda msj qeldii herşeyde sen varsın yazmışş =) Ya nabsamm bi delilik mi yapsamm duramıyorumkı yerimdee ....
:jeyyar:hihoyyyt

Ahh mervişim ahh =)alkisalkisalkis

Ya canım dün odanın ampulu patladı.. Boyum da yetmiyo değiştiremedim bi türlü gece 2ye kadar karşı komşuyu bekledim.. Neyse geldi değiştirdi.. Şimdi yine patladı.. Çocuk ampulle kovalıcak artık beni çekiniyorum gitmeye valla karanlıkta oturcam bu gidişle

sen ailenden ayrı mı yaşıyodn yaw.boyun kaç :) ben de kısayım daaa
çekinme cnm sanki bilerek patlatıyon:))

Ayrı yaşıyorum canım, boy 1.63 kaydirigubbakcemile3
Bundan önce de çok defa yardıma çağırdım yok musluk bozuldu yok sigorta attı diye artık dicek benim de sigortalarım atıyo diye kaydirigubbakcemile3

hmmmmmm hemen hemen aynıyız sanırım ölçmedim son zmnlarda :)
komşu komşuya muthaçtır delikafadulden

Muhtaçtır kuzum da benim sevgilim beni muhtaç edecek artık sinir oluyo bu komşuya kaydirigubbakcemile3 yakışıklıymış öyle diyo.. bana ne elalemin adamından ki dünya yakışıklısı olsa kaç yazar diyorum ama anlatamıyorum ki kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…